Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Ikgadējie Zemītes pagasta svētki - "Nāc lustēt Zemītē!" aizvadīti ar prieku un sportisku garu

24.08.2024

whatsapp-image-2024-08-28-at-10-52-18-1.webp24. augustā Zemītē norisinājās ikgadējie Zemītes pagasta svētki "Nāc lustēt Zemītē!", kas pulcēja vietējos iedzīvotājus un viesus uz kopīgiem svētkiem, piepildītiem ar dažādām aktivitātēm, sportu un izklaidi.

Svētkus svinīgi atklāja Kandavas un pagastu apvienības vadītājs Jānis Mazitāns un Zemītes pagasta pārvaldes pārvaldnieks Jānis Kālis. Pēc svētku atklāšanas galvenā uzmanība tika veltīta sportiskajām aktivitātēm. Uzreiz pēc komandu reģistrācijas un izlozes sākās aizraujošās sacensības, kurās dalībnieki mērojās spēkiem dažādos sporta veidos. Sacensību laikā valdīja īsts olimpiskais gars, un sporta cienītājiem tika sniegta iespēja parādīt savas spējas un izcīnīt godalgotas vietas. Sporta aktivitātes veiksmīgi organizēja sporta speciāliste Līga Roze, nodrošinot, ka sacensības noritēja godīgi un profesionāli, par ko jāpateicas arī tiesnešu komandai.

Kamēr sportisti sacentās, pārējiem svētku apmeklētājiem tika piedāvāta plaša izklaides programma. Ģimenes ar bērniem varēja izbaudīt lielformāta spēles, piemēram, Cirku, Riču Raču un Dambreti, savukārt mazākie viesi ar prieku baudīja piepūšamo atrakciju "Vienradzis" un vēlāk - putu ballīti. Virtuālā filmu busiņa piedāvātās filmas ar kustību un skaņu efektiem piesaistīja lielu interesi visu vecumu apmeklētāju vidū, ļaujot izjust virtuālās realitātes radītās emocijas.

Radošajā darbnīcā "Dari, radi, priecājies!" svētku dalībniekiem tika dota iespēja izpaust savu radošumu, izgatavojot piekariņus, rokassprādzes un piespraudes. Darbnīcu vadīja brīvprātīgā palīdze Ella Pētersone, kuras vadībā ikviens varēja radīt savu unikālu suvenīru par piemiņu no svētkiem.

Pusdienlaikā svētku dalībniekus sagaidīja gardas pusdienas – šefpavāra Renāra Puriņa gatavotā svētku zupa "Šefpavāra šedevrs", kas tika gatavota uz ugunskura. Pateicoties šefpavāra prasmēm un diviem lieliem katliem, šī sātīgā un garšīgā zupa pietika visiem svētku viesiem.

Svētku diena noslēdzās ar muzikālu baudījumu Zemītes tautas namā – ar koncertu "Satikšanās", kurā uzstājās Andris Ērglis un Inese Ērmane. Skatītājiem tika piedāvāta ne tikai iespēja izbaudīt mākslinieku priekšnesumus, bet arī pašiem piedalīties sadziedāšanās, kas koncerta garumu pagarināja par gandrīz pusstundu, radot sirsnīgu un vienotu atmosfēru. Vakara noslēgumā visi tika aicināti uz "Karaoke ballīti", kur jautrība un dziesmas turpinājās līdz vēlai naktij.

Zemītes pagasta svētki atkal pierādīja savu spēju apvienot iedzīvotājus, sniedzot prieku un izklaidi visiem apmeklētājiem. Paldies visiem organizatoriem, brīvprātīgajiem un atbalstītājiem, kuru darbs un ieguldījums nodrošināja pasākuma veiksmīgu norisi! Ar nepacietību gaidām nākamā gada svētkus!


Zemītes sporta svētku rezultāti 2024:

Basketbols (8 komandas)
1. Zemīte
2. Mums vienalga
3. EKO

Futbols (8 komandas)
1. EKO
2. Zemīte
3. Mums vienalga

Volejbols (11 komandas)
1. Mums vienalga
2. Parastie
3. Universālie I

Individuālie sporta veidi:

zemite-individualie.webp

Sporta organizatore Līga Roze izsaka lielu paldies tiesnešu brigādei  - Andrim Bambim, Ģirtam Vicinskim, Igoram Zaļevskim, Kasparam Baumanim, un Jānim Bambim par inventāru! Paldies visiem, kuri palīdzēja sakārtot sporta laukumu, īpaši Raitim Priedem un Klāvam Zandbergam, kā arī Zemītes pārvaldes vadītājam Jānim Kālim par operatīvu atbalsta organizēšanu volejbola laukuma uzirdināšanā.

