Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Noslēdzies Kandavas novada atklātais čempionāts futbolā vīriešiem (7x7)

20.09.2014 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadions

12.jpgSestdien, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas stadionā tika noskaidrotas, stiprākās komandas Kandavas novada atklātajā čempionātā futbolā vīriešiem (7x7), tika aizvadītas fināla spēles.

Pirmajā spēlē, par 3.vietu cīnījās „Zaļais Serviss” (Talsi) – „Universālie sportisti” (Kandava), spēles pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:1, turpinājumā sekoja pēc spēles sitieni, kuros uzvarēja „Universālie sportisti” un līdz ar to čempionātā ieguva godpilno 3.vietu. Komanda „Zaļais serviss” ieguva 4.vietu.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Volejbola sezona noslēgusies arī Kandavā 2014

05.09.2014 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadions

1.jpg5.septembrī, VKLT stadionā tika aizvadīts pēdējais, 5.posms SK "Kandava" kausa izcīņā pludmales volejbolā sievietēm. Vasaras garumā komandas cīnījās par iekļūšanu labāko trijniekā. 1.vietu ieguva komanda "Līga/Egita" (L.Čabaja/E.Grundmane), 2.vieta "Māsas" (L.Zaļevska/B.Zaļevska/E.Zaļevska), 3.vieta "Pastaliņas" (L.Bērziņa/ L.Vēciņa/ D.Priede), 4.vieta "Skudrupūznis" (B.Bite/ S.Stepiņa/ E.Vītola), 5.vieta "Ģirts", 6.vieta "Lapsenes" (A.Agāpova/ A.Besikirska/ I.Stepiņa).

Paldies komandām par izturību un tiekamies nākošajā sezonā!!

Lasīt visu ziņu

Zemītes pagasta sporta svētki 2014

30.08.2014 kur : Zemītes muižas pils un parks

30.augustā, Zemītes pagastā tika aizvadīti, vasaras sezonas noslēdzošie, sporta svētki. Tā kā laiks bija labvēlīgs sportošanai, tad visas dienas garumā tika noskaidroti aktīvākie sportot gribētāji, tādos sporta veidos kā - volejbols, futbols, strītbols, šķīvīšu mešana, šautriņu mešana, orientēšanās jauniešiem un šaušanā.

Lasīt visu ziņu

Lidojums ar gaisa balonu Zantē

30.08.2014 12:00 kur : Zantes kultūras nams

gaisa_balons_2.jpgAtsaites lidojums 1 personai tikai 5 EUR.

Būs arī 10 laimīgās lozes ar BRĪVBIĻETĒM!

Lasīt visu ziņu

Izstāde "Plenērā radītie" 2014

20.07.2014 - 29.08.2014 kur : Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

plenera_raditie_plakats_.jpgIZSTĀDĒ PIEDALĀS: Evalds Vasilevskis, Matilde Laura Ikerte, Ieva Kaula, Renārs Caune, Ēriks Caune, Dace Asne, Inga Brīniņa, Sanita Aišpure Dronka, Klāvs Aišpurs, Madara Līviņa Aišpure, Emīlija Aišpure, Agnese Fogele, Marta Fogele, Sandra Ulmane, Laima Laizāne, Māris Skanis, Baiba Bogdane, Roze Bokdane, Zaiga Reimane, Velga Melne, Katrīna Bandere, Anna

Suhanova, Elizabete Suhanova, Voldemārs Kokorēvičs, Beāte Beta Makovska, Evija Vizbule, Nikola Vizbule, Iveta Jēkabsone, Zane Erta, Magnus Jefremovs, Ēriks Jefremovs, Saiva Kuple, Rasa Kuple, Aksels Odriņš, Kitija Odriņa, Jeļena Kažoka, Liene Sidarenko, Viva Dzene, Pārsla Vekmane, Pauls Katlaps, Jānis Katlaps, Anita Putniņa, Normunds Freimanis, Madara

Bartkēviča, Evelīna Bērziņa, Kitija Amanda Zaka, Karmena Rudzone, Inga Freiberga, Krišs Švīgers, Aleksis Reķis, Daiga Romanovska, Inita Grāvere, Linda Romanovska...

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Rietumu vasaras līga basketbolā 2014

19.08.2014 - 22.08.2014 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadions

Pusfināli 19.08.2014.

19:00 Talsi - Jaunpils

20:00 Tukums - "Baloni" (Kandava)

Fināli 22.08.2014.

18:45 Spēle par 3.vietu

20:00 Spēle par 1.vietu

Spēles notiks VKLT, lietus gadījumā pie Kandavas sporta halles!

Kandavas novada sporta svētki

Lasīt visu ziņu

Zantes vasara 2014

16.08.2014 - 17.08.2014 kur : Zantes kultūras nams, Zante

zante-plakats0003.jpgenduro_2014.jpgBaltijas, Latvijas un Lietuvas čempionāts Enduro.

Plašāku informāciju skatīt šeit.

Klubs „apPasaule” ielūdz uz „Enduro svētkiem 2014” Zantē 16.-17. augustā!

Moto piedzīvojumu klubs „apPasaule” visus, kam tuva orientēšanās, dubļi, enduro un skaļi rūcoši braucamie uz diviem vai četri riteņiem, ielūdz  Jūs 16. un 17. augustā uz Baltijas, Latvijas un Lietuvas čempionāta posmu klasiskajā divu dienu enduro.

16. un 17. augustā Zantes pagastu pierūcinās starptautiska mēroga sportisti, kas startēs Baltijas, Latvijas un Lietuvas čempionāta posmā klasiskajā divu dienu Enduro. Sacensībās ierasti piedalās sportisti no visām trim Baltijas valstīm, kā arī no Somijas un Krievijas. Jau šobrīd savu dalību Zantes posmā apstiprinājuši mūsu pašmāju enduro lielmeistari tādi, kā pieredzes bagātais Einārs Vinters, jaunais un talantīgais Edgars Siliņš, Zantenieks un viens no šo sacensību organizatoriem Kristians Evarsons, gan arī pasaules līmeņa braucējs Igaunijas sportists Martins Leoks un vēl daudzi citi.

Plašāku informāciju par trases elementiem, speciālajiem uzdevumiem, dienas kārtību, reģistrēšanos un citu svarīgo informāciju meklējiet kluba „apPasaule” mājas lapā: www.appasaule.lv, LaMSF mājas lapā www.lamsf.lv , kā arī Facebook.com un Twitter profilos.

Uz tikšanos Zantē!

MPK „apPasaule!

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top