Pāriet uz lapas karti

Neformālās izglītības programmas “Kļūsti par naudas pratēju!”

01.10.2024 - 30.10.2024

naudas-prasme.webpLai uzlabotu iedzīvotāju finanšu pratību, Tukuma novada pašvaldība, Tukuma novada Izglītības pārvalde, Pieaugušo tālākizglītības centrs sāk izglītības programmas "Kļūsti par naudas pratēju!", kuru izstrādājusi Latvijas Banka sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) un Eiropas Savienības (ES) programmas "Erasmus+" projektu "Nacionālie koordinatori Eiropas programmas ieviešanai Latvijas pieaugušo izglītībā" īstenošanu. Iedzīvotājiem ir iespēja apgūt neformālās izglītības programmas “Kļūsti par naudas pratēju!” trīs moduļus:

  • Modulis “Mana personīgo finanšu plānošana” (21 stunda)
  • Modulis “Finanšu drošības pamati: Kā nosargāt savu naudu un atpazīt finanšu krāpniekus” (21 stunda)
  • Modulis “Praktiski risinājumi: Kā veiksmīgi ikdienā lietot bankas pakalpojumus ” (21 stunda)

Katrā modulī paredzētas 7 nodarbības, kuru laikā iedzīvotājiem būs iespēja papildināt savas zināšanas finanšu pratībā, uzklausīt vērtīgus padomus, diskutēt par dažādiem jautājumiem un darboties praktiski.
Nodarbības notiks tiešsaistē divas reizes darbdienu vakaros, otrdienās un ceturtdienās no 17:30 līdz 20:30, sākot ar 1. oktobri.
Apmācības tiek finansētas no Eiropas Savienības Erasmus+ programmas projekta “Nacionālie koordinatori dalības pieaugušo izglītībā veicināšanai Latvijā”.
 
Aicinām pieteikties apmācībām ikvienu iedzīvotāju (izvēlēties var vienu vai visus trīs moduļus).
 
Pieteikšanās saite: https://ej.uz/Naudas-prasme

printēt
naudas-pratiba-info.webp naudas-prasme.webp
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top