Informāciju sagatavoja: Zemītes TN vadītāja Ērodeja Kirillova 

Lasīt visu ziņu galerija (26)

Aicinām pieteikties Kandavas un pagastu apvienības iestāžu un uzņēmumu sporta spēlēm!

23.08.2024 15:00 - 20:00

sporta-speles-2024-1.webpAicinām pieteikties Kandavas un pagastu apvienības iestāžu un uzņēmumu sporta spēlēm, kas šogad notiks 23. augustā no plkst. 15:00 tūrisma un atpūtas bāzē “Plosti”, Kandavas pagastā.

Tā būs atpūta pie Abavas ar kolektīvu saliedējošām aktivitātēm, loģisko domāšanu un sadarbību veicinošiem uzdevumiem “sporta stacijās” un komandu stafetēs. Aktivitātēs tiks izmantoti  klasisko sporta veidu elementi, skriešana, lekšana, mešana, basketbola, futbola elementi u.c.

Minimālais dalībnieku skaits komandā – 6. Sporta aktivitātēs drīkst piedalīties dalībnieki no 16 gadu vecuma.

Pasākuma dalības maksa ir  Eur 3,00 par katru dalībnieku no komandas, iegādājoties biļetes Kandavas Kultūras nama kasē vai pie Kandavas un pagastu Apvienības sabiedrisko attiecību speciālistes līdz 2023.gada 22.augustam, vai uz vietas, pasākuma norises dienā. Dalības apmaksu iespējams veikt arī ar pārskaitījumu, dalības pieteikumā norādot vēlamo apmaksas veidu.

Komandas mājas darbs: Izdomāt komandas nosaukumu un sagatavot līdz 3 minūšu garu komandas prezentāciju, kuru nodemonstrēsiet pasākuma atklāšanā.

Piesaki savu komandu līdz 16.augustam, sūtot pieteikumu uz e-pastu: liga.supstika@tukums.lv. Piesakot komandu, jānorāda: uzņēmuma vai iestādes nosaukums, komandas nosaukums, dalībnieku skaits.

Sporta spēļu NOLIKUMS šeit

Lasīt visu ziņu

Grupas "Sestā jūdze" koncertballe ar jaunā CD "Latvieši" prezentāciju

23.08.2024 20:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

453193222-832702008965327-909558454988146852-n.webp23. augustā plkst. 20:00 brīvdabas estrādē "Ozolāji" grupas "Sestā jūdze" koncertballe ar jaunā CD "Latvieši" prezentāciju.

Kandavā vasaru noslēgs ar kantrimūzikas koncertballi.

Aizvadot mainīgo vasaru un noskaņojoties jaunam rudens darba cēlienam, 23. augusta vakarā Kandavas estrādē ''Ozolāji'' visi tiek aicināti uz kārtīgu sadziedāšanos un izdejošanos dzīvespriecīgu kantrimūzikas ritmu pavadījumā brīvdabas koncertballē.

Pasākumā pirmajā daļā sava pagaidām jaunākā dziesmu albuma “Latvieši” melodijas tā prezentācijas koncertā “Dziedi mani uz mājām” atskaņos Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa “Sestā Jūdze”, savukārt pasākuma balle notiks trīs daļās.

Pirmajā no tām ar savām skanīgākajām dejojamajām dziesmām uzstāsies “Sestā Jūdze”, savukārt pārējā balles daļā par lustīgu izkustēšanos parūpēsies vēl stāža ziņā pavisam jaunā, bet sevi jau pārliecinoši pieteikusī kantrimūzikas grupa “The Farmers”.

Bez skanīgām dziesmām oriģināldziesmām “fermeri” spēlē arī pasaulslavenu dziesmu versijas – “Tennessee whiskey” (Kriss Steipltons), “Watermelon sugar” (Harijs Stailzs), “Sex on fire” (Kings of Leon), “Every breath You take” (The Police), kā arī Lūka Braiena, Džeika Ouena un citu izpildītāju melodijas.

