Pāriet uz lapas karti

Dziesmu spēle ar jokiem "Kāzas, kāzas..."

04.06.2017 16:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

jpg3-5.jpgVasara ir īstais kāzu laiks un kāzu atmosfēru ar visam tām atbilstošajām atrakcijām, rituāliem un dziesmām piedāvā izbaudīt izcilu aktieru ansamblis -no Nacionālā teātra  Jānis Āmanis, Ivars Kļavinskis, Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Brūveris, Līga Zeļģe, Uldis Siliņš, no Dailes teātra Aija Dzērve, no Liepājas teātra Marģers Eglinskis un TV šovu zvaigzne  Sarmīte Prule.

Uzvedums “Kāzas, kāzas…” veidots pēc tradicionālajiem kāzu scenārijiem, ievērojot visus būtiskākos rituālus – bildināšanu, laulību cermoniju, kāzu mielastu, mičošanu, guldināšanu utt.  Visi notikumi tiks izspēlēti ar populārām un mazāk dzirdētām  dziesmām, kā arī ar  jautriem atgadījumiem no dzīves.

Kāzas neapšaubāmi ir viens no skaistākajiem notikumiem ik viena  cilvēka dzīvē.  Kāzas parasti tiek jau ļoti laicīgi plānotas, tām tiek krāts, šūts, pirkts, nomāts, rakstīts un pušķots. Katrai visniecīgākajai detaļai kāzās ir ļoti būtiska nozīme. Tas ir nozīmīgs gan pašiem jaunlaulātajiem, gan vecākiem, gan kāzu viesiem, tieši tādēļ   uzvedums “Kāzas, kāzas…” tiek veidots tā,  lai ikviens skatītājs izbaudītu burvīgo kāzu noskaņu un ņemtu tajās aktīvu dalību un pat  varētu iejusties dažādas lomās.  Kā jau īstās kāzās neizpaliks arī bez laulībām pie altāra, pirmā valša, apdziedāšanās, līgavas zagšanas, mičošanas, guldināšanas, iedzeršanas un vispārējas jautras dancošanas.

 Uzveduma režisors ir Mārtiņš Egliens, kurš ir viens no Nacionālā teātra ikgadējā humoristiskā uzveduma “Žurka”  viens no līdzveidotājiem. Sadarbībā ar “Jauno teātri” veidoti   humoršovi  -   “Vīrieši, vīrieši…”, “Sievietes, sievietes…” un ”Džimlai rūdi rallallā!”. 

Biļešu cenas : iepriekšpārdošanā EUR 8,- pasākuma dienā 10,-

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top