Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Koncertā „ Raibā virpulī” vienojas solisti un dueti no novada skolām

28.04.2016 16:00 kur : Kandavas kultūras nams

Kandavas novada skolu solisti un dueti pēc koncerta

Kandavas novada skolu solisti un dueti pēc koncerta " Raibā virpulī" Kandavas kultūras namā

28.aprīlī Kandavas kultūras namā notika pavasarīgs koncerts, kurā dziesmās, tik tiešām raibā virpulī, kāds bija arī koncerta nosaukums, vienojās Kandavas novada skolu solisti un dueti.

Pavisam koncertā skatītāji noklausījās divdesmit vienu priekšnesumu, sākot no vismazākajiem solistiem un duetiem no 1.klases līdz pat vidusskolas pēdējām klasēm un Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma.

Lasīt visu ziņu galerija (50)

Aicina uz semināru "Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Pamatnosacījumi"

27.04.2016 10:00
Attēlam ilustratīva nozīme

Attēlam ilustratīva nozīme

Šī gada 27. aprīlī plkst. 10.00 Talsos, Talsu novada domes telpās (Kareivju iela 7, Talsi) notiks seminārs "Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšana. Pamatnosacījumi”.

Semināra laikā klātesošie tiks informēti par Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitātes „Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu dzīvojamās ēkās” nosacījumiem, tehniskās dokumentācijas sagatavošanas niansēm, lēmuma pieņemšanas procedūru, kā arī līdzfinansējuma saņemšanas aspektiem. Pasākumos piedalīsies arī banku pārstāvji, kas informēs par kredīta saņemšanas nosacījumiem.

Lasīt visu ziņu

Anetes Elertes izstāde "Tukša skaņa pilnā istabā"

27.04.2016 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

img_0967.jpg

2016.gada 27.aprīlī notika pirmā Anetes Elertes mākslas darbu izstāde "Tukša skaņa pilnā istabā".

Anete ir jauniete,kura prot radoši darboties ,ir sabiedriski aktīva un sirsnīga.

Anete: " Skaisti, ja tu proti izlikt savas sajūtas, savas emocijas, savas domas, uz papīra vai audekla, un ielikt rāmī.Ir debešķīgi skaisti, ja tu proti uztriept citu domas, citu viedokļus, citu emocijas, uz audekla vai papīra.Tā es daru.Kad sajūtu evī enerģijas pārpilnību…Kad pa pirkstu galiem plūst sīciņas strāvas stīdziņas un cenšas izkļūt laukā…Kad skaidri redzu savās domās- līnijas, krāsas un formu…Tad ņemu rokās otu.Sakārtoju darba vietu, uzspiežu piecas krāsas un sāku krāsot.Man labpatīk to saukt par krāsošanu, nevis gleznošanu.Savukārt idejas man pasniedz līdzcilvēki, mana talanta mīļotāji, vai vienkārši kāda acīs iekritusi dzīves situācija.Radot savas gleznas, es atstāju savu pirkstu nospiedumu, Latvijas kultūras mantojumā.Novēlu visiem- ikvienam, kurš ieradies un ikvienam, kurš nav ieradies,dzīvē atrast savu aicinājumu un to arī piepildīt.Paldies klātesošajiem- ģimenei, draugiem, tuvajiem- par atbalstu."

Izstāde ir apskatāma Kandavas jauniešu centrā "Nagla"-katru darba dienu.

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Domes priekšsēdētājs piedalās diskusijā par autoceļu stāvokli raidījumā "Īsi un konkrēti"

27.04.2016 21:00

27. aprīlī plkst. 21:00 kanālā Re:TV raidījumā „Īsi un konkrēti” kopā ar pašvaldību vadītājiem tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, kāpēc reģioni neizjūt atdevi par samaksātajiem ceļu nodokļiem CSDD, cik ilgi turpināsies “bedrīšu lāpīšana” un kā uzlabot drošību uz autoceļiem? Tiks diskutēts arī par uzņēmējdarbības un ceļu tīkla attīstības mijiedarbību.

Lasīt visu ziņu

Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes seminārs par EPS

26.04.2016 09:30 - 16:00 kur : Kandavas un pagastu apvienība

vienkarss_bez_laukuma_rgb_h_96.jpg26. aprīlī no plkst. 9:30 līdz 16:00 Kandavas novada domē un Vānes pagasta bibliotēkā notiks Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes organizēts seminārs par Elektroniskās pieteikšanās sistēmu (EPS).