Pasākuma laikā darbosies bufete.

Ieeja 15 EUR. Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/...

Lasīt visu ziņu

Grupas "SESTĀ JŪDZE" koncertballe

23.08.2024 20:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

atcelts.webp23.augustā no plkst.20:00 līdz plkst.24:00 Kandavas Ozolāju brīvdabas estrādē viesosies grupa "Sestā Jūdze" ar koncertballi un jaunā CD "Latvieši" prezentāciju. Pasākumu kuplinās viesu grupa "The Farmers". Darbosies kafejnīca. Biļešu cena: iepriekšpārdošanā 15,- pasākuma dienā 20,- Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un Kandavas kultūras nama kasē t.63182040.

Lasīt visu ziņu

“Tīri.Labi.Apritē” aicina pieteikties jauniešus vasaras skolā par aprites ekonomiku un līdzdalību

22.08.2024 09:30 - 17:00

fb-vasaras-skola-ar-gi.webpJa esi 15 līdz 25 gadu vecumā, un Tevi interesē aprites ekonomikas iniciatīvu ieviešana, vēlies kļūt aktīvāks vides aizsardzības jomā, iesaistīties reģionālo ideju radīšanas pasākumu organizēšanā vienaudžiem, kā arī iepazīties ar līdzīgi domājošiem jauniešiem, piesakies vasaras skolā "Tīri.Labi.Apritē".

Vasaras skola notiks  22. augustā klātienē Rīgā no pl. 9.30 līdz 17.00, bet 23.augustā attālināti ZOOM no pl. 11.00 līdz 14.00.

Reģistrējies līdz 10. augustam, sekojot saitei: https://ej.uz/vasaras_skola_ja...

Vasaras skolas programmā šādi temati:
➡ Līdzdalība šķērsgriezumā – kā atšķirt, kad tā ir fiktīva un neesoša un kā būt situācijas noteicējiem?
➡ Aprites ekonomika pietuvinājumā – kad varam runāt par īstu apritīgumu un kāpēc atkritumu nodošana pārstrādei ir tikai viena no pēdējām iespējām? ➡ Zaļmaldināšana – ko par līdzdalību un apritīgumu varam secināt, atšķetinot dažādas šķietami videi draudzīgas rīcības?
➡ Aktīvo jauniešu iedvesmas stāsti un aprites ekonomikas iniciatīvu piemēri.
➡ Kopdarbošanās, ideju apmaiņa un tīklošanās, lai apgūto nestu tālāk.

Nenokavē, jo vietu skaits ir ierobežots!
Detalizētu programmu saņemsi, tuvojoties pasākumam.

Vasaras skola ir pirmā projekta “Tīri.Labi.Apritē” aktivitāte. Šī gada rudenī un nākamā gada pavasarī Latvijas reģionos norisināsies ideju radīšanas pasākumi, kuros vasaras skolas dalībnieki būs aicināti iesaistīties gan kā brīvprātīgie, gan dalībnieki.
* Dalība vasaras skolā ir bez maksas. Pasākuma laikā būs nodrošināta veģetāra ēdināšana, uzkodas un dzērieni.

Vasaras skola norisināsies projekta “Tīri.Labi.Apritē. Jauniešu līdzdalība aprites ekonomikā” ietvaros. To atbalsta Latvijas vides aizsardzības fonds un līdzfinansē “CleanR grupa" un Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā.
Vairāk par projektu: https://www.zalabriviba.lv/pro...

Lasīt visu ziņu

21. Pirmsskolas vecuma bērnu olimpiskā diena

21.08.2024 10:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadions

pirmsskolas-olimpiska-diena-2024.webp21. augustā plkst. 10:00 Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā norisināsies 21. Pirmsskolas vecuma bērnu olimpiskā diena. Reģistrēšanās līdz plkst. 9:30, sacensību sākums plkst. 10:00.

I grupa - 2017./2018. g.dz.; II grupa - 2019./2020. g.dz.

Sacensību programmā- tāllēkšana, basketbola soda metieni, 40m skrējiens un futbola sitieni.

