Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Lielā Talka Kandavas novadā

23.04.2016
Geocaching jeb slēpņošanas aktīvisti no visas Latvijas pulcējas Kandavā, lai attīrītu Abavas krasta teritoriju

23. aprīļa rītā, saulainā un siltā laika iedvesmoti, kolektīvi, organizācijas, iestādes, uzņēmumi, domu biedru grupas, ģimenes un bērni visā Latvijā un arī Kandavas novadā, vienojās kopīgās vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātēs.

Cēres pagastā talkotāju pulciņš ar labu garastāvokli un darba prieku sakārtoja pamatskolas sporta laukumu un apkārtni - līdzināja zemi, grāba lapas un nokritušos zarus. Kā pastāstīja pagasta pārvaldniece Maija Jēce, Cēres pamatskolas skolēni talkojuši jau iepriekšējā dienā, salasot 30 maisus ar atkritumiem.

Matkulē talcinieki sagatavoja zemi un sēja zālāju pie kultūras nama, kā arī sakopa centra kapu nogāzi. Savukārt, iepriekšējā dienā bērni un jaunieši no JC centra “Nagla” Matkules filiāles attīrīja ceļmalas no atkritumiem, kā arī tika talkots pie Buses pilskalna.

Lasīt visu ziņu galerija (45)

Pensionāru balle

23.04.2016 15:00

Pensionāru Dienas centrā

Lasīt visu ziņu

Turpinās darbs pie Kandavas novada attīstības programmas izstrādes

22.04.2016 13:00 - 17:30 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

img_4374.jpgPiektdien, 22. aprīlī Kandavā, Kandavas multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā "Nagla" tikās Kandavas novada attīstības programmas izstrādes Vadības grupa, darba grupu koordinatori un Attīstības programmas izstrādes konsultantes.

Tikšanās mērķis bija Attīstības programmas izstrādes Vadības grupas, darba grupu koordinatoru un dokumenta izstrādes konsultantu kopīga darba sesija, lai atskatītos uz līdz šim darba grupās paveikto - apmainītos viedokļos, domās un redzējumā par līdz šim apkopoto, apzināto informāciju un vienotos par turpmāko darba procesu.

Lasīt visu ziņu

Kurzemes kausa izcīņa šķēpa mešanā

22.04.2016 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadions

dscf1699.jpg22.aprīlī Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadionā notika tradicionālās sezonas atklāšanas sacensības šķēpa mešanā "Kurzemes kauss", kuras organizē Kandavas novada Bērnu un Jaunatnes sporta skola (BJSS) sadarbībā ar Latvijas šķēpa metēju klubu.

Spītējot sliktajiem laika apstākļiem, uz sacensībām bija ieradušies aptuveni 100 jaunie šķēpa metēji no visas Latvijas, protams, arī kupls skaits mājinieku- BJSS sportisti. Sacensības notika piecās vecuma grupās gan zēniem, gan meitenēm. Bez Kandavas sportistiem, startēja viesi no Ventspils, Kuldīgas, Talsiem, Jelgavas un Rīgas.

Lasīt visu ziņu galerija (12)

Galda spēļu vakars Zemītes pagastā

22.04.2016 18:00 kur : Zemītes tautas nams

13.jpgPiektdien, 22.aprīlī, Zemītes tautas namā tika aizvadīts galda spēļu vakars, kur dažādās sportiskās aktivitātēs varēja piedalīties visi sportot gribētāji.

Boulingā: 1.v. Toms Kozulis (Zemīte), 2.v. Emīls Zandbergs (Zemīte), 3.v. Samanta Borka (Zemīte).
Lidojošo šķīvīšu mešana: 1.v. Toms Kozulis (Zemīte), 2.v. Karīna Sjanita (Zemīte), 3.v. Emīls Zandbergs (Zemīte).
Šautriņu mešana: 1.v. Krista Kirillova (Zemīte), 2.v. Samanta Borka (Zemīte), 3.v. Aleksandra Borka (Zemīte).

Lasīt visu ziņu galerija (15)

Rokdarbu nodarbība.

21.04.2016 17:00 - 19:00 kur : Kandavas novada amatnieku biedrība

aprilis_2016_nodarbibas_kandavas_novada_amatniecibas_centra.jpgRokdarbu nodarbība. Prievīšu mezglošana uz kartona apļa. Līdzi jāņem vienāda resnuma krāsainas dzijas.

Nodarbību vada Beata Kreicberga.

Lasīt visu ziņu

Reģistrē savu talkas vietu!

23.03.2016 - 21.04.2016

lielatalkalogo.jpgNo 23.marta līdz 21.aprīlim Lielās Talkas organizatori aicina reģistrēt savu 23.aprīļa talkas vietu! Savu talku laipni aicinātas rīkot un reģistrēt gan pašvaldības un izglītības iestādes, gan organizācijas un uzņēmumi, kā arī ikviens brīvprātīgais entuziasts, kurš Lielās Talkas dienā vēlas organizēt kolektīvu talku kādas noteiktas teritorijas sakopšanai.

Savukārt tie, kuri šogad neorganizēs savu talkas vietu, bet vēlas vienkārši piebiedroties citiem talciniekiem, 23.aprīlī var droši pievienoties ikvienai www.talkas.lv reģistrētajai talkas vietai visā Latvijā - tās visas ir redzamas kartē „Talkas vietas".

Lasīt visu ziņu

Matemātikas konkurss 7.klasēm „Kopā gudrāk”

21.04.2016 kur : Cēres pamatskola
dsc03706.jpg

21.aprīlī Cēres pamatskolā pulcējās 7. klašu komandas no visām Kandavas novada skolām, lai piedalītos matemātikas pasākumā ar nosaukumu „Kopā gudrāk”. Šāda veida konkurss notiek jau sesto gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā tas notika Kandavas novada Zantes pamatskolā. Konkurss, tā dalībniekiem bija saistošs, interesants un reizē arī atraktīvs.

Lasīt visu ziņu galerija (33)

Rietumu līgas/Kurzemes radio līgas spēle basketbolā

21.04.2016 18:00

SK- Kandava- Barsy Atyrau ( Kazahstāna)

Lasīt visu ziņu

Citādā keramika

20.04.2016 18:00 - 19:30 kur : Kandavas novada amatnieku biedrība

aprilis_2016_nodarbibas_kandavas_novada_amatniecibas_centra.jpgKeramikas nodarbība- "Citādā keramika". Veidosim tā sauktā “desiņu” tehnikā, kad savienojot keramikas "desiņas" tiek veidoti interesanti dekoratīvi darbi. Nodarbību vada Inga Brīniņa. Lūgums pieteikties uz nodarbību iepriekš pa tel. nr 26113310

Lasīt visu ziņu galerija (36)

Seminārs Zemītē par LEADER projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanu

20.04.2016 13:00 kur : Zemītes tautas nams

kandavas-partneriba.jpg20.aprīlī plkst. 13:00 Zemītes tautas namā notiks Kandavas Partnerības organizēts seminārs par LEADER projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanu.

Kandavas Partnerība no 2.maija līdz 2.jūnijam ir izsludinājusi LEADER projektu iesniegumu pieņemšanu uzņēmēju aktivitātē "Vietējās ekonomikas stiprināšanas iniciatīvas" atbilstoši 2015. gada 13. oktobra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 590 “Valsts un Eiropas Savienības atbalsta piešķiršanas kārtība lauku attīstībai apakšpasākumā "Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju”.

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top