Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Sumināti bāriņtiesu darbinieki

14.10.2016

img_20161014_190631_5cs[1].jpgAtzīmējot Latvijas bāriņtiesu izveidošanas 20 gadu jubileju, 14.oktobrī, Rīgā, kultūras pilī „Ziemeļblāzma” notika svinīgais sarīkojums, kurā sumināja bāriņtiesu darbiniekus, tostarp Kandavas novada bāriņtiesas priekšsēdētājas vietnieci Lienu Reinbergu.

Svinīgajā pasākumā godināja bāriņtiesu darbiniekus, kas ar godprātīgu un nesavtīgu darbu nodrošina bāriņtiesu darbību ikdienā, kā arī godināja tos, kuri piedalījušies bāriņtiesu sistēmas izveidošanā un turpina to darīt arī šobrīd. Par ilggadīgu, pašaizliedzīgu un nesavtīgu darbu bāriņtiesā ar Labklājības ministrijas valsts sekretāra atzinības rakstu apbalvoja Kandavas novada bāriņtiesas priekšsēdētājas vietnieci Lienu Reinbergu.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Absolventu darbu izstāde Kandavas novada muzeja mākslas galerijā

09.09.2016 - 13.10.2016 kur : Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

   

girta-lampa.jpg

  KMMS mākslas nodaļas 2016. gada absolventu darbu izstādē apskatāmi audzēkņu nobeiguma darbi kokapstrādē, tekstildizainā, papīra dizainā, porcelāna apgleznošanā un datorgrafikā. Grafisko darbu ciklā "Kandavas faktūras" attēlots ieraudzītais vecpilsētas namu fasādēs un pagalmos.







Ģirts Konošonoks "Gaismas ķermenis".


Lasīt visu ziņu galerija (4)

Putras diena " Augsim lieli, gudri, stipri"

12.10.2016 09:30 - 10:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img_0258.jpgŠodien saimniece aicināja visus grupas bērnus uz veselīgas putras ēšanu.
Visu nedēļu bērni kopā ar skolotājām pētīja un izzināja visu par graudaugiem. Kādus graudaugus audzē Latvijā,ko iegūst no graudaugiem un daudzas citas interesantas lietas. Bērni uzzināja, cik veselīgi ir ēst putras!
Putras dienas pasākumā bērni iepazinās ar Anniņu, kurai lāgā negaršoja putras un Jānīti, kam ,savukārt, ļoti tās garšoja. Viņš bērniem parādīja dažādus trikus ar bumbu un paskaidroja, ka par īstu, labu un stipru sportistu var kļūt tad, ja veselīgi ēd! Šis arguments pārliecināja Anniņu, jo viņa ļoti gribēja iemācīties driblēt bumbu un rādīt trikus .No šī brīža arī Anniņai iegaršojās putra.
                                     Ēdam visi gardu putru,
                                     Tad mēs būsim stipri!

Lasīt visu ziņu galerija (12)

Iznācis "Kandavas Novada Vēstnesis" oktobra numurs

12.10.2016

161012131308_0001.jpgIznācis Kandavas novada domes informatīvā izdevuma "Kandavas Novada Vēstnesis" oktobra numurs. Izdevuma elektroniskā versija pieejama šeit

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada domē notika seminārs darba devējiem

12.10.2016 10:00 kur : Kandavas un pagastu apvienība

img_8688.jpg12.oktobrī Kandavas novada domes sēžu zālē Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Tukuma filiāles vadītāja Dace Blūmentāle sniedza informāciju par NVA piedāvātajiem pakalpojumiem darba devējiem, stāstīja par iespēju piesaistīt un apmācīt darbaspēku, kā arī par to, kā saņemt subsīdijas.

 

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Grāmatas Čigānu stāstu stāsti "Kad dzimtas dārzos ziedi plaukst!" atvēršanas svētki Kandavā

10.10.2016 12:00 kur : Kandavas kultūras nams

img_8564.jpg10.oktobrī Kandavas kultūras namā notika kandavnieka Daiņa Kraukļa autordarba – grāmatas Čigānu stāstu stāsti “Kad dzimtas dārzos ziedi plaukst” atvēršanas svētki.