Lietus gadījumā olimpiskā diena norisināsies Kandavas sporta hallē.

Pieteikšanās līdz 2024. gada 16. augustam, sūtot pieteikumu (vārds, uzvārds, dzimšanas gads) uz e-pastu andris.bambis@inbox.lv, vai zvanot 29457272 (Andris).

Pasākumu organizē Kandavas BJSS un Sporta klubs "Kandava".

Lasīt visu ziņu

Kandavā aizvadīta 21. Pirmsskolas vecuma bērnu Olimpiskā diena

21.08.2024 10:00

img-1594.webp21. augustā Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā pulcējās 140 mazie sportisti, lai piedalītos 21. Pirmsskolas vecuma bērnu Olimpiskajā dienā – pasākumā, kas jau vairāk nekā divas desmitgades iedvesmo jauno paaudzi uz sportiskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu.

Pasākums sākās ar svinīgu atklāšanu, kurā tika pacelts olimpiskais karogs un stadionā iedegta olimpiskā lāpa. Šogad godpilno lāpas ienešanas pienākumu pildīja Kandavas Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkne Marta Šteinberga, kura nesen Latvijas čempionātā vieglatlētikā izcīnīja sudraba medaļu lodes grūšanā. Šis simboliskais brīdis radīja īpašu noskaņu un motivēja jaunos sportistus, kas ar lielu aizrautību piedalījās dažādās sacensībās.

Sacensību programmā bija iekļautas vairākas individuālās sporta disciplīnas, kas ļāva bērniem izmēģināt savus spēkus tāllēkšanā, basketbola soda metienos, 40 metru skrējienā un futbola sitienos. Mazie sportisti parādīja lielisku cīņas garu un prieku par kustību, radot patiesi olimpisku atmosfēru.

Paldies par sadarbību Latvijas Olimpiskajai komitejai! Liels paldies Kandavas sporta skolai un Sporta klubam "Kandava" par šī brīnišķīgā pasākuma organizēšanu! Pirmsskolas vecuma bērnu Olimpiskā diena ir kļuvusi par nozīmīgu tradīciju, kas jau 21 gadu rosina mazos uz fiziskām aktivitātēm un veicina sportisku dzīvesveidu.

Ar nepacietību gaidām nākamā gada sacensības un jaunas sportiskās uzvaras! Tiekamies atkal nākamgad!

Foto: Liena Trēde, "Neatkarīgās Tukuma Ziņas"

Lasīt visu ziņu galerija (146)

Zemītes draudzē viesojas draugi no Svētā Andreja evaņģēliski luteriskās latviešu draudzes Toronto

20.08.2024 kur : Zemītes evanģēliski luteriskā baznīca

whatsapp-image-2024-08-26-at-15-36-56-3.webp20. augustā Zemītes draudze baznīcā uzņēma viesus no Kanādas. Ciemos ieradās Latviešu evaņģēliski luteriskā baznīca Amerikā Jaunatnes nozares ļaudis ar Labdarības projektu, kuru īsteno 2024. gadā “PRIECĪGAS PĒDAS 2”. Ideja par šādu projektu  radās Garezera vasaras vidusskolā 2013. gadā, kad 3. klase izdomāja un realizēja projektu “Priecīgas pēdas” 2014. gada vasarā. Šovasar jaunatnes nozare nolēma īstenot projektu  “Priecīgas pēdas 2”. Projekta mērķis ir atbalstīt bērnus un pieaugušos Latvijā, ieskaitot ukraiņu bērnus ar jauniem un kvalitatīviem apaviem. Līdzekļu vākšana notika ASV un Kanādas latviešu draudzēs un uzrunājot individuālus ziedotājus. Galvenie projekta sponsori bija Daugavas Vanagi Kanādā un Sv. Andreja draudzes Toronto un Palīdzība Latvijai komiteja.  Akcijas rezultātā tika savākti 44 000 dolāri. Projekta komanda Latvijā viesojās no 18. līdz 24. augustam apciemojot 20 vietas piecos Latvijas novados un Rīgā - draudzēs, sociālajos dienestos, pamatskolās, bērnu un ģimeņu atbalsta centros un labdarības organizācijās. Atbalsta programmā, kopumā uz visiem izdales punktiem,  ietilpa 380 jaunu apavu pāri (skriešanas, futbola, ikdienas, izejamie, lietus zābaki) no veikala “Sportland”, Zvaigzne ABC dāvanu kartes un Laimas “Vāverītes” šokolādes konfektes cienastam. Projekta komandā Latvijā bija ieradušies projekta vadītājs mācītājs Dāgs Demandts (CAN-ON), Katrīna Tauriņa (CAN-ON), Laura Legzdiņa (CAN-ON), Lidija Rasa (CAN-ON), Elīna Jaunbērziņa (ASV-WI), Emīlija Jaunbērziņa (ASV-WI), Andris Carr (ASV-WI),  Silvija Birmane (ASV-MN), Krišjānis Zaķis (LV).