Lasīt visu ziņu

Noslēdzies Kandavas novada čempionāts basketbolā

26.04.2016 kur : Kandavas sporta halle

34.jpgLieldienu brīvdienās tika izspēlētas Kandavas novada čempionāta finālspēles basketbolā. Spēlē par 3.vietu tikās „Universālie sportisti” un BK Viss.lv Kandava komandas, spraigā cīņā, pēdējās spēles sekundēs ar 1 punkta pārsvaru (92:91) 3.vietu ieguva BK Viss.lv Kandava komanda, 4.vieta „Universālie sportisti”. Savukārt spēlē par 1.vietu tikās „SK Kandava/BJSS” un „RGR plus” komandas, kur aizraujošā spēlē (78:68), pašā spēles galotnē čempiona titulu ieguva „RGR plus komanda”, 2.vieta „SK Kandava/BJSS”. Finālspēles pārtraukumā notika sacensības metienā no centra, kur savu meistarību parādīja Edgars Krūmiņš (RGR plus komanda). Visas sezonas garumā tika noskaidroti simboliskā piecinieka spēlētāji – Kristaps Ozols (BJSS), Lauris Zuze (SK Kandava/BJSS), Kristaps Gotfrīds (BK Viss.lv Kandava), Gatis Brikovs (RGR plus), Elgars Ķilps (Universālie sportisti) un čempionāta MVP ieguva Edgars Zariņš (RGR plus).

Lasīt visu ziņu galerija (35)

Zāles spiningošana

26.04.2016 18:30 kur : Kandavas sporta halle

2-1.jpg26.aprīlī, Kandavas sporta hallē norisinājās zāles spiningošanas sacensības, kur dalībniekiem bija jāveic vairāki ieskaites metieni no dažādām pozīcijām.

Makšķernieku veiklība tika pārbaudīta sekojošās pozīcijās: metiens no šūpojoša laivas, metiens no laivas, metiens mērķī 1, metiens mērķī 2, metiens pa karogu, metiens grozā, metiens pa ripu.

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Rietumu līgas/Kurzemes radio līgas spēles

24.04.2016

17:00 BC Barsy Atyrau (Kazahstāna) - BK Viss.lv Kandava

19:30 SK Kandava - "Baltijas Ekspresis" (Venstpils)

Lasīt visu ziņu

Noslēgusies LJBL LR čempionāta sezona

24.04.2016

basketbola_bumba.jpgNoslēgusies LJBL LR čempionāta regulārā sezona, kur mūsu komandas spēlēja rietumu grupas 2.divīzijā. Visaugstāko- 2.vietu, un iespēju startēt uz pārspēlēm par iekļūšanu 1.divīzijā, izcīnīja mūsu U-14 zēnu komanda. Komandā spēlē- A.Frīdemanis, M.Ķilps, M.Pelīte, K.Striķis, K.Šēnbergs, K.Šnikvalds, B.Vuckis, E.Ezerkalns, I.Hadaņonoks, K.Celmiņš. Treneris Ivars Bambis. Novēlēsim puišiem veiksmi pārspēlēs, kas sāksies jau 05. maijā Rīgā.

Apsveicam mūsu bijušo audzēkni, tagadējo Ventspils "Spars" audzēkni Kristapu Ķilpu ar izcīnīto LR čempiona titulu U-15 vecuma grupā basketbolā un iegūto MVP titulu finālturnīrā.

Lasīt visu ziņu

Psiholoģijas nodarbība “Sievietes loma”.

23.04.2016 12:00 - 14:00 kur : Kandavas novada amatnieku biedrība

Martā, projektā "Darām kopā Kandavā", sākām jaunu psiholoģijas nodarbību ciklu- "Sievietes loma". Šajās nodarbības, gan teorētiski,gan praktiskos uzdevumos, kopā ar psiholoģi Lieni Kalvu, pārrunāsim, kādas tad ir sievietes lomas- mājās, ģimenē, darbā, sabiedrībā. Tās ir tēmas, kas ir aktuālas, dažreiz sāpīgas, dažreiz pārprastas, bet vienmēr svarīgas mums visām.

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top