Pāriet uz lapas karti

Aktīvi, draudzīgi, pozitīvi - noslēdzies desmit nodarbību cikls

06.09.2024

img-20240908-wa0023.webpSeptembrī noslēdzies pasākumu cikls personām ar īpašām vajadzībām "Diagnoze: aktīvs, draudzīgs, pozitīvs!", kas Kandavā (Sabiles ielā 29 un apkārtnē) norisinājās jau kopš pavasara.  

Andis Kurmis, biedrības "Kompetenču platforma "Ar atdevi"" priekšsēdētājs, atzina, ka kandavnieki - personas ar īpašām vajadzībām, mazaizsargātie, seniori - jau "iestaigājuši taciņu uz Štempeļhofu" un vēlētos turpināt tikšanās reizes, vērtīgu prasmju apguvi un, galvenais, justies vajadzīgiem sabiedrībai. Noslēguma nodarbības norisinājās ne tikai Kandavā, bet bija iespēja piebiedroties bezmaksas kultūras pasākumiem.

9. un 10.augustā mūsu dalībnieki papildus projekta aktivitātēm apmeklēja arī mazākumtautību festivālu "ID = Mūsu kalnā! Auf unserem Berg! Pe muntele nostru!". Savukārt 6.septembrī pēc speciālajām aktivitātēm mūsu dalībnieki devās uz Dzejnieku salidojumu Valdeķos (A.Valtere, L.Vecmane, A.Kalniņš, A.Beļevičs). Mūsu projekta dalībnieki ir pierādījuši, ka sabiedriskā iesaiste kļūst interesanta un dod dzīvessparu tikt galā ar ikdienas grūtībām.

Neskatoties uz projekta noslēgumu, aicinām arī turpmāk nākt klajā ar idejām, pašiem organizēt pasākumus un kopīgi uzlabot personu ar invaliditāti pieeju sabiedrības aktivitātēm. Zvaniet, rakstiet, kompetencu.platforma@gmail.com, lai iesaistītos biedrībā "Ar atdevi"!

Pateicamies par finansējumu Tukuma novada domei, TND/2-58.5/24/86

Informāciju sagatavoja: Rīgas vācu kultūras biedrības "Štempeļhofa"

printēt
img-20240908-wa0023.webp 6-09-domino.webp
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top