Pāriet uz lapas karti

Aicinām piedalīties starpnovadu pārvietošanās izaicinājumā “Km skaita pavasarī”

20.04.2023 - 10.05.2023

kmstrava.jpgPastāv uzskats, ka nepieciešama 21 diena, lai mainītu paradumus, un 90 dienas, lai tie nostiprinātos cilvēka ikdienā. Lai veicinātu dabai draudzīgu pārvietošanās paradumu veidošanos, līdz 10. maijam Mārupes novada pašvaldība aicina Latvijas pašvaldības uz draudzīgu sāncensību, piedaloties dabai draudzīgas pārvietošanās izaicinājumā “Km skaita pavasarī!”, kur ar bezmaksas mobilās aplikācijas STRAVA palīdzību tiks uzskaitīti katra novada profilam piesekojušo dalībnieku “zaļie” kilometri soļojot, skrienot vai braucot ar velosipēdu. Arī Tukuma novads piedalās šajās sacensībās. Trīs pašvaldības, kuras būs sakrājušas visvairāk “zaļo” kilometru, saņems balvas savam novadam.

Tukuma novada iedzīvotāji aicināti no 20. aprīļa meklēt lietotnē STRAVA (lietotnes lietošanas pamācību iespējams apskatīt zemāk) savas pašvaldības izaicinājumu “Km skaita pavasarī – Tukuma novads” un pieteikties kā dalībniekiem. Visi nosoļotie, noskrietie vai ar velosipēdu nobrauktie kilometri būs artava starpnovadu sāncensībā par vērtīgām balvām savam novadam.

Sacensības notiek līdz 10. maijam! Pievienoties izaicinājumam var jebkurā brīdī līdz tā noslēgumam. Izaicinājumā tiks ieskaitīti tikai soļojot, skrienot vai ar velosipēdu veiktie kilometri. Dalībniekiem aizliegts izmantot jebkādus motorizētus pārvietošanās līdzekļus!

Noskaidrosim, kurš Latvijas novads ir jaudīgākais attiecībā uz videi draudzīgu pārvietošanos!

Jaudīgākais novads “zaļo” kilometru vākšanā tiks noskaidrots 12. maijā, “Zaļā festivāla” laikā, kurš norisināsies Mārupē.

Par lieliskām balvām izaicinājuma dalībniekiem parūpēsies SIA “Fixman”, SIA “WILL Sensors” un uzņēmums “Dārzs zem Saules”.

Konkursa nolikums



Lietotnes "Strava" lietošanas pamācība

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top