Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Mārtiņdienas svinības Vānes pamatskolā

10.11.2016 09:50 - 14:00 kur : Vānes sākumskola

Mārtiņdiena

Mārtiņdienas atzīmēšana ir mūsu skolas daudzu gadu tradīcija. Pēc pirmās stundas skolas zālē notika pasākums kurā visiem skolniekiem un skolotājām bija jāierodas maskās. Pildījām dažādus interesantus uzdevumus, piemēram minējām mīklas, spēlējām spēles un dziedājām dziesmas par Mārtiņiem. Pasākuma vadītāja skolotāja Dzintra Bernande katrai klasei uzdāvināja dāvaniņas, bet labākās un interesantākās maskas saņēma īpašas dāvanas. Pēc pasākuma notika Mārtiņdienas tirgus, kur skolnieki tirgoja dažādus gardumus.

istais-gailis.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Konkurss ‘’Cildens mans novadiņš”

10.11.2016

cildens2.jpg10.novembrī Kandavas jauniešu centra “Nagla” zālē notika novada skolu 8.- 9.klašu konkursa “Cildens mans novadiņš” noslēguma pasākums. Tajā piedalījās 8.klases skolnieki Daina Krūmiņa un Niks Brīvers, 9.klases skolniece Gunita Pole.

Šī gada konkursa tēma bija „Manas pilsētas/pagasta ievērojamākās personības 20 gadsimta sākumā un tagad”.  Šī gada tēmas  ietvaros tika apzināti pagastu un pilsētas ievērojamākie ļaudis, uzzināts ar ko viņi bija ievērojami senāk un tagad, kāds ir viņu ieguldījums pagasta/ pilsētas dzīvē. Mūsu skolēni bija sagatavojuši prezentāciju par Kurzemes cietokšņa muzeja īpašnieku I. Bruci. Otrs uzdevums bija izveidot gleznu “Latvija gadalaikos”. Niks gleznā attēloja mūsu skolas ozolu dažādos gadalaikos un to interesanti prezentēja.

Paldies skolēniem par darbu !

                                                                                                                                                 Skolotāja L. Šaicane

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Mārtiņdienas tirgus Vānē

10.11.2016 12:30 kur : Vānes kultūras nams

martintirgus.jpgSīkāka informācija: 25651845 Eva

Lasīt visu ziņu

Lāčplēša dienas stipro skrējiens

10.11.2016 15:00 kur : Kandavas sporta halle

20.jpgJau otro gadu biedrība SK „Kandava” Kandavas novada iedzīvotājiem organizē „Lāčplēša dienas skrējienu”.  Arī šogad, 10.novembrī pasākums bija kupli apmeklēts, kopskaitā 50 dalībnieki, dažādās vecuma grupās. Starts šim skrējienam tika dots tirgus laukumā, kur pa ceļam uz gala punktu bija jāveic dažādi uzdevumi – loku šaušana, kubika rubika salikšana un, protams, galā dalībnieki veica šaušanas ieskaites ar pneimatisko ieroci un mazkalibra šauteni. Pasākuma noslēgumā visi dalībnieki tika cienāti ar gardu zupu. 

Lasīt visu ziņu galerija (21)

Mārtiņš bija labs vīriņš

09.11.2016 13:00 - 14:00 kur : Kandavas Reģionālā pamatskola

saimniece.jpgKandavas internātvidusskolas mazie skolēni Mārtiņdienas priekšvakarā ar rotaļām, radošiem uzdevumiem un maskām ieskandināja svētku laiku. Saimnieces Gita un Agita, piepalīdzot Vilkam ar Vilceni, Peleii, Lapsai un Vāverei, bija sagatavojušas daudzus un dažādus uzdevumus - gan izdomāt lapu tērpu Mārtiņam, gan burtiņus salikt. Par labu un aktīvu darbu visi tika cienāti ar siltiem pīrādziņiem. 

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Projektu nedēļas 2.diena

09.11.2016

2016-11-14_19.12.14.jpg9.11.2016. projekta nedēļas ietvaros gatavojām mūzikas instrumentus- lietus kokus, bungas un dažādus grabināmos instrumentus. Instrumentu gatavošanai tika izmantoti skolēnu līdzpaņemtie materiāli - tukšas pudelītes, ietinamo papīru, folija, tualetes papīra, roku dvieļu pārpalikušās čaulas, plastmasas spaiņi bungu gatavošanai. Dažādi dabas materiāli- rīsi, zirņi, pupas u.c, grabināmo instrumentu gatavošanai. Skolēni ar lielu interesi darbojās instrumentu darināšanā un bija priecīgi par paveikto. Noslēgumā izmantojot darinātos mūzikas instrumentus vienojāmies kopīgā dziesmā ,,Mārtiņš brauca ziemas ceļu,, tā ievadot Mārtiņdienu.


                                                                                                                                                Skolotāja Sandra

Lasīt visu ziņu galerija (15)

Teātris bērniem "Toms pret superpelēm"

09.11.2016 10:00 kur : Kandavas kultūras nams

toms-pret-superpelem_sponsori_a4.jpg

Jautra izrāde (komēdija) bērniem pirmsskolas un sākumskolas vecumā un viņu vecākiem.

Pie Superpelēm ciemos ieradīsies draugs no tālās Austrālijas. Par to Peles ļoti priecājas, BET ir viena problēma – viņas neprot ANGĻU valodu! Kā ar tālo ciemiņu lai sarunājas?! Lai ātri apgūtu angļu valodu, Superpeles atrod jauno skolotāju – kaķi Tomu. BET, kas Toms ir īstenībā…? To jūs uzzināsiet jaunajā situāciju komēdijā TOMS PRET SUPERPELĒM! 

Teātri piedāvā radošā apvienība “Teātris un ES”.

Režisors: TV seriāla “Sirdsmīļā Monika” un humora raidījuma “Anekdošu šovs” režisors Armands Ekštets

Dramaturgs: Latvijas Leļļu teātra eksperts  Aldis Linē

Lomās: Inta Bankoviča, Helēna Vasiļevska, Gerda Dinsberga, Armands Ekštets, Romans Bargais

Izrādes garums: 50 min

Sīkāka informācija: “Teātris un ES” Facebook lapā! treileris : šeit

VIDEOKLIPS DZIESMAI "Labi dzīvot zemē manā" no izrādes "Toms pret Superpelēm"  šeit.

Lasīt visu ziņu galerija (2)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top