Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Ritmikas diena "Profesiju virpulī"

10.03.2017 18:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_5075.jpg10.martā Kandavas sporta hallē Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas skolēni, skolotāji un vecāki priecēja skatītājus, griežoties deju virpulī. Ritmikas  dienai, kā jau ierasts, arī  konkrēta tematika. Šoreiz – profesijas: ugunsdzēsēji, glābēji, viesmīļi, celtnieki, apkopēji, dārznieki, ārsti, pavāri, stjuarti, policisti, skursteņslauķi, pastnieki un jūrnieki. Galvenie pasākuma organizētāji bija skolas sporta skolotāji Aiva Ķēniņa un  Lauris Valtmanis, bet fināla deju sagatavot palīdzēja  skolotāja Lāsma Mūrniece, Ivita Leja un Dace Vilkauša.


Lasīt visu ziņu galerija (83)

Kurzemes Radio Kandavas novada domes ziņas

09.03.2017 09:30

kurzemes-radio.jpg.jpgŠodien, 09.03.2017 plkst. 9:30 Kurzemes Radio skanēs Kandavas novada domes ziņas. Esi informēts par jaunumiem un aktualitātēm novadā!

Kandavas novada domes ziņu arhīvs šeit

Lasīt visu ziņu

"Pūcītes skola"

07.03.2017 17:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

pucite.jpg"Pūcītes skolas" pirmā tikšanās
7.martā plkst.17.00!

Lasīt visu ziņu

Rotaļlietu izgatavošanas pulciņa izstādes atklāšana

06.03.2017 15:30 - 16:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"
Rotaļlietu izgatavošanas pulciņa izstādes atklāšana jauniešu centrā

Rotaļlietu izgatavošanas pulciņa izstādes atklāšana jauniešu centrā "Nagla"

6.martā Kandavas jauniešu centrā "Nagla" notika rotaļlietu izgatavošanas pulciņa radošo darbu izstādes atklāšana.

Atklājot izstādi, pulciņa vadītāja Ingrita Leinberga-Lemberga pateicās bērniem par realizētajām idejām tik īsā laika posmā: “Prieks par mūsu paveikto, no decembra vidus esam tapinājuši un šuvuši daudzveidīgus darbiņus- no dzīvniekiem līdz pat lellēm. Visi darbiņi tapuši ar lielu prieku un aizrautību”. I.Leinberga-Lemberga pastāstīja, ka izstādē redzamos darbus gatavojuši 8 līdz 10 gadus veci bērni, kuri 2x nedēļā apmeklē pulciņu.  

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Sacenšas novada skolu labākie daiļrunātāji

06.03.2017 10:00 - 14:00 kur : Kandavas Reģionālā pamatskola
Novada skolu Skatuves runas konkursa dalībnieki un viņu skolotājas

Novada skolu Skatuves runas konkursa dalībnieki un viņu skolotājas

6.martā Kandavas internātvidusskolā notika novada skolēnu Skatuves runas un mazo formu uzvedumu konkurss.

 Konkursā piedalījās 18 labākie daiļrunātāji no Vānes, Zantes un Zemītes pamatskolām, kā arī Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas un Kandavas internātvidusskolas. Runātāji tika vērtēti piecās grupās, katrs dalībnieks piedalījās ar diviem darbiem- runāja gan prozu, gan dzeju.

 1.klašu grupā 1.vietu ieguva Vānes pamatskolas 1.klases skolniece Linita Vanaga.

2.-3.klašu grupā 1.vietu ieguva Kandavas internātvidusskolas 3.b klases skolniece Melita Leitlande, 2.vietā- Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas 2.b klases skolniece Estere Marcinkēviča, 3.vietā- Vānes pamatskolas 3.klases skolniece Amanda Bērziņa.

Lasīt visu ziņu galerija (58)

Jauno vides pētnieku forums "Skolēni eksperimentē"

06.03.2017 kur : Tukuma novada pirmsskolas izglītības iestāde "Zemīte"

img-20170320-wa0000.jpg6. martā Rīgā, Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā notika Jauno vides pētnieku forums "Skolēni eksperimentē".

 Mūsu novadu pārstāvēja Zantes pamatskolas skolniece Madara Krūmiņa ar pētījumu "Svara zudums kartupelim" un Zemītes pamatskolas zēni Kristers Krists Apse ar darbu "Mani superauto" un Emīls Zandbergs ar darbu "Siltumkrāsns kastē". Foruma laikā dalībnieki klātesošos iepazīstināja ar veiktajiem pētījumiem, novērojumiem un eksperimentiem, kā arī atbildēja uz žūrijas un klātesošo jautājumiem.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Kino - filma "Svingeri"

04.03.2017 18:00 kur : Zantes kultūras nams

svingeri.jpg«Latvijā ir sekss!» Ar šādu skaļu teikumu sevi piesaka ilgi gaidītās un daudz apspriestās pašmāju pikantās komēdijas «Svingeri» veidotāju komanda. No februāra filma ieziet ārpus tradicionālajiem kinoteātriem, lai dotos pie skatītājiem visā Latvijā reģionu tautas namos un kultūras namos.

SVINGERI ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

SVINGERI ir: Sievietes, kuras nebaidās gribēt mīlestību, seksu un laimīgu dzīvi. Vīrieši, kuri mīl, nodarbojas ar seksu un bauda dzīvi. Iekāre, kaisle, kas mijas ar bailēm palikt vienam un ilgām pēc kāda cita dzīves. Nejauši sastapts svinga partneris vai svešinieks uz kaimiņu balkona. Galvenie varoņi filmā ir tēli, kurus vieno vēlme pēc flirta, asuma, riska.

Tas ir izaicinājums nākt un pasmieties pašiem par sevi!

Režisors – Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova Lomās: Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Jānis Jubalts, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs Filmu kompānija: Platforma Filma, Cinevilla Studio

Vecuma ierobežojums 16+

Filmas demonstrēšanu organizē Kinopunkts.

Lasīt visu ziņu

Vānes amatierteātra izrāde "Egle un Rīta vējš"

03.03.2017 19:30 kur : Cēres pamatskola

Pēc A. Grīnieces lugas motīviem

Ieeja:EUR 1.50

Lasīt visu ziņu galerija (1)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top