Pāriet uz lapas karti

Ceturtdien Kandavas novadā notiks ugunsdzēsības praktiskās mācības

24.10.2019 11:00

bsuok4bm.jpgCeturtdien, 24.oktobrī, plkst. 11:00, kaltētu zāģmateriālu un kamīnmalkas ražošanas uzņēmuma z/s „Griezes” materiālu noliktavā Kandavas novada Kandavas pagasta „Jaunansiņos” notiks ugunsdzēsības praktiskās mācības.

Mācību scenārijs paredz, ka noliktavā esošajā elektropacēlājā notiek īssavienojums un izceļas ugunsgrēks. Liesmas strauji izplatās uz blakus esošajiem kokmateriālu krāvumiem un noliktavas telpā izveidojas spēcīgs sadūmojums.

Mācībās piedalīsies Tukuma un Talsus daļu, Kandavas un Sabiles posteņu ugunsdzēsēji glābēji. Šo praktisko mācību mērķis ir pārbaudīt ugunsdzēsēju glābēju iemaņas, kā arī praktizēties ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbu vadīšanā un veikšanā noliktavās. Līdzās tam tiks pārbaudīta uzņēmuma personāla rīcība, izceļoties ugunsgrēkam.

VUGD aicina iedzīvotājus nesatraukties, ja redzama ugunsdzēsības transporta kustība un ugunsdzēsēju glābēju darbošanās uzņēmuma teritorijā. VUGD atvainojas iedzīvotājiem par operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem un iespējamo uztraukumu!

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top