Pāriet uz lapas karti

Komēdija "Nepabeigtās kāzas"

20.10.2018 18:00 kur : Kandavas kultūras nams

Valmieras teātris ar komēdiju “Nepabeigtās kāzas” viesosies Kandavā

Par tradīciju kļuvušas Valmieras teātra viesizrādes Kurzemē. 20. oktobrī, plkst. 18:00 teātris ar skatītāju iemīļoto Vara Braslas iestudēto komēdiju “Nepabeigtās kāzas” viesosies Kandavas Kultūras centrā.

“Nepabeigtās kāzas” ir komisku pārpratumu pilns stāsts par dienu profesora Kronīša ģimenē, kur dzīvoklī parādās gan divi krāpnieki no neesošas firmas “Draugs”, kas slēdz fiktīvus līgumus par skaitītāju uzstādīšanu, ierodas gan kaimiņiene līgavas tērpā, gan meitas precinieki, dakteris, policists, atklājas noslēpta glezna un kādam kļūdaini izdodas nepārtraukti sazvanīt intīmpakalpojumu kantori.

Režisors Varis Brasla par iestudējumu: “Šī nav pirmā reize, kad strādāju ar izcilo kinoscenāristu, kāds viņš ir pirmām kārtām, un dramaturgu Alvi Lapiņu. Man viņa smeķīgais humors vienmēr ir bijis sirdij tuvs. Izrādē nerisināsim globālas pasaules problēmas – vaimonoloģija man ir apnikusi, labāk paskatīsimies, kas notiek mums deguna priekšā vienas ģimenes ietvaros. Tas ir daudz interesantāk.”

Lomās: Regīna Devīte, Elīna Hanzena, Eduards Johansons, Januss Johansons, Vizma Kalme, Arnolds Osis, Ilze Pukinska, Inese Ramute, Ģirts Rāviņš, Krišjānis Salmiņš, Uldis Sniķers, Baiba Valante

Iestudējuma radošajā komandā arī scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Jurate Silakaktiņa, komponists Emīls Zilberts, video mākslinieks Gatis Priednieks-Melnacis un gaismu mākslinieks Māris Salmanis.

Biļetes var iegādāties Kandavas Kultūras centra kasē, “Biļešu paradīze” kasēs un https://www.bilesuparadize.lv/lv/performances/performance/13698  

20180823_150101.jpg

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top