Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Noslēdzies Kandavas novada čempionāts florbolā 2014

28.03.2014 kur : Cēres sporta halle

20140329_003120.jpg28. marta vakarā Cēres sporta hallē norisinājās Kandavas novada čempionāta florbolā 3. sabraukums. Trīs posmos 8 komandas krāja punktus, lai noskaidrotu 2013./14. gada sezonas novada čempionu florbolā. Kopvērtējumā spraigās cīņās 1. vietu un Kandavas novada čempionu titulu izcīnīja Cēres komanda, kurā spēlēja Intars un Mārtiņš Orstes, Atvars un Ralfs Orstes, Mareks un Matīss Birziņi, Jānis Reinsons, Egons Gīlis, Jānis Gūtšmits, Artūrs Voronovs, Ainārs Bukovskis, Aigars Kalnozols un Kristaps Aizups.

Ne mazāk aizrautīga izvērsās spēle par 3. un 4. vietu, kuras rezultāts noteica 2. un 3. vietas ieguvējus. Un tā, 2. vietu ieguva komanda „Brašie brieži” no Kandavas, atstājot 3. vietā Irlavas/Jaunsātu apvienoto komandu „Impulss”.

Par Rezultatīvāko spēlētāju tika atzīts Renārs Stančiks un par Vērtīgāko vārtsargu nominēja Jāni Gožu. Abi no komandas "Impulss".

Līdztekus florbolam notika sacensības novusā, kurā piedalījās 8 dalībnieki gan no Cēres, gan Kandavas. 1. vietu ieguva cērenieks Aleksandrs Voronovs, aiz sevis atstājot kandavniekus Matīsu Gricmani 2. vietā un Edgaru Stepiņu 3. vietā.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Sabiles un Kandavas romu iedzīvotāju forums - "Vienoti dažādībā - starpkultūru dialogs: kultūra un sadzīve"

27.03.2014 14:00 kur : Kandavas kultūras nams

Pasākumu organizē: Sabiedrības integrācijas biedrība "Alternativas" sadarbībā ar Kultūras, sporta un jaunatnes iniciatīvu centru.

Foruma mērķis: veicināt starpkultūru dialogu un attīstīt sadarbību un dialogu starp vietējo pašvaldību un romu tautības kopienu un NVO. Sekmēt romu jaunatnes un viņu vecāku pilsonisko līdzdalību, informētību par izglītības, nodarbinātības un sociālo jautājumu problēmu risināšanu.

Diskusijā aicināti piedalīties valsts iestādes, pašvaldības,
pašvaldību iestādes pārstāvji, nevalstisko organizāciju pārstāvji,
eksperti, mediji, interesenti.

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada represēto piemiņas pasākums

25.03.2014 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs

img_7219.jpg14:30 - ziedu nolikšana Kandavas stacijā (autobuss no Depo laukuma Kandavā plkst. 14:15)

15:00 - atceres brīdis Kandavā (pie piemiņas akmens)

Pēc pasākuma atmiņu pēcpusdiena Kandavas kultūras nama mazajā zālē un Kandavas vidusskolas audzēkņu muzikāls sveiciens.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Kandavas novada komandu spēles zolītē

22.03.2014 kur : Kandavas sporta halle

22.martā, Kandavas sporta hallē tika izspēlētas Kandavas novada komandu spēles zolītē, kur spraigās izspēlēs tika noskaidrotas labākās komandas.

1.v. Zemīte (A.Kupše, J.Kazamiriņecs, M.Baumanis)

2.v. "Nabagi" (R.Zeltzaķis, E.Stepiņš, D.Andersons) Kandava

3.v. "Santīmi" (A.Zvaigznītis, E.Gailītis, J.Zvirbulis) Kandava

4.v "Talsu 14"

5.v "CCCP"

6.v. "Juris"

