Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Endijas Rezgales koncerts- ATCELTS!!!

01.04.2018 14:00 kur : Kandavas evaņģēliski luteriskā baznīca

INFORMĒJAM, KA E.REZGALES KONCERTS ATCELTS!!! (Tā vietā būs koncerts  "GLORIA IN EXCELSIS DEO" ar Evitu Zālīti un Ilonu Birģeli).


   kandava.jpgGaidot pavasari un saulaino laiku liriskās eņģeļu balss īpašniece Endija Rezgale kopā ar trim talantīgām mūziķēm: vijolnieci Līvu Tomiņu, flautisti Elzu Bleikšu un ērģelnieci Janu Zariņu ir sarūpējusi skaistu svētku koncertu Lieldienās  Kandavas ev.lut.baznīcā. 
Ieeja par ziedojumiem, sākot no 3,- eiro.

Lasīt visu ziņu

Lieldienu koncerts "GLORIA IN EXCELSIS DEO"

01.04.2018 14:00 kur : Kandavas evaņģēliski luteriskā baznīca

 foto_markovskis_7278.jpgPiedalās: Evita Zālīte (soprāns), Ilona Birģele (ērģeles)

 Programmā : J.S.Bahs, A.Vivaldi, D.Bukstehūde, J.Kalniņš, P.Barisons, M.Zariņš, A.Kalējs.

 ĒRĢELNIECE ILONA BIRĢELE KOPĀ AR SOLISTI EVITU ZĀLĪTI sadarbojas jau kopš 2013.gada, sagatavojot jubilejas koncertu Rīgas Sv.Jēkaba Katedrāles ērģeļu simtgadei, kā arī kopīgi izveidoja koncertprogrammu Starptautiskajam ērģeļmūzikas festivālam "Rīgas Doms" 2013. gada jūnijā Rīgas Doma katedrālē. Ir sniegti neskaitāmi koncerti visā Latvijas teritorijā. Daudzos Latvijas dievnamos ir realizēti projekti kā, piemēram, O CRUX AVE, DIEVMĀTES SKATIENS, SIRDS ALTĀRGLEZNA.Veltījums Janim Rozentālam un citi. Māksliniecēm īpaši tuva ir sakrālā mūzika, tādēļ vislielāko gandarījumu sniedz muzicēšana dievnamos. Gandrīz visās koncertu programmās tiek iekļauta latviešu komponistu radīta mūzika. Mūziķes Ilonu Birģeli un Evitu Zālīti vieno pārliecība, ka vislielākā dāvana ir muzicēt Dieva godam, apliecinot Viņa lielo mīlestību, žēlsirdību un spēku. Mūziķes ir radījušas īpašu programmu GLORIA IN EXCELIS DEO, ko sniegs kā dāvanu visiem klausītājiem, svinot Kristus Augšāmcelšanās svētkus.

dsc_0544.jpg

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada atklātais čempionāts dambretē

31.03.2018 11:00 kur : Kandavas sporta halle

dsc01968.jpgSestdien, 31.martā Kandavas sporta hallē norisinājās Kandavas novada atklātais čempionāts dambretē. Lai arī dalībnieku nebija daudz, cīņas bija ļoti sīvas. Uzvarētājs tika noskaidrots otrajā pārspēlē.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Neparastās vakariņas Kalnmuižas pilī

31.03.2018 19:00 kur : Kalnmuižas pils, viesnīca

31_03_2018___neparastas_gardezu_vakarinas_kalnmuizas_pils_restorans_0.jpgKalnmuižas pils lieliskie pavāri Kristīne Otmane un Jānis Šiliniks aicina Jūs uz neparastajām (upside down) vakariņām ar pasaules klases vīnu. Vakara gaitā par vīniem stāstīs izcilais un šarmantais vīnzinis Gints Sniedze.

Brīnišķīga iespēja izbaudīt Abavas senlejā audzētus vietējo ražotāju produktus. Aizrautīgs stāsts kā mazas lietas pārtop grandiozā notikumā! Vakariņu sākums plkst. 19:00

Lasīt visu ziņu

Mārcis Auziņš koncertprogrammā VIENS

30.03.2018 19:00 kur : Kalnmuižas pils, viesnīca
marcis_auzins.jpg

 Līdzās albumā “Viens” iekļautajām Raimonda Paula dziesmu aranžējumiem, koncerta programmā skan arī Mārča Auziņa paša rakstītie skaņdarbi, kā arī džeza improvizācijas un citu autoru dziesmu aranžējumi ģitārai.

Lasīt visu ziņu

Lieldienu sagaidīšanas pasākums Jauniešu centrā "Nagla"

29.03.2018 13:00 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

lieldienas_1.jpgKandavas jauniešu centrs "Nagla" 29. martā jau no plkst. 13:00 aicina gan lielus, gan mazus uz Lieldienu sagaidīšanas aktivitātēm! Krāsosim un ripināsim olas, meklēsim paslēptās šokolādes olas, cepsim Lieldienu keksu, spēlēsim spēles un minēsim mīklas! Katram būs ko darīt, aicinām ciemos! :)

Lasīt visu ziņu

Ikonu izstādes "Augšāmcelšanās Gaisma" atklāšana

29.03.2018 16:00 - 17:00 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs, Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

dsc_0034.jpg 29. martā plkst. 16:00 Kandavas Mākslas galerijā notika Lieldienu ikonu izstādes "Augšāmcelšanās gaisma" atklāšana, kurā viesojās Latvijas Kristīgās akadēmijas doc. Guntis Dišlers.

Uz Kandavas novada muzeju izstādi atveduši Latvijas Kristīgās akadēmijas ikonogrāfi - akadēmijas studenti, pasniedzēji un absolventi. Akadēmija ir vienīgā mācību iestāde Eiropā, kur bakalaura un maģistra līmenī ir iespēja apgūt kanoniskās ikonogrāfijas prasmes.

Latvijas Kristīgās akadēmijas doc. Guntis Dišlers dalījās ar stāstu par to, kā top ikonas. Izstādes atklāšanā valdīja ļoti ieinteresēta atmosfēra, bija daudz jautājumu, veidojās savstarpēji atklāta saruna starp docentu Gunti Dišleru un izstādes apmeklētājiem.

Lasīt visu ziņu galerija (19) galerija (10)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top