Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Seminārs Zantes pagasta audžuģimenēm

17.05.2016 14:00 kur : Zantes kultūras nams

Semināru vadīs psiholoģe A.Grūbe

Lasīt visu ziņu

Konkursa „Esi aktīvs bez atkarībām! 2015” noslēguma pasākums

16.05.2016 13:00

logo.jpg

Uz konkursa noslēguma pasākumu Kandavas internātvidusskolā pulcējās tā dalībnieki ļoti kuplā skaitā- seši klašu kolektīvi: Kandavas internātvidusskolas 7.a klase un audzinātājas Dace Kulmane un Natālija Čikunoviča, internātvidusskolas 8.a klase un audzinātājas Vita Eglīte un Mārīte Rozīte, Zantes pamatskolas 7.klase un audzinātāja Antra Grundmane, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas 7.a klase un audzinātājs Gatis Frīdenbergs, Cēres pamatskolas 7.klase un audzinātāja Biruta Grenevica, Cēres pamatskolas 8.klase un audzinātāja Natālija Murāne, konkursa rīkotāji, atbalstītāji un sponsori, kā arī dalībskolu direktores Elita Lavrinoviča, Juta Reinsone, Kristīne Elksnīte un Daiga Puga.

Lasīt visu ziņu

Vasarsvētku koncerts Kandavas evanģeliski luteriskā baznicā

15.05.2016 kur : Kandavas Evaņģēliski luteriskā draudze

Valdeķu kultūras nama ansamblis sniedz Vasarsvētku koncertu Kandavas evanģeliski luteriskā baznicā.

Lasīt visu ziņu

Akcijā "Atvērtās dienas laukos" piedalīsies Kandavas novada vīna darītava „Tēviņi”

14.05.2016 10:00 - 18:00 kur : Tēviņkalna vīna darītava

14_05_2016_atvertas-dienas.jpg14. maijā notiks Lauku ceļotāja organizēta akcija "Atvērtās dienas laukos", kurā piedalīsies Kandavas novada Zemītes pagasta vīna darītava „Tēviņi”.

Akcijas mērķis ir popularizēt Latvijas laukus, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus, pakalpojumus, kā arī ieinteresēt lielu un mazu pilsētu iedzīvotājus 1 dienu doties prom no pilsētas, lai iepazītu Latvijas lauku dzīvi, nobaudītu lauku labumus, atrastu saimniecības, no kurām iegādāties laukos audzētus un ražotus produktus, kā arī izbaudītu aktivitātes un sajūtas, ko var piedzīvot Latvijas laukos.

Lasīt visu ziņu

4. klases ekskursija uz Bīriņu pili

14.05.2016

img_6062.jpg

Lietainajā 14. maija dienā devāmies ar Zantes skolēniem ekskursijā. Braucienā piedalījās bērni no dažādām klasītēm. Visi ar prieku brauca apskatīt Bīriņu pils skaistumus, gan iekštelpās, gan parka teritoriju. Iespaids par pili palika burvīgs, visiem patika! Lietus un peļķes mums nebija šķērslis. Bija iespēja sabildēties skaistājā Bīriņu pils teritorijā, uzzināt par pils vēsturi, apskatīt ļoti skaistus zirgus, kā arī dzīvē ielūkoties pils spogulī, kurā dzīvo labais „gariņš” :) Visi ar smaidu un pozitīvām emocijām atcerēsimies šo dienu. Noteikti atkārtosim braucienu!

Lasīt visu ziņu galerija (21)

Senioru deju kopu festivāls "Pavasara ziedu balle"

14.05.2016 12:00 kur : Zemītes tautas nams

dscf3375.jpg14. maijā Zemītes tautas namā senioru deju kopa "Ozolzīles" pavasara ziedu ballē bija saaicinājusi viesus uz savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju. Ciemos bija ieradušies draugu kolektīvi no Jaunlutriņiem „Senlejas”, no Saldus „Ciecerīte” , abus kolektīvus vada Rasma Liekmane. No Remtes „Zīles”- vadītājs Ilgvars Pauniņš un no Matkules „Alianse’- vadītāja Anita Kvedova.

Kolektīvu jubilejā sveica, veltot jaukas dziesmas, Zemītes tautas nama jauktais vokālais ansamblis "Sapnī". Zemītnieces kopā ar ansambli bija sagatavojušas jubilejas deju.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Velosipēdistu vadītāju eksāmenu kārtošana

12.05.2016 kur : Vānes sākumskola
20160520_095341.jpg

Urrā!

Esam ieguvuši velosipēda vadītāja apliecību.

velosipedistu.jpg

Lasīt visu ziņu

Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā „Tehniķu diena 2016”

12.05.2016

kand_tehniik.jpg12. maijā visas dienas garumā tehnikumā notiks pasākums, kura mērķis ir popularizēt tehniskās izglītības programmas.

Topošo automehāniķu, elektrotehniķu un lauksaimniecības tehnikas mehāniķu 1.- 4. kursu audzēkņi varēs apliecināt erudīciju, zināšanas, prasmes un iemaņas dažādos konkursos un krāt punktus, lai cīnītos par balvām gan individuālajos konkursos, gan kursu komandu kopvērtējumos. Profesionālās meistarības konkursi notiks mācību darbnīcās, bet auto veiklības braukšana un jautrības un veiklības stafetes auto poligonā. Pasākuma noslēgumā rezultātu paziņošana, apbalvošana un, protams, balle!

Lasīt visu ziņu

Tehniķu diena 2016

12.05.2016

img_0046-1.jpg12. maijā tehnisko specialitāšu audzēkņi un skolotāji dienu pavadīja neierasti, jo tehniķu dienas ietvaros notika gan erudīcijas un profesionālās meistarības konkursi,gan auto veiklības braukšanas un veiklības un jautrības sacensības. Katra kursa komanda, ieskaitot audzinātājus, sacentās un krāja punktus, lai cīnītos par vērtīgām balvām. Pasākumā kopā piedalījās 17 kursu komandas: 14 no Kandavas, 2 no Saulaines un 1 apvienotā komanda no Cīravas.

Rezultāti: Komandu kopvērtējums: 1. vietā 3.A kurss 2. vietā 3. ALM kurss 3. vietā Cīravas komanda

1. vietas atsevišķos konkursos: 

Erudīcijas konkursā – 2. ALM kurss 

Jautrības un veiklības stafetē – 3. ALM kurss 

Auto veiklības braukšanā Artūrs Alhasovs -3. ALM 

Vērības konkursā „Aklās vistiņas”- Ģirts Griķis – 3. A 

Atslēdzniecībā- Mārtiņš Grečkovskis – 1. A 

Metālapstrādē – Klāvs Dunajevs – Cīravas komanda 

Metināšanā – Mareks Supe – 2. E 

Kalšanā – Artis Ādminis – 1. E un Kārlis Baumanis – 1. ALM 

Auto veiklības braukšanā audzinātājiem- Kaspars Ševčuks – 4. E

Lasīt visu ziņu galerija (19)

SIA “Kandavas komunālie pakalpojumi” informē

12.05.2016 08:00

uzmanibu_72161.jpgSIA “Kandavas komunālie pakalpojumi” informē, ka sakarā ar darbinieku dalību KNAB seminārā 2016.gada 12.maijā darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz 12:00.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top