Mācītājs Dāgs Demandts stāsta par sevi un savu draudzi ar lielu aizrautību un ticību kalpošanas misijai: “Esmu dzimis Bruklinā, Ņujorkā 1976. gada 15. septembrī, un, kad man bija tikai 3 dienas, mani adoptēja mana māte Māra Valdmanis Demandt. Mani bioloģiskie vecāki ir vācu un basku izcelsmes. Taču mans ceļš veda uz latviešu ģimeni, kur mani audzināja mana māte un viņas māte, mana vecmāmiņa “Mamu”, kā es viņu saucu, un manas vecmāmiņas 3 māsas un luterāņu mācītāja sieva. Es uzaugu Monreālā, pabeidzu Vaterlo luterāņu semināru.  Mans pirmais pilnas slodzes aicinājums bija kalpošana latviešu luterāņu draudzē Mineapolē, kur nokalpoju 8 gadus. Šie 8 gadi bija svētību pilni un veidoja mācītāju un cilvēku, kāds es esmu šodien. Man kā mācītājam ir aizraušanās kalpot tiem, kam tas ir nepieciešams, neatkarīgi no tā, vai tie būtu bāreņi un nabadzībā cietuši bērni Latvijā vai vietējās vajadzības. Esmu vadījis vairākus palīdzības projektus Latvijas evaņģēliski luteriskajai baznīcai Amerikā, kā arī kalpoju baznīcas darbam ar rasistisko vardarbību. Mana sieva Edija ir dzimusi Alūksnē. Apprecējāmies Alūksnes luterāņu baznīcā, gadu dzīvojām Rīgā, tad atgriezāmies Kanādā un pēc tam pārcēlāmies uz Minesotu. Mūsu 3 dēli Roberts, Harijs un Arnolds piedzima Mineapolē. Esmu ļoti pateicīgs, ka Dievs mani ir svētījis ar tik īpašu sievu un māti mūsu bērniem. Sv.Andreja evaņģēliski luteriskā latviešu draudze Toronto  latviešu kopienas vajadzībām kalpo kopš 1949. gada.  Draudzi dibināja Otrā pasaules kara bēgļi no savas padomju okupētās dzimtenes Latvijas, lai kalpotu latviešu luterāņiem, kuri savu jauno mājvietu raduši Toronto. Šobrīd draudze ir kļuvusi par daudzveidīgāku kopienu, kurā ietilpst draudzes locekļi ar etniski jauktām laulībām un ir ģimenes, kurās vairs nerunā latviešu valodā, tāpēc draudzes dievkalpojumi un aktivitātes šobrīd notiek gan latviešu, gan angļu valodās. Draudzē ir ap 600 draudzes locekļu. Šobrīd Dievkalpojumi notiek Sv. Jāņa ev. luterāņu latviešu baznīcā Toronto, kur abas draudzes dala vienas telpas savām reliģiskajām norisēm. Mēs esam viena puse no "divām draudzēm zem viena jumta". Svētdienās pulcējamies kopā ar Sv. Jāņa luterāņu latviešu baznīcas ļaudīm, lai kopīgi noturētu Dievkalpojumus.

1953. gadā Svētā Andreja draudze nopirka savu lauku īpašumu – Sidrabeni,  kura  kalpo kā atpūtas un rekolekciju centrs draudzei ar lielu galveno zāli, veikalu, peldbaseinu, bērnu rotaļu laukumu un tajā notiek bērnu vasaras nometnes. Īpašumā iespējamas arī  iekštelpu vai āra teritorijas nomas pasākumiem un tūristiem piedāvā iespēju apmesties kempingā. Īpašumā ir arī  āra kapella, kurā dievkalpojumi notiek vasaras nometņu laikā katru svētdienas rītu un trešdienas vakaru kā arī  katra mēneša pirmajā svētdienā no oktobra līdz jūnijam.”

