Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kandavas pagasta sporta svētki

27.06.2015 kur : Valdeķu kultūras nams

8.jpgizvadītajās brīvdienās, 27.jūnijā, tika aizvadīti Kandavas pagasta svētki un sporta svētki. Kur kuplā skaitā, visi sportot gribētāji varēja izmēģināt savu meistarību dažādos sporta veidos – šaušanā, šautriņu mešanā, volejbolā, futbolā, strītbolā, šķīvīšu mešanā, zābaka mešanā. Kā arī tika padomāts par pašiem mazākajiem, jo darbojās piepūšamā atrakcija un citas radošās darbnīcas.

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Kandavas pagasta sporta svētki un Valdeķu ciematiņa svētki

27.06.2015 11:00 kur : Valdeķu kultūras nams

img_7173.jpg27. jūnijā tika aizvadīti Kandavas pagasta svētki un sporta svētki. Kuplā skaitā, visi sportot gribētāji varēja izmēģināt savu meistarību dažādos sporta veidos – šaušanā, šautriņu mešanā, volejbolā, futbolā, strītbolā, šķīvīšu mešanā, zābaka mešanā. Kā arī tika padomāts par pašiem mazākajiem, jo darbojās piepūšamā atrakcija un citas radošās darbnīcas.

Sporta spēļu rezultāti apskatāmi šeit

Lasīt visu ziņu galerija (12)

VIII Ziemeļu un Baltijas valstu Dziesmu svētku ieskaņas koncerts

27.06.2015 14:00 kur : Kandavas Evaņģēliski luteriskā draudze

27. jūnijā Kandavas Luterāņu baznīcā notika VIII Ziemeļimg_7200.jpgu un Baltijas valstu Dziesmu svētku ieskaņas koncerts. Tajā piedalījās Jauktais koris "Vyturns" no Ukmeras (Lietuva), kamerkoris "Laurus" (Somija) un jauktais koris "Kandava" (Latvija).

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Velobrauciens 2015

26.06.2015

2.jpgJau trešo gadu pēc kārtas SK "Kandava" organizēja velobraucienu, šī gada maršruts bija Kandava - Kukšu muiža -Zemīte - Valdeķi - Kandava. Kopumā tika nobraukti ~34 km. Pasākums sākās ar nelielu drošības instruktāžu un tad jau sākās pirmais posms, brauciens Kandava - Kukšu muiža, lai ar ceļš nebija no vieglākajiem, tas nebija šķērslis nevienam no dalībniekiem. Tikuši līdz Kukšu muižai , dalībnieki tika izvesti ekskursijā, kuru vadīja pats Kukšu muižas īpašnieks Daniels Jāns. Tālāk ceļš veda uz Zemīti un tad uz Valdeķiem, kur gaidīja izjādes ar zirgiem un paraugdemonstrējumi jāšanā, kā arī garda zupa un kliņģeris. Šī gada velobraucienā piedalījās 43 dalībnieki, tajā skaitā arī Kandavas novada domes priekšsēdētājs Normunds Štoferts, kā arī bērni - kuri brauca mammām un tētiem līdz, kā līdzbraucēji, kā arī brauca paši. Viena no spēcīgākajām dalībniecēm, bērnu grupā, bija Estere Bondarenko, kura ar mazo ritenīti pieveica visu garo distanci. Paldies dalībniekiem par izturību un tiekamies jau nākošgad!!

Lasīt visu ziņu galerija (30)

Līgo vakars Zantē

23.06.2015 kur : Zantes kultūras nams, Zantes pagasta estrāde

ligo!.jpgSkaistas Līgo dziesmas izdziedās Zantes folkloras kopa "Vācelīte", raitus deju soļus izdejos Zantes jauniešu un vidējās paaudzes deju kolektīvi, jautru skeču rādīs Zantes amatierteātris, notiks jau 6.alus dzeršanas sacensības un sildīs Jāņu ugunskurs.

No pl.23:00 lustīgas dejas zaļumballē spēlēs ARNIS no Talsiem.

Lasīt visu ziņu

Floristikas nodarbība "Līgo pušķis"

20.06.2015 11:00 kur : Kandavas novada amatnieku biedrība

janu-attels.jpgNodarbības tiek organizētas ar nodibinājuma "Borisa un Ināras Tetervu fonds" atbalstu Kandavas novada amatnieku biedrībai projektā "Darām kopā Kandavā"

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Latvijas brīvvalsts Robežsargu brigādes komandiera ģenerāļa Ludviga Bolšteina piemiņai veltīts atceres paskums

19.06.2015 15:00

Š.g. 19.jūnijā Brāļu kapos Rīgā plkst. 12:00 un „Pūces dzirnavās” Kandavas novada, Matkules pagastā plkst.15:00 notiks Latvijas brīvvalsts Robežsargu brigādes komandiera ģenerāļa Ludviga Bolšteina piemiņai veltīts atceres paskums.

Lasīt visu ziņu

Represēto Piemiņas diena 14.jūnijā

14.06.2015
dsc03544.jpg14.jūnijā Kandavas novadā, tāpat kā citur Latvijā, ar piemiņas pasākumiem tika atzīmēta represijās cietušo tautiešu piemiņas diena.

Pie represēto akmens Kandavā jau 25. reizi kopš tā atklāšanas, pulcējās novada represēto apvienības biedri un citi interesenti.

„Toreiz, pirms 25 gadiem, kad atklāja šo piemiņas vietu Staļina represijās mocītajiem cilvēkiem, pie represēto akmens pulcējās daudz vairāk ļaužu, nekā šodien,- sacīja muzeja vadītāja Sarma Anģēna,- toreiz šeit uzstājās koris, piedalījās tie, kas bija izsūtīti kā pieaugušie 1941. gadā. Šobrīd viņu vairs nav mūsu vidū, palikuši tikai 1941.gadā izsūtītie bērni.”

Lasīt visu ziņu galerija (29)

Kandavas tehnikuma 70 gadu jubilejas salidojums

13.06.2015
dsc03452.jpg

13.jūnijā 70 gadu jubilejas salidojumā tikās PIKC Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikuma absolventi, bijušie un esošie darbinieki un pasniedzēji. Salidojuma dalībnieki iepazinās ar tehnikuma renovētajām telpām, tikās ar saviem kursu audzinātājiem, bet vēlāk svinīgā gājienā devās uz tehnikuma stadionu , kur notika jubilejas pasākums un svētku koncerts.

Lasīt visu ziņu galerija (23)

Kandavas tehnikuma 70 gadu jubilejas salidojums

13.06.2015

dsc_0650-copy_1575x1050.jpg13.jūnijā ar svinīgu svētku koncertu , pateicības vārdiem pedagogiem un absolventu atmiņu stāstiem tika aizvadīta PIKC “Kandavas Valsts lauksaimniecības tehnikums” 70  gadu jubileja un tai par godu organizētais salidojums. Šajā saulainajā un skaistajā dienā, bijušie un esošie skolas pedagogi un absolventi atskatījās 70 gadu jubileju sasniegušās skolas pagātnē un priecājās par skolas šodienu. Kandavas tehnikums ir viena no mācību iestādēm Latvijā, kas var lepoties ar savu absolventu sasniegumiem, jo tieši Kandavas tehnikumā reiz mācījušies izcili mūziķi, sportisti, uzņēmēji, politiķi un daudzu, jo daudzu citu profesiju pārstāvji, kuri godam nes Kandavas tehnikuma vārdu Latvijā un pasaulē.

Foto: Maija Egle

Lasīt visu ziņu galerija (62)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top