Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai veltīts svinīgais pasākums

17.11.2016 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

8.55 - svinīgais pasākums 1.-5.klasei

10.35 - svinīgais pasākums 6.-12.klasei

Lasīt visu ziņu

Latvijas 98.gadadienai veltīts koncerts Zantē

17.11.2016 19:00 kur : Zantes kultūras nams

img_0712.jpg17.novembrī Zantes kultūras namā notika Latvijas 98. gadadienai veltīts svētku koncerts un Zantes pagasta pārvaldes pateicības rakstu “Zantes lepnums 2016” pasniegšana.

  Zantes pagasta pārvaldnieks Jānis Kālis Pateicības rakstus pasniedza:
Makareviču ģimenei par sirdsmīlestību, sirsnību un ģimenisko vērtību uzturēšanu;
Petrovu ģimenei par darba tikumu, atsaucību un aktīvu līdzdalību Zantes skolas un kultūras dzīvē;

Lasīt visu ziņu galerija (21)

Kandavā durvis vēris ziedu un suvenīru veikals “Centrs”

16.11.2016

img_0370.jpg16.novembrī Kandavā Sabiles ielā 5-1a durvis vēra ziedu un suvenīru veikals “Centrs”.

Veikalā tiek piedāvāti ziedi, ziedu pušķi un kompozīcijas plašā izvēlē, kā arī ziedu piegāde ar kurjeru. Telpaugi un dekoratīvie puķu podi. Vāzes, groziņi, interjera dekori un sveces. Dāvanu saiņošana, dāvanu papīrs, maisiņi un kastītes, apsveikuma kartiņas. Lentas un citi floristikas materiāli, kā arī kancelejas un galantērijas preces. Tiek piedāvāti baloni, kas pildīti ar hēlija gāzi. T. 29144389

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Kandavas internātvidusskolas aizlūgums Latvijai

16.11.2016 17:00 kur : Kandavas Reģionālā pamatskola

16_nov_afisha.jpgTradicionāli Kandavas internātvidusskolas skolēni ar savām ģimenēm dosies uz Kandavas luterāņu baznīcu, kur notiks svētbrīdis Latvijai. Šogad pasākums notiks 16.novembrī plkst. 17:00. Pēc aizlūguma svecīšu gājienā dosimies atpakaļ uz skolu, kur notiks sadziedāšanās koncerts "Dziesmas Latvijai" 

Lasīt visu ziņu

"Mazs bij tēva novadiņis"

15.11.2016 16:15

2.jpgLatvijas dzimšanas diena 18. novembris ir svētki mums visiem! To svin visās pilsētās, novados un pagastos. Un katram no mums ir savas  svētku svinēšanas tradīcijas.

15.novembrī  godinājām savu  valsti un novadu mūsu skolā ar muzikālu pēcpusdienu “Mazs bij tēva novadiņis”. Savu piederību, attieksmi un zināšanas par Latviju un Kandavas novadu Mūzikas nodaļas audzēkņi pierādīja, piedaloties viktorīnā un muzicējot.

Mākslas nodaļas audzēkņi parūpējās par atbilstošu vizuālo noformējumu.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Seminārs Zantes pagasta audžuģimenēm

15.11.2016 14:00 kur : Zantes kultūras nams

Semināru vadīs psiholoģe A.Grūbe

Lasīt visu ziņu

Patriotu nedēļā Kandavā dzied skolēnu kori

15.11.2016 14:00 kur : Kandavas kultūras nams

img_0350.jpg15.novembrī Patriotu nedēļas ietvaros Kandavas kultūras namā koncertu “Es savai Tēvzemei” sniedza Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas un Kandavas internātvidusskolas kori.

Dziesmas Latvijai dziedāja Kandavas vidusskolas 1.-4.klašu koris( vadītāja Ivita Leja), 5.-9.klašu koris( vadītāja Eva Šepetovska), Kandavas internātvidusskolas 1.-4.klašu koris( vadītāja Dace Rumika), zēnu koris un 5.-10.klašu koris ( vadītāja Inta Pakalns-Paleja).

Koncertā piedalījās sākumskolas radošā konkursa “Veltījums Latvijas simtgadei” dalībnieki, kuri lasīja savus sacerētos dzejoļus Latvijai un Kandavai. Koncertā runāja Kandavas vidusskolas audzēkņi-  Annija Celma, Annija Sondare, Paula Šenberga, Marta Kļaviņa, Parisa Patrīcija Šepetovska, Kate Ābele, Kristaps Mariuss Ešenbergs un Kandavas internātvidusskolas audzēkņi- Megija Pastare, Daniela Adriana Štromane, Roberts Barkāns, Sindija Kreicberga un  Adrians Gerasimovs.

Lasīt visu ziņu galerija (22)

Mākslas galerijā atvērta Lindas Romanovskas jubilejas izstāde

13.10.2016 - 12.11.2016 kur : Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

img_8707.jpg15.oktobrī Kandavas Mākslas galerijā novada muzejā notika kandavnieces Lindas Romanovskas personālizstādes “Logs” atklāšana.

Izstādes atklāšanā galerijas vadītāja Lia Kiršteine sacīja, ka šajā vasarā Linda ne tikai organizējusi Mākslas plenēru, rūpējusies par diviem bērniem, bet arī ļoti daudz strādājusi veidojot keramiku, kuru apmeklētāji varēja novērtēt apskatot izstādi.

“Izstāde “Logs” ir veltījums manām mīlestībām,- sacīja Linda Romanovska,- tās ir -mana dzimtene, mana māju sajūta, mana ģimene un mans mīlestības darbs- keramika, tas ko es daru dzīvē, ar ko pelnu iztikšanai. Un manā dzīvē ir arī burvīgi līdzcilvēki, kas mani šajā darbā atbalsta.”

Lasīt visu ziņu galerija (25)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top