Pāriet uz lapas karti

DIENA BEZ IEPIRKŠANĀS

24.11.2023 14:00 - 18:30 kur : Kandavas kultūras nams

diena-bez-iepirksanas-jpg.jpg

"Diena bez iepirkšanās" Kandavas Kultūras namā.
 Piektdien, 24. novembrī, Kandavas Kultūras namā visi interesenti aicināti pasākumā, kas notiks vispasaules "Dienas bez iepirkšanās" ietvaros. Šajā dienā iedvesmojam cilvēku rast alternatīvas pirkšanai un piedāvājam aizraujošu un saturīgu laika pavadīšanas iespēju.
 Pasākuma apmeklētājiem, sākot ar plkst. 14:00, būs iespēja aktīvi meistarklasēs jauniešiem, kas varēs izgatavot un dekorēt Ziemassvētku rotājumu un apdrukāt savus, no mājām atnestos, baltos t-kreklus. būs arī iespēja baudīt zāļu tējas, kuras papildinās pašu pagatavoti našķi. Pasākuma gaitā tiks piedāvāts arī viktorīnas un spēles, kas rada izklaidi un piedzīvojumus visai ģimenei.
 Lai pasākums būtu vēl aizraujošāks, noskaņu radīs dzīvā mūzika, bet pasākuma noslēgumā visi tiek aicināti noskatīties filmu par apkārtējās vides saglabāšanu. Tā, pasākums piedāvā ne tikai aizraujošu izklaidi, bet arī veicina vides jautājumu apzināšanu un diskusijas par tiem.
 Ienāciet Kandavas Kultūras namā un piedzīvojumu aizraujošu pēcpusdienu, kurā katrs var līdzdarboties, dalīties ar idejām un atklāt jaunus veidus, kā pavadīt laiku bez nepieciešamības iepirkties.

Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar biedrību "Zaļā Brīvība" un tās iniciatīvu “Tīri.Labi. Pilsēta bez atkritumiem” , kas tiek sniegta, pateicoties The Coca-Cola Foundation finansiālam atbalstam. The Coca-Cola Foundation ir The Coca-Cola Company globālā filantropijas struktūrvienība, kas tiecas risināt sabiedrības prioritātes starptautiskajās kopienās, kurās mēs dzīvojam un strādājam.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top