Pāriet uz lapas karti

Jauniešu mentālās veselības un līdz dalības diena "Plauksta pavasarim"

22.04.2023 13:00 - 23:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

422-04.jpgPasniedz plaukstu pavasarim arī tu!

Aicinām ikvienu 22.aprīlī uz Kandavas Jauniešu mentālās veselības dienu "Plauksta pavasarim"!

Jau no plkst.13 pie Kandavas MJIC NAGLA tev būs iespēja baudīt dažādus jauniešu muzikālos priekšnesumus, piedalīties jauniešu mentālās veselības meistarklasē ar Elizabetu Heinsoni, dažādos konkursos, kā arī patrenēties iemest trīspunktniekus ar basketbolistiem no Kandava/Anzāģe komandas. Būs sagatavotas arī dažādas pastaigu trases ar uzdevumiem - aktīvākajiem balvas no EURODESK. Un, protams, būs arī dažādas radošas nodarbes, kā arī izjādes ar zirgiem, milzu ziepjburbuļi un mazākajiem apmeklētājiem - piepūšamās atrakcijas.Pasākums tiek organizēts projekta "OZONS!" ietvaros, ir bez maksas un paredzēts jauniešiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Savukārt, plkst.19 visi tiekamies Kandavas Kultūras namā uz NEONA BALLĪTI un GRĒTAS koncertprogrammu "Vēl arvien manos sapņos"! (tur gan ieeja par maksu - 5 EUR). Kopā ar Grētu spēlēs arī Reinis Zariņš - bungas, Elīza Apine - ģitāra u.c. elektriskie instrumenti. Piedalīsies arī reperis Manijs un reperis Kilos, ballīti spēlēs DJ Kristapss. Noteikti atnāc!

 Pasākuma laikā var tikt fotografēts un/vai filmēts, un šie materiāli var tikt publiskoti.

Projekts finansēts ar Eiropas Komisijas “Eiropas Solidaritātes korpuss” atbalstu, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra.

Lielu paldies par atbalstu pasākuma īstenošanā sakām SIA MunV! Kā arī brīvprātīgajiem jauniešiem!

printēt
422-04.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top