Pāriet uz lapas karti

XIII Latvijas jauno vokālistu akadēmiskās un mūsdienu estrādes dziedāšanas KONKURSS "KANDAVA UZDOD TONI 2022"

09.05.2022 - 04.06.2022 kur : Kandavas kultūras nams

04062022kandavauzdodtoni.jpgSkolas mācību gada noslēgumā- 4.jūnijā aicinām piedalīties XIII Latvijas jauno vokālistu akadēmiskās un mūsdienu estrādes dziedāšanas KLĀTIENES konkursā “KANDAVA UZDOD TONI 2022”!
Konkurss tiek organizēts jau 13.gadu, taču šogad tas pirmo reizi notiks Kurzemes mazpilsētā Kandava un šī iemesla dēļ mainīts arī nosaukums. Konkurss ir populārs visā Latvijā un tas pulcē daudz dziedātāju, tādēļ, ja arī TU dziedi, nenokavē no 10.maija līdz 30.maijam pieteikties konkursa mājas lapā www.kandavadzied.lv sadaļā KANDAVA UZDOD TONI un 4.jūnijā brauc uz Kandavu dziedāt!
Nolikumu no 9.maija vari meklēt arī mājas lapā www.kandava.lv.

Konkursā dalībnieki piedalās no 4 gadiem vairākās vecuma grupās, kategorijās kā akadēmiskās vai mūsdienu estrādes solisti, dueti, trio, ansambļi, popgrupas ar vienu brīvas izvēles dziesmu. Dalībniekus vērtēs profesionāla žūrija- Arvīds Babris- TV režisors, pasniedzējs, konkursa krusttēvs, Paula Saija- mūsdienu estrādes un džeza dziedātāja, Dana Bramane- Latvijas Nacionālās Operas soliste, Raimonds Bramanis- Latvijas Nacionālās Operas solists.
Profesionāla žūrija noteiks laureātus katrā vecuma grupā un kategorijā, kā arī noteiks konkursa Grand prix ieguvējus, Labākā pedagoga titula ieguvēju un Skatītāju simpātiju ieguvējus. Apbalvošana notiks pēc katras vecuma grupas.
Visi dalībnieki saņems Slavinājumus, pedagogi saņems Pateicības, laureāti saņems medaļas, diplomus, bet statuetes saņems galveno titulu ieguvēji.

Saziņai e-pasts info@kandavadzied.lv , tel., vēlams whatsappā 28642222, 26180496.

Video skatīt šeit: https://www.youtube.com/watch?v=kMA_5a7gyBU

NOLIKUMS_2022_KANDAVA%20UZDOD%20TONI_.pdf

printēt
04062022kandavauzdodtoni.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top