Lasīt visu ziņu

Noslēdzies Kandavas novada čempionāts basketbolā vīriešiem

15.03.2014 kur : Kandavas sporta halle

dscf0192.jpgSestdien 15.martā noslēdzās Kandavas novada čempionāts basketbolā vīriešiem. Kur spraigās spēlēs tika noskaidrotas labākās komandas. Spēlē par 3.vietu tikās „Baloni” – VKLT, ar rezultātu 83:66 trešo, godpilno vietu ieguva komanda „Baloni” (J.Podiņš, A.Zunde, I.Frīdemanis, K.Gotfrīds, K.Ādiņš, E.Priede, U.Ersts, U.Dekteris, M.Bērziņš, Ī.Dronka, J.Priednieks, A.Briedis), 4.vietu ieguva VKLT. Savukārt spēlē par 1.vietu tikās komandas Kandava 86/RGR plus – „Futbolisti”, šogad čempiona titulu uzvarot ar rezultātu 75:66, ieguva komanda Kandava 86/RGR plus (A.Balsers, G.Brikovs, R.Jansons, A.Bisenieks, K.Sevčuks, E.Zariņš, E.Krūmiņš, I.Jansons, A.Logins, M.Kazāks, A.Rudzītis, R.Vilkaušs, K.Šenbergs, V.Rozenbaums, R.Kauliņš), otrajā vietā atstājot pagājušā gada čempionus - komandu „Futbolisti” (Ģ.Bērziņš, A.Baumanis, T.Prodaņuks, E.Karlsons, E.Ķilps, K.Baumanis, E.Viļumsons, K.Kulmanis, M.Morozovs, A.Sevčuks, I.Zaļevskis). Čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Edgars Zariņš (Kandava 86/RGR plus). Starp spēlēm notika 3 punktu metienu konkurss, kur uzvarēja Riks Petkevičs (BJSS 96).

Spēļu starplaikā 70 gadu jubilejā tika sumināts viens no Kandavas visu laiku izcilākajiem sportistiem, sporta meistars un trīskārtējais Latvijas PSR čempions badmintonā, ilggadējais Kandavas basketbola komandas spēlētājs Egīls Sudmalis un apmēram 300 skatītājiem un spēlētājiem kājās stāvot sveica jubilāru ar aplausiem, bet Kandava 86/RGR komanda jubilāru 70x uzmeta gaisā.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Liepājas Universitātes Jauno Mēdiju mākslas programmas studentu darbu izstāde "Sintētiskā daba"

15.02.2014 - 14.03.2014 kur : Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

plakac_kand2-01.jpgLiepājas Universitātes Jauno mēdiju mākslas programmas studentu darbu izstāde "Sintētiskā Daba"!

No 15. februāra līdz 14. martam Kandavas Mākslas galerijā apskatāma jauno mediju mākslas izstāde "Sintētiskā Daba", kura apmeklētājiem atklās – jauno mākslinieku daiļradei nepastāv robežas.

Izstādes atklāšana un tikšanās ar māksliniekiem sestdien, 15. februārī pulksten 14.00.

Darbu idejas ir smeltas no tādiem klasiskiem medijiem kā TV, video, foto, kā arī radīti pavisam jauni mediji, kuri veidoti pielāgojot komposta vidi vai manipulējot ar sociāliem tīkliem un pat biroja iekārtām.

Apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, vai dārzu ir iespējams integrēt biroja vidē, kā arī – vai cilvēks pārraksta savas atmiņas? Pieci jauno mediju mākslinieki savos darbos pauž atšķirīgus skatījumus uz mūsdienu mākslu un sabiedrību kopumā, tomēr vienojoša ir atziņa par dažādo mediju būtisko lomu šajos procesos.

Darbos tiek manipulēts ar esošiem medijiem, caur tehnoloģiju prizmu palūkojoties uz tik ierastām ikdienas darbībām kā sociālo tīklu lietošana, skaņas iegūšana un cilvēka atmiņa, būvēti nostalģiski pieminekļi pagātnes medijiem, kā arī aplūkotas nākotnes vīzijas par ilgtspējīgiem enerģijas avotiem un bezatlikuma tehnoloģijām. Izstādē piedalās Jānis Jankevics, Valters Grišāns, Maija Demitere, Paula Vītola un Katrīne Rožukalne.

Plašāka informācija pieejama izstādes “Sintētiskā daba” mājaslapā: daba.mplab.lv

Izstādi organizē Liepājas Universitātes Mākslas pētījumu laboratorija (MPLab) un Elektroniskās mākslas un mediju centrs "E-LAB" sadarbībā ar Jauno mediju kultūras centru RIXC. Tā realizēta ar Valsts Kultūrkapitāla fonda finansiālo atbalstu.

Šobrīd varat apskatīt foto no izstāde atklāšanas Rīgā!

Paldies par atbalstu Kandavas internātskolai!

Lasīt visu ziņu galerija (34)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top