Zemītes draudzei sadarbība ar Svētā Andreja draudzi notiek jau daudzus gadus programmā “Palīdzība Latvijai”, kurā ietilpst  trīs “Māsu draudzes” – Daudzevas baznīca, Durbes baznīca un Zemītes baznīca. Sadarbības laikā ir tikuši saņemti gardi sveicieni draudzes senioriem un locekļiem uz Ziemassvētkiem, Lieldienām un arī starpsvētku laikā. Ir atbalstīti Zemītes draudzes bērni kristīgo nometņu apmeklēšanai, kuras tiek organizētas  Latvijā un saņemama arī aicinājumu piedalīties virtuālos Dievkalpojumos, kuri notiek Svētā Andreja draudzē. Esam apmainījušies ar Ziemassvētku apsveikumiem ar video klipiem, kuri tiek atzinīgi novērtēti no abām pusēm.

Bijām ļoti priecīgi satikt cilvēkus ar kuriem esam pazīstami tikai sarakstēs vai virtuālajos Dievkalpojumos. Protams, bērni un jaunieši priecājās par jaunajiem apaviem, dāvanu kartēm skolas lietu iegādei, bet visinteresantāk bija savstarpējās sarunas un jaunu kontaktu veidošana.

Draudzes vārdā izsaku lielu paldies Olitai Tutiņai par sadarbības uzturēšanu ar Sv. Andreja draudzi, kuru viņa pārņēma no iepriekšējās draudzes priekšnieces Maijas Tutiņas, kura ilggadēji vadīja Zemītes draudzes dzīvi kopš draudzes atjaunošanās laika. Paldies arī mūsu mācītājam Vilnim Auziņam par kopīgā svētbrīža vadīšanu un draudzes mūziķim Uldim Štokhauzenam par burvīgo mežraga koncertu un Feitai Martai Peremežai par brīnišķīgo saksofona spēli. Protams visiem draudzes locekļiem Agritai, Ievai, Ellai, Austrai par baznīcas sapošanu un sirsnīgu viesu aprūpēšanu. Paldies draudzes locekļiem un uzaicinātajiem, kuri ieradās uz tikšanos.

Draudzes priekšniece Ērodeja Kirillova

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Mālošana Abavas senlejas pļavās

16.08.2024 - 18.08.2024

453854716-1006049791527292-1213423063420358507-n.webpMāksliniece un keramiķe Linda Priedniece aicina pievienoties radošām meistarklasēm, kas norisināsies no 16. līdz 18. augustam Abavas senlejas pļavās. 

Tiksimies, lai nesteidzīgi, mazā kompānijā, svaigā gaisā baudītu mālu, veidotu traukus, baudītu mieru, dabu...atpūstos un iedvesmotu viens otru...
16.08. tiksimies, iepazīsimies, mālosim.
17.08. mālosim, apgleznosim kleitas u.c., bridīsim pa pļavām.
18.08. pulēsim, rotāsim traukus, brauksim mājās
Gatavos traukus atstāsiet man un tie tiks izdedzināti rudenī vai pavasarī. Tos varēs lietot.

Maksa par visām dienām 120€, viena diena 50€. Bērniem līdz 6 gadu vecumam bezmaksas (piedaloties ar pieaugušo). Ir iespēja nakšņot bez maksas uz vietas siena šķunī, līdz paņemtā teltī, mašīnā u.c. Par ēšanu vienosimies- gatavosim kopā vai pasūtīsim ēdienu (ēdienreize 4,50€)
Piesakieties zvanot vai rakstot- 26369421.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Kandavas atklātais čempionāts futbolā 5x5 4.posms

18.08.2024 10:00 kur : Kandavas Reģionālā pamatskola

454879212-3725386474382305-4299337841620459077-n.webp18. augustā no plkst. 10:00 Kandavas Reģionālās pamatskolas stadionā notiks Kandavas atklātais čempionāts futbolā 5x5 4.posms.

