Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kandavā aizvadīts ikgadējais pasākums „Sievietes pasaule”

11.03.2017 12:00 kur : Kandavas kultūras nams

img_5758.jpg11. martā no plkst. 12:00 Kandavas kultūras namā norisinājās pasākums „Sievietes pasaule”, kas, kā jau ierasts, bija veltīts Starptautiskajai sieviešu dienai.

Pasākuma laikā bija iespēja saņemt konsultācijas uztura jautājumos un svara problēmu risināšanā, piedalīties treniņstundā “Kā piepildīt savu sapni” ar personīgās izaugsmes treneri Evu, saņemt vēdiskā astrologa ekspreskonsultāciju, ieskatīties jogas pasaulē, radoši izpausties darbnīcā “Skaistuma kroņa darināšana”, izbaudīt bezmaksas masāžu, nobaudīt kokteiļus, smūtijus un Pūres gardās mērcītes, kā arī piedalīties citās aktivitātēs. Griežot Laimes Ratu, pasākuma apmeklētāji varēja tikt pie dažādām jaukām balvām.

Dienas noslēgumā pilno kultūras nama zāli priecēja muzikāla komēdija “Septiņas vecmeitas”.

Lasīt visu ziņu galerija (49)

Muzikāla komēdija "Septiņas vecmeitas"

11.03.2017 19:00 kur : Kandavas kultūras nams

kandava-7vm-vertikali.jpg11.martā plkst. 19:00 Kandavas kultūras namā pasākuma "Sievietes pasaule" ietvaros, skatītājus priecēs muzikālā komēdija „SEPTIŅAS VECMEITAS”.

RaCoco teātris piedāvā Tijas Bangas lugu trīs cēlienos „Septiņas vecmeitas”- tā ir viena no kulta statusu ieguvušajām lugām Latvijā, kas piedzīvojusi ļoti daudz iestudējuma versiju gan uz profesionālo, gan amatieru teātru skatuvēm.

Vecmeitu lomās iejutīsies Latvijā labi pazīstamās un leģendārās aktrises Olga Dreģe, Velta Straume, Raimonda Vazdika, Laila Kirmuška, Jūlija Ļaha, Dace Makovska, Ginta Krievkalna, Liene Šomase un vienīgais vīrietis rožu dārzā - Juris Jope vai Emīls Kivlenieks.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Veselības pēcpusdiena Kandavā

10.03.2017 15:00 - 18:00 kur : Kandavas kultūras nams
Fizioterapijas vingrojumu paraugdemonstrējums

Fizioterapijas vingrojumu paraugdemonstrējums

10.martā kandavniekus kultūras namā pulcēja “Veselības pēcpusdiena”, kurā Rīgas Stradiņa Universitātes (RSU) studenti dalījās ieteikumos par veselīgu dzīvesveidu.

Pasākumā piedalījās par Latvijas izturīgāko meiteni dēvētā RSU Fizioterapijas programmas studente Alma Vītola, kura 2015.gada nogalē Dienvidamerikā uzvarēja septiņu dienu Džungļu maratonā. Nedēļu ilgā skrējiena garums bija 254 kilometri. Distanci Alma veica 56 stundās un 48 minūtēs, kas bija labākais rezultāts starp visām sievietēm. Šis bija vienpadsmitais Džungļu maratons, un Alma ir pirmā no Latvijas un Baltijas, kas tajā ir piedalījusies.

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Starptautiskajai sieviešu dienai veltīts PASĀKUMS

10.03.2017 12:00 kur : Cēres pagasta bibliotēka

08.03.2017.-1.jpgMuzikālu sveicienu mums nesīs Paula un Andris, kopā ar Kitiju izgatavosim sev ziedu, pavadīsim laiku patīkamās sarunās.


Lasīt visu ziņu

Ritmikas diena "Profesiju virpulī"

10.03.2017 18:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

img_5075.jpg10.martā Kandavas sporta hallē Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas skolēni, skolotāji un vecāki priecēja skatītājus, griežoties deju virpulī. Ritmikas  dienai, kā jau ierasts, arī  konkrēta tematika. Šoreiz – profesijas: ugunsdzēsēji, glābēji, viesmīļi, celtnieki, apkopēji, dārznieki, ārsti, pavāri, stjuarti, policisti, skursteņslauķi, pastnieki un jūrnieki. Galvenie pasākuma organizētāji bija skolas sporta skolotāji Aiva Ķēniņa un  Lauris Valtmanis, bet fināla deju sagatavot palīdzēja  skolotāja Lāsma Mūrniece, Ivita Leja un Dace Vilkauša.


