Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Lāčplēša dienas Ierindas skate!

11.11.2016

img_3810.jpg11.novembrī notika ikgadējā ierindas skate. Šogad piedalījās visas klases, arī 1.klases skolēni.

Skolēnu sniegumu un prasmes vērtēja žūrija –vecāki  E. Lāce, I.Timoškina, U. Oliņš, skolotājs N.Kupcāns un direktore K.Elksnīte. 1.-4.klašu grupā uzvarētāji ir 1.-2.klase, kas priecēja visus ar savu priekšzīmīgo sniegumu. 2.vieta 4.klasei, 3.vieta – 3.klasei.  5.-9.klašu grupā labākie – 9.klase, 2.vieta – 7.klasei, 3.vieta – 6.klasei. Arī 5.un 8.klases soļoja ļoti labi. Šogad īpaši klases bija piestrādājušas pie noformējuma. Paldies klases audzinātājiem!

Atbildīgs uzdevums ir komandierim. No viņa prasmēm ir atkarīgs visas klases rezultāts. Tāpēc viņi tika vērtēti īpaši. Labākais komandieris 1.-4.kl. grupā Roberts Stols – 2.klase, 5.-9.kl. grupā – Valērija Demidova – 7.klase.

Paldies visiem!

                                                                                                                                  Sporta skolotāja

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Patriotu nedēļu novadā ievada Lāčplēša dienai veltīti pasākumi

11.11.2016 17:00 kur : Kandavas vecpilsētas Promenāde
11. novembra- Lācplēša dienas lāpu gājiens Kandavā

11. novembra- Lācplēša dienas lāpu gājiens Kandavā

11.novembrī Kandavas novadā, tāpat kā citur Latvijā notika Lāčplēša dienai veltīti pasākumi pilsētā un pagastos.

 Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolā notika 1.-2 klašu un 7.-9.klašu konkurss “Es mīlu tevi, Latvija”. Zemītes pamatskolas audzēkņi tikās izzinošā un sportiskā aktivitātē “Par Lāčplēsi nepiedzimst, bet izaug”, dodoties uz Pavārkalna kapsētu, lai aizdegtu svecītes un godinātu Lāčplēša ordeņa kavalierus viņu atdusas vietās. Vānes pamatskolas audzēkņi tikās skolas pagalmā, veidoja izgaismotas latviskās zīmes, devās lāpu gājienā un vakarēja pie ugunskura. Arī Zantē notika vairāki svētku pasākumi, ierindas skate Zantes pamatskolas audzēkņiem un vakarā  lāpu gājiens uz piemiņas vietu pie ozola. Lāpu gājienā devās arī Matkules pagasta ļaudis, bet Valdeķu ciematiņā pie Latvijas karoga simbolikas tika iedegtas svecītes.

Lasīt visu ziņu galerija (47)

Mārtiņdienas svinības Vānes pamatskolā

10.11.2016 09:50 - 14:00 kur : Vānes sākumskola

Mārtiņdiena

Mārtiņdienas atzīmēšana ir mūsu skolas daudzu gadu tradīcija. Pēc pirmās stundas skolas zālē notika pasākums kurā visiem skolniekiem un skolotājām bija jāierodas maskās. Pildījām dažādus interesantus uzdevumus, piemēram minējām mīklas, spēlējām spēles un dziedājām dziesmas par Mārtiņiem. Pasākuma vadītāja skolotāja Dzintra Bernande katrai klasei uzdāvināja dāvaniņas, bet labākās un interesantākās maskas saņēma īpašas dāvanas. Pēc pasākuma notika Mārtiņdienas tirgus, kur skolnieki tirgoja dažādus gardumus.

istais-gailis.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Konkurss ‘’Cildens mans novadiņš”

10.11.2016

cildens2.jpg10.novembrī Kandavas jauniešu centra “Nagla” zālē notika novada skolu 8.- 9.klašu konkursa “Cildens mans novadiņš” noslēguma pasākums. Tajā piedalījās 8.klases skolnieki Daina Krūmiņa un Niks Brīvers, 9.klases skolniece Gunita Pole.

Šī gada konkursa tēma bija „Manas pilsētas/pagasta ievērojamākās personības 20 gadsimta sākumā un tagad”.  Šī gada tēmas  ietvaros tika apzināti pagastu un pilsētas ievērojamākie ļaudis, uzzināts ar ko viņi bija ievērojami senāk un tagad, kāds ir viņu ieguldījums pagasta/ pilsētas dzīvē. Mūsu skolēni bija sagatavojuši prezentāciju par Kurzemes cietokšņa muzeja īpašnieku I. Bruci. Otrs uzdevums bija izveidot gleznu “Latvija gadalaikos”. Niks gleznā attēloja mūsu skolas ozolu dažādos gadalaikos un to interesanti prezentēja.

Paldies skolēniem par darbu !

                                                                                                                                                 Skolotāja L. Šaicane

Lasīt visu ziņu galerija (4)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top