Plašāka informācija, zvanot uz tālruni 29149754 (Igors Zaļevskis).

Lasīt visu ziņu

Makšķerēšanas sacensības

17.08.2024 06:00

makskeresana.webpKandavas pilsētas sporta svētku ietvaros, 10.augustā plānotās makšķerēšanas sacensības pārceltas uz 17. 08.2024.!!! Laiks un vieta paliek nemainīgs- plkst. 6:00 pie Kandavas akmens tilta.

Lasīt visu ziņu

Kandavas taku skriešanas seriāls 5. posms

15.08.2024 18:30

jpg-20240817-211202-8411885915790579969.webp15. augustā no plkst. 18:30 Kandavā, Melnajā mežā pie Aizubēju ceļa norisinājās Kandavas taku skriešanas seriāla 5. posms.





Piektā posma rezultāti

:

taku-skriesana-kopvertejums-pec-5-posma.webp



















Kopvērtējums pēc 5. posma

:

taku-skriesana-kopvertejums-pec-5-posma.webp


Lasīt visu ziņu galerija (7)

Par īslaicīgiem satiksmes ierobežojumiem Depo laukumā 14. augustā

14.08.2024 08:00 - 18:00

satiksmes-ierobezojumi-1.webpInformējam, ka sakarā ar seriāla “Nelūgtie viesi” 3. sezonas filmēšanu, šī gada 14. augustā gaidāmi īslaicīgi satiksmes ierobežojumi dažādos ielu posmos Kandavā.

14. augustā no plkst. 8:00 līdz 18:00 tiks ierobežota automašīnu kustība Tirgus laukumā jeb Depo laukumā, Kandavā. Filmēšana norisināsies viesnīcā/kafejnīcā "Kandava" un Tirgus laukumā (Depo laukumā), lūgums automašīnas norādītajā laikā laukumā nenovietot (starp kadru filmēšanu tiks dota iespēja pabraukt garām).

14. augusta vakarā laika posmā no plkst. 18:00 līdz 22:00 tiks slēgta piekļuve brīvdabas estrādei "Ozolāji".

depo-laukums-un-viesnica-kandava-14-08.webp

Satiksmes ierobežojumu karte 14.08.2024. šeit

Lasīt visu ziņu

Gaisa balonu festivāls

09.08.2024 06:00 - 11.08.2024 - 23:00

448095696-804459885122873-8465557478171122805-n.webpNo 9. līdz 11. augustam tiekamies Kandavas Gaisa balonu festivālā!

Sakarā ar laika apstākļiem, kas nav piemēroti gaisa balonu lidojumiem, 9. un 10. augustā plānotie lidojumi tiek pārcelti. Papildu informācija sekos.

Plānotie kultūras pasākumi notiks! 10. augustā DEGĻU ŠOVS Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" arī notiks!


9. augustā:

  • Plkst. 18:30 Latvijas Jaunatnes teātra izrāde "Un atkal Pifs" - brīvdabas estrādē "Ozolāji". Ieejas maksa 5 EUR.
  • Plkst. 20:00 Mazākumtautību vakars - Kandavas novadpētniecības muzeja pagalmā. Ieeja bez maksas.
  • No plkst. 22:00 līdz 02:00 Latviešu karaoke vakars - kafejnīcā "Kandava". Ieejas maksa 5 EUR.

10. augustā:

  • No plkst. 14:00 līdz 16:00 Putu ballīte ar Sonix - Kandavas Promenādē. Ieeja bez maksas.
  • No plkst. 15:00 līdz 20:00 Mazākumtautību festivāls - "Štempeļhofa", Sabiles iela 29, Kandava. Ieeja bez maksas.
  • II Mūzikas svētki "Zelta sirdsdziesmas Kandavā" - brīvdabas estrādē "Ozolāji". Ieejas maksa 10 EUR.
    -20:00
    Roberto Meloni un Ineta Rudzīte
    -21:00 Kandavas dāmu grupa
    -22:00 Brāļi Auzāni
    -23:00 Jānis Moisejs un Ieva Sutugova
    -24:00 Gaisa balonu degļu šovs
  • 24:00 - 03:00 Disko nakts. Ieejas maksa 5 EUR.

Rezervē datumu un tiekamies svētkos!

Lasīt visu ziņu galerija (6)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top