Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kino "Džimlai Rūdi Rallallā!"

09.04.2014 19:00 kur : Kandavas kultūras nams

0904tas_ir_jaredz1.jpgIeeja EUR 2,00/ Ls 1,41.

Žanrs: Drāma

Anotācija

Veco ļaužu pansionāta iemītnieki jau gadiem ilgi jūtas nevienam nevajadzīgi un traucējoši. Bet tad viņiem rodas traka ideja – atteikties no pensijām un doties brīvprātīgi armijā, tā glābjot valsti finanšu krīzes laikā un aizraujoši pavadot dzīves pēdējos gadus. Vecīši ir gana gudri, šo notikumu organizējot, un tagad īstie piedzīvojumi sākas. Kulminācija visam ir veco ļaužu armijas daļas dalība NATO apvienotajos manevros. Lomās: Ingrīda Andriņa, Ļevs Birmanis, Olga Dreģe, Baiba Indriksone, Ģirts Jakovļevs, Astrīda Kairiša, Aivars Kalnarājs, Aina Karele, Leons Krivāns, Antra Krūmiņa, Jānis Kuplais, Juris Laviņš, Visvaldis Lācis, Marks Lebedevs, Pēteris Liepiņš, Jānis Lībietis, Jānis Paukštello, Gunārs Placēns, Juris Pučka, Kaspars Pūce, Jakovs Rafalsons, Āris Rozentāls, Velta Skurstene, Tamāra Soboļeva, Velta Straume, Imbi Strenga, Juris Strenga, Irina Tomsone, Arno Upenieks, Andris Vītiņš, Ziedonis Ločmelis, Juris Žagars, Mārtiņš Vilsons, Mārtiņš Egliens, Uldis Dumpis, Anita Kvāla, Rūdolfs Plēpis Režisori: Māris Putniņš, Jānis Cimmermanis Filma latviešu valodā.

Filmas garums: 1h 46 min

Lasīt visu ziņu

Aizvadīta I.kārta zāles spiningošanā

08.04.2014 kur : Kandavas sporta halle

8.aprīlī, Kandavas sporta hallē tika aizvadīta I.kārta zāles spiningošanā.

Vietu izkārtojums pēc I.kārtas:

1.Aldis Neibergs

2.Egīls Bariss

3./4. Andris Zaļevskis

3./4. Antons Jans

5. Kārlis Zaļevskis

6. Andris Bambis

Lasīt visu ziņu

A.Kiršpila piemiņas kausa izcīņa šahā

06.04.2014 kur : Kandavas sporta halle

1.jpgSvētdien, 6.aprīlī, Kandavas sporta hallē norisinājās arī A.Kiršpila piemiņas kausa izcīņa šahā. Dalībnieki bija ieradušies gan no Tukuma, Jaunpils, Engures, Talsu novadiem, kā arī Jūrmalas un Kandavas. Interesantās izspēlēs tad tika noskaidroti labākie šahisti.

1.v. Imants Gricmanis (Kandava)

2.v. Vilis Maltenieks (Jaunpils)

3.v. Ilgars Rebhuns (Sabile)

Lasīt visu ziņu galerija (3)

SK Kandava volejbolistes izcīna otro vietu Tukuma novada atklātajā čempionātā volejbolā sievietēm

06.04.2014 kur : Kandavas sporta halle

img_1.jpgSvētdien, 6.aprīlī, Kandavas sporta hallē norisinājās Tukuma novada atklātais čempionāts volejbolā sievietēm. Spraigās izspēlēs, līdz spēku izsīkumam volejbolistes cīnījās par čempionu titulu. Šajā čempionātā piedalījās arī SK Kandava volejbolistes, kas bija izcīnījuša iespēju startēt ½ fināla spēlēs. ½ fināla spēlē viņām pretinieces bija Tukuma komanda, izcīnot uzvaru pār Tukumu ar 3:2 , mūsu volejbolistēm bija jācīnās spēlē par 1.vietu ar Ozolnieku komandu, kur smagā cīņā 3:0 uzvarēja Ozolnieku komanda , otrajā vietā atstājot mūsu SK Kandava volejbolistes. Trešajā vietā ierindojās Talsu komanda „Kamparkalns” un ceturtajā vietā palika Tukuma komanda.

