Pāriet uz lapas karti

Aktualitātes

Kandavas Tūrisma informācijas centram 15 pastāvēšanas gadi

14.02.2018

2002.gada maijā Kandavas TIC durvis vēra apmeklētājiem. Kandavas Tūrisma informācijas centrā (TIC) esam aizvadījuši jau piecpadsmito gadu. Pirmā TIC ēka bija pašreizējā pilsētas bibliotēka, Lielā ielā 11 (toreizējā SEB bankas ēka).

Foto: Vita Popravko
Foto: Vita Popravko
Lasīt visu ziņu

Februāra ziemas rīts Kandavā. Foto: J.Kamerāds

09.02.2018

8. februāra rīts Kandavā bija dzestrs un saulains. Aicinām ielūkoties fotogrāfa Jāņa Kamerāda notvertajos fotomirkļos.
Vienmēr esiet mīļi gaidīti Kandavas novadā!


8.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Iznācis Kandavas lielāko pasākumu plāna apkopojums 2018. gadam

01.02.2018

Visus Kandavas novada pasākumu rīkotāju plānus apkopojām un lielākos Latvijas 100gades pasākumus apkopojām krāšņā - https://viss.lv/dati/visit_.... Bez šiem pasākumiem būs vēl daudzi citi.
Sekojiet reklāmai http://visitkandava.lv/pasakumi   www.kandavaskultura.lv  www.kandava.lv vai novada izdevumā "Kandavas Vēstnesis".
Drukātā plānu iespējams saņemt Kandavas tūrisma informācijas centrā. 
Laipni lūgti apmeklēt šos un citus pasākumus!

1.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Skaisti ziemas mirkļi Kandavā. Foto: Jānis Kamerāds

01.02.2018

Kandava ziemā šķiet tik vilinoša, kaut tikai pastaigāt, no kalniņa nošļūkt, arī muzejā var uzzināt, ko jaunu, interesantu par seno Kandavu! Iepriekš piesakot, var nobaudīt svilpeni un ozolzīļu kafiju. Mūsu amatnieki labprāt padalīsies savās prasmēs, ja saskaņosiet ierašanos laicīgi. Tāpat kādā no pilsētiņas kafejnīcām jāieturas un, ja vēls vakars jau klāt vai kāds pasākums tā pavēlāk beidzies, tad naktsmājas kādā viesu namā pilsētā vai novadā noteikti atradīsies. Paldies fotogrāfam par bildēm!

Laipni lūgti mūsu mīļajā Kandavā!

talsu_iela.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Kandavas Tūrisma informācijas centrs 25. jubilejas tūrisma izstādē/gadatirgū "Balttour 2018"

23.01.2018

No 2. - 4. februārim Rīgā, Ķīpsalā notika 25. starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde/gadatirgus „Balttour 2018”

Kandavas novada stends atradās tematiskajā hallē „Apceļo Latviju”. Izstādes apmeklētājus aicinājām: Atbrauciet uz laukiem un Kandavas vecpilsētu jau šogad! Kandavas novada stendā varēja rast mirkli miera, izbaudīt siena smaržu un lauku ļaužu viesmīlību.
2017.g. Kandavas novads saņēmis Kurzemes tūrisma asociācijas gada tūrisma kvalitātes novērtējuma balvu „Lielais Jēkabs” nominācijā „Dižais Kurzemes maršruts māmiņām” „No laukiem uz laukiem Kandavas pusē”. Maršrutā var apmeklēt lauku māju „Indāni” - saimniece Signe Ezeriņa (Kandavas pagasts), Kandavas vecpilsētu un lauku sētu „Kangari” - saimniece Antra Gaisa (Cēres pagasts). 2017.gadā Antra Gaisa saņēma Kandavas novada nomināciju "Radošākais novadnieks".
Mūsu stendā bija iespējams nobaudīt un iegādāties „Kangaru” augļu un ogu sukādes, kā arī čatnijus. Izstādes apmeklētāji varēja nogaršot arī citas Kandavas novadam raksturīgas lietas: svilpeni (Kandavas novada amatnieku īpašais piedāvājums), kūpinātu kazas sieru (Vānes pagasta saimniecība „Birznieki”). Varēja degustēt un nopirkt vīnu darītavas „Tēviņi” (Zemītes pagasts) lieliskos vīnus, piemēram, 2017. gadā godalgu ieguvis „Aveņu dzirkstošais vīns”. Bija Abavas senlejas tējas un rokdarbi. Informējām par tūrisma piedāvājumiem un pasākumiem Kandavas novadā! Arī laukos nevaram iztikt bez mūsdienu tehnoloģijām, tāpēc mūsu stendā tam bija neikdienišķs risinājums - ķemmertiņš, kur putnu dziesmu pavadībā uz ekrāna varēja skatīt Kandavas novada skaistāko fotogrāfiju prezentāciju. 

Kandavas novads dzīvo ar garšu! Par to pārliecinājās tie, kuri mūs apmeklēja un ļāvās pierunāt ieiet mūsu ķemmertiņā!

dsc00204.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (30)

Kandavas Tūrisma informācijas centrs piedalīsies tūrisma izstādē "Balttour 2018"

Kandavas Tūrisma informācijas centrs no 2018. gada 2. - 4. februārim piedalīsies 25. starptautiskajā Baltijas tūrisma izstādē - gadatirgū "Balttour 2018", kur labākos tūrisma un atpūtas piedāvājumus Latvijas apceļošanai un pasaules atklāšanai prezentēs vairāk nekā 850 uzņēmumu. Izstāde notiks Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala.

img_3640.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (23) galerija (11)

​Kandavā uzsnidzis sniedziņš

08.01.2018

Kandavā uzsnidzis sniedziņš. Kļuvis nedaudz gaišāk. Laipni lūgti Kandavā!
dsc_8278.jpg
Fotogrāfe Daiga Rēdmane

Lasīt visu ziņu galerija (6)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top