Pāriet uz lapas karti

Komēdija "Viņi melo labāk"

02.04.2019 19:00 - 20:30 kur : Kandavas kultūras nams

vini_melo_lab.jpg “VIŅI MELO LABĀK” jeb randiņš ar 50 gramiem balzāma

 2.aprīlī 19.00 Kandavas kultūras namā “Pannas Teātris” izrādīs iepazīšanās komēdiju ar trillera elementiem “Viņi melo labāk”, kas sākas ar pavisam vienkāršu randiņu un tikai piecdesmit gramiem balzāma.

Izrādes režisors Juris Rijnieks, autors – dramaturgs Artūrs Dīcis, bet “viņu” lomās iejutīsies aktieri Aldis Siliņš un Ģirts Ķesteris.    

 Mūsdienās tehnoloģijas ir viena burvīga lieta. Ir internets, un tu vari būt jeb kas. Tu vari būt džeks, uz kuru smuki zaķi neskatās, un džeks, kura priekšā smuki zaķi izsvaida savas drēbes pa guļamistabu. Tev tikai jāizdara izvēle, kurš tu gribi būt! Tu nevienam nepatīc, vai patīc tikai tiem, kuri tev nepatīk? Marš uz tinderi! Vispirms tev vajag smuku bildi. Kādu bildi vajag?   Ar labi redzamu seju un obligāti jāsmaida. Sieviete grib prieku. Smaids ir prieks. Tu smaidi -  tu esi prieks. Viss! Viņai tevi vajag!  Bet viņas grib zināt ko vairāk. Kas tu esi un ko tu dari... Viņas grib zināt to, ka tu glāb lietus mežus, ka tev normas robežās patīk bērni, ka tu Ziemassvētkos zupas virtuvē baro nabadzīgos, ka tev ir sava firma, kas pelna septiņciparu skaitļus, ka tu esi vegāns, jo dzīvnieki nav, lai ēstu, bet gan, lai tos glaudītu.  Nobildējies pie plakāta ar palmu aizmugurē. Uzraksti – es Taizemē. Pēc pāris sekundēm to jau būs redzējuši kaimiņi un kaimiņu kaimiņi. Ja to visu tu esi izdarījis, ir jāsāk saruna!  Cik daudz cilvēku melo plašajā   interneta mudžeklī! Jautājums tikai - kurš melo labāk?

Biļešu cenas: 12,-; 10,-; 8,-;

Biļetes var iegādāties izrādes norises vietās un “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.

Informācija:

www.facebook.com/PANNASTEATRIS

www.pannasteatris.lv                                                                                                       

www.draugiem.lv/panna     





printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top