Pāriet uz lapas karti

Muzikāla komēdija "SEPTIŅI VECPUIŠI"

30.07.2017 16:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

kandava-7vp-vertikali.jpgMuzikālā komēdija “Septiņi vecpuiši” skatītājus lutinās un kutinās ar dziesmām, komiskām situācijām, spilgtiem un ilgi prātā paliekošiem tēliem. Dzīvespriecīgo stāstu izdzīvos Latvijā populāri aktieri un komiķi – Mārtiņš Vilsons vai Juris Strenga, Gunārs Placēns, Rihards Lepers vai Edgars Lipors, Āris Rozentāls vai Pēteris Šogolovs, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Jānis Kirmuška, Imants Vekmans un vienīgā dāma vecpuišu kolektīvā Ginta Krievkalna vai Jūlija Ļaha. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies taustiņu virtuozs Gints Žilinskis.

Izrāde ir turpinājums jau vairāku tūkstošu skatītāju zināmajam iestudējumam “Septiņas vecmeitas”.  Vai tā ir likteņa ironija, vai vienkārši nejauša sakritība, bet līdzīgi kā iepriekš minētajā izrādē – kādā pansijā, kuras iemītnieki šoreiz ir vīrieši, strādā gados jauna un skaista meitene. Aizņemta ar mācībām augstskolā un darbu pansijā, meitene atstājusi novārtā savu privāto dzīvi, kuru, šarmanti kungi ar spilgtām rakstura iezīmēm, apņemas nokārtot. Skatītāji izjutīs īstu jautrību vērojot kā vecpuišiem veiksies savedēju lomā.

Mārtiņš Vilsons – “Bez krietnuma un mīlestības latviešu tauta nevar pastāvēt. Smalks humors ir zelta vērts”.

Rihards Lepers –  “Gadi un laikmeti mainās, bet cilvēku pārdzīvojumi, problēmas un attiecības paliek nemainīgas. Lai kāds būtu laikmets, bez mīlestības cilvēki nevar izdzīvot”.

Teātra izrādi  “SEPTIŅI VECPUIŠI” baudāmu radījuši režisors Ivars Lūsis, tērpu  māksliniece Jūlija Ļaha, horeogrāfe Ieva Biteniece, muzikālais repetitors Ginta Krievkalna.

  • Biļešu cena maijā-jūnijā 8.00 EUR, jūlijā 10.00 EUR, izrādes dienā dārgāk
  • Biļetes Kandavas k/n, Biļešu paradīze tirdzniecības vietās vai www.bilesuparadize.lv
  • Īpaši nelabvēlīgos laika apstākļos izrāde notiks Kandavas k/n (info tālr.: 63182040)
printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top