Lasīt visu ziņu galerija (83)

Kurzemes Radio Kandavas novada domes ziņas

09.03.2017 09:30

kurzemes-radio.jpg.jpgŠodien, 09.03.2017 plkst. 9:30 Kurzemes Radio skanēs Kandavas novada domes ziņas. Esi informēts par jaunumiem un aktualitātēm novadā!

Kandavas novada domes ziņu arhīvs šeit

Lasīt visu ziņu

"Pūcītes skola"

07.03.2017 17:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

pucite.jpg"Pūcītes skolas" pirmā tikšanās
7.martā plkst.17.00!

Lasīt visu ziņu

Rotaļlietu izgatavošanas pulciņa izstādes atklāšana

06.03.2017 15:30 - 16:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"
Rotaļlietu izgatavošanas pulciņa izstādes atklāšana jauniešu centrā

Rotaļlietu izgatavošanas pulciņa izstādes atklāšana jauniešu centrā "Nagla"

6.martā Kandavas jauniešu centrā "Nagla" notika rotaļlietu izgatavošanas pulciņa radošo darbu izstādes atklāšana.

Atklājot izstādi, pulciņa vadītāja Ingrita Leinberga-Lemberga pateicās bērniem par realizētajām idejām tik īsā laika posmā: “Prieks par mūsu paveikto, no decembra vidus esam tapinājuši un šuvuši daudzveidīgus darbiņus- no dzīvniekiem līdz pat lellēm. Visi darbiņi tapuši ar lielu prieku un aizrautību”. I.Leinberga-Lemberga pastāstīja, ka izstādē redzamos darbus gatavojuši 8 līdz 10 gadus veci bērni, kuri 2x nedēļā apmeklē pulciņu.  

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Sacenšas novada skolu labākie daiļrunātāji

06.03.2017 10:00 - 14:00 kur : Kandavas Reģionālā pamatskola
Novada skolu Skatuves runas konkursa dalībnieki un viņu skolotājas

Novada skolu Skatuves runas konkursa dalībnieki un viņu skolotājas

6.martā Kandavas internātvidusskolā notika novada skolēnu Skatuves runas un mazo formu uzvedumu konkurss.

 Konkursā piedalījās 18 labākie daiļrunātāji no Vānes, Zantes un Zemītes pamatskolām, kā arī Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas un Kandavas internātvidusskolas. Runātāji tika vērtēti piecās grupās, katrs dalībnieks piedalījās ar diviem darbiem- runāja gan prozu, gan dzeju.

 1.klašu grupā 1.vietu ieguva Vānes pamatskolas 1.klases skolniece Linita Vanaga.

2.-3.klašu grupā 1.vietu ieguva Kandavas internātvidusskolas 3.b klases skolniece Melita Leitlande, 2.vietā- Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas 2.b klases skolniece Estere Marcinkēviča, 3.vietā- Vānes pamatskolas 3.klases skolniece Amanda Bērziņa.

Lasīt visu ziņu galerija (58)

Jauno vides pētnieku forums "Skolēni eksperimentē"

06.03.2017 kur : Tukuma novada pirmsskolas izglītības iestāde "Zemīte"

img-20170320-wa0000.jpg6. martā Rīgā, Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā notika Jauno vides pētnieku forums "Skolēni eksperimentē".

 Mūsu novadu pārstāvēja Zantes pamatskolas skolniece Madara Krūmiņa ar pētījumu "Svara zudums kartupelim" un Zemītes pamatskolas zēni Kristers Krists Apse ar darbu "Mani superauto" un Emīls Zandbergs ar darbu "Siltumkrāsns kastē". Foruma laikā dalībnieki klātesošos iepazīstināja ar veiktajiem pētījumiem, novērojumiem un eksperimentiem, kā arī atbildēja uz žūrijas un klātesošo jautājumiem.

Lasīt visu ziņu galerija (2)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top