Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Velobrauciens uz Pūres šokolādes muzeju

13.06.2014

img_4306.jpgPiektdien, 13.jūnijā, jebkurš Kandavas novada iedzīvotājs varēja pieteikties velobraucienam uz Pūres šokolādes muzeju, pa maršrutu Kandava – Pūre –Mežmuiža – Z/S „Strautiņi” šautuve. Velobrauciens sākās no VKLT stadiona stāvlaukuma, kur visi dalībnieki pulcējās izbraukšanai uz Pūri. Par cik laiks pēcpusdienā bija uzlabojies, tad brucējiem tas bija kā radīts, lai dotos ceļā. Pūrē visus sagaidīja Pūres šokolādes muzeja gide, kas visus dalībniekus izveda divu stundu garā, aizraujošā ekskursijā, kas noslēdzās ar meistarklasi šokolādes našķu veidošanā. Pēc ekskursijas pa muzeju dalībniekus ceļš tālāk veda uz Z/S „Strautiņi” šautuvi, kur visus dalībniekus sagaidīja Z/S „Strautiņi” šautuves saimnieks A.Riba, kurš visus dalībniekus sagaidīja ar vakariņām un dažādām sportiskām aktivitātēm – lidojošo šķīvīšu mešanu un šaušanu. Protams tika apbalvoti arī pirmie, ātrākie velobraucēji, kuri ieradās „Strautiņu” šautuvē – K.Mamajs, E.Grundmane un R.Tauriņš.

Lasīt visu ziņu galerija (22)

Pespraud puķi ejam staigāt

11.06.2014 12:00 kur : Zviedru cepure, atpūtas centrs

plavu_diena_15_06_2014_0.jpgUzvelc savu puķaino kleitu vai kreklu un nāc uz Abavas senleju!
Svētdien, 15.jūnijā pl.12.00 visi kājāmgājēji aicināti izstaigāt pļavas starp Kandavu un Sabili.
Tikšanās vieta- Zviedru cepure (Abavas upes kreisais krasts, starp Kandavu un Sabili).
Iepazīsim Abavas senlejas dabas parka  pļavas un to augus kopā ar vides eksperti Lieni Auniņu un vides gidiem.
Pasākums notiek projekta ” Kājāmgājēju dienas Abavas senlejā” ietvaros. Projektu atbalsta Latvijas Vides aizsardzības fonds un Kandavas novada dome.

Lasīt visu ziņu

Cēres pagasta sporta svētki 2014

07.06.2014 kur : Cēres stadions

img_4078.jpg7.jūnijā, paralēli Cēres pagasta svētkiem notika arī sporta svētki, kur visi aktīvie sportot gribētāji varēja izmēģināt spēkus – vieglatlētikā, strītbolā, volejbolā, futbolā, šaušanā un vēl dažādos netradicionālos sporta veidos.

Lasīt visu ziņu galerija (27)

Kandavas Deju skolas koncerts

06.06.2014 kur : Kandavas kultūras nams

kandavas_deju_skolas_koncerts_1.jpgIeejas maksa: EUR 2,50/ Ls 1,76; bērniem līdz 12 gadiem un Kandavas Deju skolas audzēkņu vecākiem - EUR 1,50/ Ls 1,05.

Sīkāka informācija pa tel. 29407710 (Andra).

Lasīt visu ziņu

Aizvadīta Kandavas novada 12.atklātā olimpiskā diena pirmsskolas vecuma bērniem

05.06.2014 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadions

52.jpg5.jūnijā, Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas stadionā tika aizvadīta jau 12.atklātā olimpiskā diena Kandavas novada pirmsskolas vecuma bērniem. Pasākums kopā aicināja vairāk kā 150 mazos sportistus, ne tikai no Kandavas novada, bet arī no Tukuma, Rīgas, Pūres, Smārdes, Ikšķiles un Sabiles. Vairāku stundu garumā tika noskaidroti spēcīgākie sportisti. Mazie dalībnieki sacentās tāllēkšanā, bumbas mešanā grozā, kā arī 30 m skrējienā. Sportistus apbalvoja bijusī Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas sporta skolotāja Gaida Ģigule, Kandavas novada Bērnu un Jaunatnes sporta skolas direktors Indulis Matīss, kā arī basketbolisti - Ilze Gotfrīda un Kristaps Gotfrīds. Liels paldies visiem dalībniekiem par izturību. Un tiekamies jau nākošgad.

Lasīt visu ziņu galerija (58)

Z.Piņķa piemiņas kausa izcīņa makšķerēšanā

01.06.2014

img_3765.jpg1.jūnijā agri no rīta, visus makšķerniekus kopā aicināja Z.Piņķa piemiņas kausa izcīņa makšķerēšanā.

Trīs stundu garumā tika noskaidrots veiksmīgākais makšķernieks un kausa ieguvējs.

1.v. Roberts Staris (Kandava)

2.v. Gunārs Piņķis (Kandava)

3.v. Aivars Šmits (Kandava)

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada svētku kausa izcīņa pludmales volejbolā

31.05.2014 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadions

3.jpg31.maijā VKLT stadionā tika atklāta sezona pludmales volejbolā, tika izspēlēts Kandavas novada svētku kauss. Pasākumā piedalījās 18 komandas, kuras tad arī spraigās izspēlēs cīnījās par kausa iegūšanu.

1.v. Belerts/ Kulmanakovs (Jūrmala)

2.v. Vicinskis/Soldatjanoks (Sabile)

3.v. Bērziņš/ Ivuškāns (Kandava)

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada Domes kausa izcīņa stenda šaušanā 2014

31.05.2014 kur : Strautiņi, šautuve

img_8816.jpg31.maijā, „Strautiņu” šautuvē, jau astoto gadu pēc kārtas tiek izcīnīts Kandavas novada Domes kauss stenda šaušanā. Kopskaitā, šajā pasākumā piedalījās 52 dalībnieki -vīrieši, sievietes un jaunieši. Kopvērtējumā tika vērtētas 4 ieskaites disciplīnas. Jau otro gadu pēc kārtas pirmās vietas ieguvējs ir Andis Apse no Zemītes, otro godalgoto vietu ieguva tukumnieks Ralfs Ratkevičs un trešās vietas ieguvējs, arī otro gadu pēc kārtas, ir kandavnieks Agris Riba.

Šautuves īpašnieks grib uzteikt visus dalībniekus, jo rezultāti ar katru gadu kļūst arvien labāki un labāki. Kā arī lielu paldies grib teikt sacensību galvenajiem tiesnešiem par ļoti labi noorganizētām sacensībām – V.V.Dreimanim, A.Kristālam un R.Vizulim.

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Vokālistu konkurss "Tonis, pustonis 2014"

24.05.2014 10:00 kur : Kandavas kultūras nams

Kandava. Sīkāka informācija pa tel. 63122789 (Kandavas kultūras nams).

Lasīt visu ziņu

Zantes pagasta sporta svētki 2014

17.05.2014

17.maijā, Zantes pagasta svētku ietvarā tika aizvadītas pirmās vasaras sporta sacensības, kur visas dienas garumā gan lieli, gan mazi sportot gribētāji varēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs.

Lasīt visu ziņu galerija (8)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top