Pasākumu atklāja Sabiedrības integrācijas biedrības “Alternativas”  romu projektu koordinators un pasākumu vadītājs Kaspars Arhipovs, īsos vārdos pastāstot par projektu, kura ietvaros izdota čigānu stāstu grāmata “Kad dzimtas dārzos ziedi plaukst” un dodot vārdu grāmatas autoram, kandavniekam Dainim Krauklim. Dainis Krauklis sacīja, ka neesot runātājs, bet darītājs, kam par pierādījumu ir iznākusī grāmata ar čigānu stāstiem. ”Man prieks par to, kas ir izdarīts. Mēs katrs dzīvojam savu dzīvi un kaut ko šajā dzīvē darām. Par sevi varu teikt, ka dzīvojot vienmēr esmu bijis tāds laimīgs, gan mācoties, gan strādājot paralēli studijām. Esmu bijis laimīgs cilvēks, jo man apkārt vienmēr bijuši labi kaimiņi, laba ģimene. Priecājos un esmu laimīgs, jo savam novadam, savai pilsētai varu atstāt savu grāmatiņu, kā kultūras mantojumu, jo patiesībā literatūras par romiem, īpaši Kurzemes un Kandavas, ir ļoti maz, vai nemaz.”   Lasīt visu ziņu galerija (38)

Seminārs par LEADER projektiem

10.10.2016 16:00 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs

000111abcleader.jpgBiedrība “Kandavas Partnerība” izsludinātās LEADER projektu konkursa 2.kārtas ietvaros organizē semināru 10.oktobrī plkst.16: 00 Kandavas novada muzeja telpās.

Darba kārtībā:· plkst.16.00 – 17.30     Informācija par sabiedriskā labuma projektu aktivitāti "Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas" un projekta iesnieguma veidlapas aizpildīšanu.

Lasīt visu ziņu

Zemītes pagasta galda spēļu diena

08.10.2016 kur : Zemītes tautas nams

8.oktobrī Zemītes tautas namā notika galda spēļu diena, kurā ikviens varēja mēroties spēkiem zolītē, boulingā, šautriņu mešanā un novusā.

Galda spēļu rezultāti:

Lasīt visu ziņu

Aicina uzņēmējus piedalīties “Tukuma novada Uzņēmēju nedēļā 2016”

04.10.2016 - 07.10.2016

160915100921_0001.jpgTukuma novada pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības rūpniecības kameru, Kurzemes Biznesa inkubatoru un Rīgas plānošanas reģionu no š.g. 4.oktobra līdz 7.oktobrim rīko Uzņēmēju nedēļu Tukumā 2016, kura moto ir  IESAISTIES! ATBALSTI! LEPOJIES! IEDVESMOJIES!

Uzņēmēju nedēļas sākumā 4.oktobrī plkst. 13:00 notiks Jauniešu forums “Aktīvs un BrīvPrātīgs”. Jaunieti, nāc un iesaisties!

5.oktobrī aicinām iedzīvotājus atbalstīt mazos un vidējos uzņēmumus akcijā “Atbalsti mazo biznesu!”. Šajā dienā iepērcies mazajos veikaliņus, izmanto pakalpojumus, kurus piedāvā mazie uzņēmēji. Plkst. 13:00 notiks seminārs “Atbalsts mazajiem uzņēmējiem”, kurā vienkārši un saprotami tiks runāts par dažādu valsts iestāžu atbalstu mazajiem uzņēmējiem. Nāc un atrodi atbildi uz sev interesējošo jautājumu! Plkst. 18:00 notiks neformāla tikšanās “Kafija ar ekspertu”. Uzņēmēji dalīsies pieredzē, kā jaunam uzņēmējam piesaistīt uzmanību savam uzņēmumam, neieguldot daudz finansējuma un kas ir pūļa finansējums un kā to piesaistīt. Topošais un esošais mazais uzņēmēj, tas viss ir tieši Tev!

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top