Pāriet uz lapas karti

Piesaki savu īpašumu konkursam “Sakoptākais īpašums Tukuma novadā”!

18.05.2022 - 10.06.2022

tukuma-smukums.jpgTukumā jau par tradīciju bija kļuvis konkurss “Tukuma smukums”, līdzīgi konkursi, kuros iedzīvotājiem bija iespēja izrādīt savus skaistos un sakoptos īpašums, tika rīkoti arī Kandavas, Smārdes, Jaunpils u.c. teritorijās. Šogad Tukuma novada pašvaldība nolēmusi konkursu “Sakoptākais īpašums Tukuma novadā” organizēt vienoti, ar vienotu pieteikšanos visā novada teritorijā. Neturiet sveci zem pūra un piedalieties konkursā, tādējādi dodot iespēju arī citiem iepazīt sakoptos īpašumus, jo novada ziedošo tēlu un skaistumu veidojam mēs visi kopā!

Ikvienam novada pilsētu un pagastu iedzīvotājam, kurš lepojas ar savu skaisto, sakopto īpašumu, piesakoties līdz 10. jūnijam, ir iespēja startēt konkursā un parādīt šo skaistumu citiem. Lai pieteiktos konkursā, ir jāaizpilda elektroniskā pieteikumu anketa – https://ieej.lv/yMTLb

Interesentu ievērībai – īpašumu dalībai konkursā var pieteikt pats īpašnieks vai tā pārstāvis (izņēmums ir pašvaldības iestādes, kas var pieteikt savu pārstāvēto iestādi)!

Vērtēšanu veiks īpaši izveidotas komisijas, kas īpašumu apskati veiks laika posmā no 1. jūlija līdz 1. septembrim. Pirms pieteiktā īpašuma apskates, organizatoru pārstāvji sazināsies ar tā īpašnieku.

Konkursam pieteiktos īpašumus komisija vērtēs šādās kategorijās:

  • Sakoptākais individuālais īpašums vai viensēta;
  • Sakoptākais daudzdzīvokļu māju īpašums vai cita sabiedriska koplietošanas teritorija;
  • Sakoptākā biznesa vide;
  • Gaisa dārzs.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Tukuma novada pašvaldības ainavu arhitekti Maiju Fogeli (tālr. 26306090, e-pasts maija.fogele@tukums.lv).

Parādīsim savus košos, sakoptos īpašumus, lai varam kopīgi lepoties ar mūsu skaisto, ziedošo Tukuma novadu!

KONKURSA NOLIKUMS

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top