Pāriet uz lapas karti

Aicinām piedalīties foto konkursā “Diennakts garumā”

11.04.2022 - 31.05.2022

fotokonkurss-diennakts-garuma.jpgAicinām ikvienu, kuram patīk fotografēt, ar savām skaistākajām fotogrāfijām, kas tapušas Kandavā un Cēres, Kandavas, Matkules, Vānes, Zantes un Zemītes pagastos, piedalīties fotokonkursā “Diennakts garumā”!

Galvenais konkursa noteikums- autoram jāuzņem 4 fotogrāfijas, kurās fotografēts viens un tas pats objekts (vai ainava/ cilvēks) pēc iespējas no viena skatu punkta, bet atšķirīgā diennakts laikā vai dažādos laika apstākļos.

Viens no galvenajiem fotogrāfiju vērtēšanas kritērijiem būs visu 4 pieteikuma fotogrāfiju identiskais rakurss (precizitāte, cik vienādi fotografētais objekts/ainava/cilvēks) attēlots visās četrās fotogrāfijās.

Konkursā var piedalīties jebkura persona neatkarīgi no vecuma, nodarbošanās un profesionālajām fotografēšanas iemaņām.

Pieteikumu, kas sastāv no četrām fotogrāfijām digitālā formā un pieteikuma anketas iesniedz elektroniski uz e-pastu apvieniba@kandava.lv, ar norādi “Fotokonkursam” vai personīgi Kandavas un pagastu apvienībā, Dārza ielā 6, Kandava, 202.kabinetā. Viens autors drīkst iesniegt ne vairāk kā divus pieteikumus, kur katrs sastāv no 4 fotogrāfijām.

 

Konkursa norises laiks – no 11.aprīļa līdz 31.maijam.

Informācija par konkursa norisi un pieteikumu iesniegšanu, rakstot uz e-pastu liga.supstika@tukums.lv

Konkursa nolikums

Pieteikuma anketa

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top