Pāriet uz lapas karti

OLGAI RAJECKAI 60 - jubilejas koncerts - MANA SVĒTKU DIENA

12.08.2022 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

orjk60a2kandava-01.jpg12. augustā plkst.19.00 Kandavas brīvdabas estrādē «Ozolāji» ar vērienīgu koncertu savu nozīmīgo jubileju svinēs dziedātāja Olga Rajecka. Īpašie viesi: «Eolika», Uģis.

2022.gada 7.janvārī nozīmīgu jubileju nosvinēja lieliskā latviešu dziedātāja un Triju Zvaigžņu ordeņa kavaliere Olga Rajecka. Lai atzīmētu šo notikumu, māksliniece ieplānojusi vairākus lielus koncertus, kuros viņa aicinās piedalīties māksliniekus, ar kuriem krustojušies viņas radošie ceļi.

«Koncertos piedalīsies gan deju kolektīvi, kuros esmu dejojusi un joprojām dejoju, gan mani draugi mūziķi, ar kuriem kopā esmu uzstājusies beidzamajos desmit gados, gan komponisti, kuri man rakstījuši dziesmas. Daudzi mani draugi diemžēl jau muzicē uz citām skatuvēm, taču svētki ir jāsvin. Ļoti priecājos, ka esmu nodzīvojusi līdz 2022.gadam, un tas ir tik lieliski, ka vēl varu drusku dziedāt un varu vēl uzdancot. Tāpēc būšu ļoti priecīga par iespēju atkal uzstāties publikas priekšā,» saka dziedātāja, piebilstot – katra koncerta viesu sastāvs atšķirsies.

Visos koncertos piedalīsies pavadošā grupa Jāņa Miltiņa vadībā.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top