SK Kandava komanda - G.Grunte, L.Bērziņa, E.Logina, E.Matroze, E.Matiļēviča, K.Matiļēviča, S.Roze, L.Jasjone, K.Jakubovska. Trenere L.Roze.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Koru draudzības koncerts "Pavasara dziesmas"

05.04.2014 17:00 kur : Kandavas kultūras nams

kurzemes_radio.jpgKoncertā piedalās - Tukuma kultūras nama jauktais koris "Gavile", Kuldīgas kultūras nama jauktais koris "Ventava", Kandavas kultūras nama jauktais koris "Kandava".

Ieeja bezmaksas.

Lasīt visu ziņu

Noslēdzies Kandavas novada čempionāts florbolā 2014

28.03.2014 kur : Cēres sporta halle

20140329_003120.jpg28. marta vakarā Cēres sporta hallē norisinājās Kandavas novada čempionāta florbolā 3. sabraukums. Trīs posmos 8 komandas krāja punktus, lai noskaidrotu 2013./14. gada sezonas novada čempionu florbolā. Kopvērtējumā spraigās cīņās 1. vietu un Kandavas novada čempionu titulu izcīnīja Cēres komanda, kurā spēlēja Intars un Mārtiņš Orstes, Atvars un Ralfs Orstes, Mareks un Matīss Birziņi, Jānis Reinsons, Egons Gīlis, Jānis Gūtšmits, Artūrs Voronovs, Ainārs Bukovskis, Aigars Kalnozols un Kristaps Aizups.

Ne mazāk aizrautīga izvērsās spēle par 3. un 4. vietu, kuras rezultāts noteica 2. un 3. vietas ieguvējus. Un tā, 2. vietu ieguva komanda „Brašie brieži” no Kandavas, atstājot 3. vietā Irlavas/Jaunsātu apvienoto komandu „Impulss”.

Par Rezultatīvāko spēlētāju tika atzīts Renārs Stančiks un par Vērtīgāko vārtsargu nominēja Jāni Gožu. Abi no komandas "Impulss".

Līdztekus florbolam notika sacensības novusā, kurā piedalījās 8 dalībnieki gan no Cēres, gan Kandavas. 1. vietu ieguva cērenieks Aleksandrs Voronovs, aiz sevis atstājot kandavniekus Matīsu Gricmani 2. vietā un Edgaru Stepiņu 3. vietā.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Sabiles un Kandavas romu iedzīvotāju forums - "Vienoti dažādībā - starpkultūru dialogs: kultūra un sadzīve"

27.03.2014 14:00 kur : Kandavas kultūras nams

Pasākumu organizē: Sabiedrības integrācijas biedrība "Alternativas" sadarbībā ar Kultūras, sporta un jaunatnes iniciatīvu centru.

Foruma mērķis: veicināt starpkultūru dialogu un attīstīt sadarbību un dialogu starp vietējo pašvaldību un romu tautības kopienu un NVO. Sekmēt romu jaunatnes un viņu vecāku pilsonisko līdzdalību, informētību par izglītības, nodarbinātības un sociālo jautājumu problēmu risināšanu.

Diskusijā aicināti piedalīties valsts iestādes, pašvaldības,
pašvaldību iestādes pārstāvji, nevalstisko organizāciju pārstāvji,
eksperti, mediji, interesenti.

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada represēto piemiņas pasākums

25.03.2014 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs

img_7219.jpg14:30 - ziedu nolikšana Kandavas stacijā (autobuss no Depo laukuma Kandavā plkst. 14:15)

15:00 - atceres brīdis Kandavā (pie piemiņas akmens)

Pēc pasākuma atmiņu pēcpusdiena Kandavas kultūras nama mazajā zālē un Kandavas vidusskolas audzēkņu muzikāls sveiciens.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Kandavas novada komandu spēles zolītē

22.03.2014 kur : Kandavas sporta halle

22.martā, Kandavas sporta hallē tika izspēlētas Kandavas novada komandu spēles zolītē, kur spraigās izspēlēs tika noskaidrotas labākās komandas.

1.v. Zemīte (A.Kupše, J.Kazamiriņecs, M.Baumanis)

2.v. "Nabagi" (R.Zeltzaķis, E.Stepiņš, D.Andersons) Kandava

3.v. "Santīmi" (A.Zvaigznītis, E.Gailītis, J.Zvirbulis) Kandava

4.v "Talsu 14"

5.v "CCCP"

6.v. "Juris"

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top