Pāriet uz lapas karti

Aktuāli

Kandavas TIC jaunās telpās

09.07.2018

Ar prieku paziņojam 12. jūlijā plkst. 14:00 Kandavas Tūrisma informācijas centrs būs gatavs turpināt darbu jaunās telpās Kandavā, Ūdens ielā 2. 

Paldies visiem, kuri palīdzēja piepildīt šo sapni. 

Visi mīļi gaidīti! 

te__tic2018.jpg

Lauku ceļotāja aktualitātes septembrī

02.09.2018

Rudentiņš ir bagāts vīrs ne tikai latviešu tautas folklorā un zemnieku apcirkņos, bet arī LLTA "Lauku Ceļotājs" aktivitātēs septembra pirmajā nedēļā. Aicinām apmeklēt pasākumus un nogādāt mums savus reklāmas materiālus!

  • Riga Food 2018 izstādes laikā LLTA "Lauku Ceļotāja" stendā aicinām apciemot un iepirkties pie Livonijas garšas vēstnešiem: "Ligatne Luxury Nanofiltred Extracts", kas nodarbojas ar bērzu sulas sīrupa ražošanu; Latvijā lielāko strausu fermu "Nornieki", kas specializējas veselīgas gaļas audzēšanā; Z/S "Kangari", kur no pašu izaudzētiem dārzeņiem un augļiem tiek gatavoti gardi ievārījumi, sīrupi, džemi, čatniji un tiek žāvēti augļi; saimniecību "Turaidas", kas vāc zāļu tējas un medu bišu dravā, kā arī "Doles tējas" - vietējas izcelsmes produkcijas ražotājus no Doles dabas parkā sastopamajiem un pašu audzētiem augiem. Tāpat  stendā būs pieejama informācija par vēsturiskā mantojuma agrotūrismu Latvijā un Lietuvā.
  • Riga Food 2018 izstādes laikā - 6. septembrī, plkst. 11.00-13.00  - aicinām uz semināru "Bizness biznesam - no pārtikas audzētāja un ražotāja līdz patērētājam ēdināšanas uzņēmumos". Semināra programma apskatāmašeit. Dalība seminārā ir bez maksas ar derīgu izstādes ieejas biļeti, dalībnieka karti vai ielūgumu.
  • Lauki ienāk pilsētā pasākuma ietvaros, kas 8. septembrī no plkst. 10.00-20.00 norisināsies 11. novembra krastmalā Rīgā, interesentus iepazīstināsim ar ceļošanas iespējām pa vēsturiskā mantojuma agrotūrisma vietām un saņemt izdoto karti "Vēsturiskā mantojuma agrotūrisms - Latvija, Lietuva", kā arī būs dažādas izzinošas un izklaidējošas aktivitātes.

Uz tikšanos pasākumos!
LLTA "Lauku Ceļotājs"

Seminārs "Satikšana un patikšana tūrismā" Talsu tautas namā

12.04.2018

talsu_tic_seminars.jpg

Talsu novada tūrisma informācijas centrs aicina uz semināru “Satikšana un patikšana tūrismā” ceturtdien, 12. aprīlī plkst. 10.30 Talsu tautas nama Spoguļu zālē. 

Plānotā pasākuma norises kārtība:

Lasīt visu ziņu

Statistikas anketa Kandavas novada tūrisma uzņēmējiem

05.03.2018

Aicinām jūs aizpildīt īsu aptaujas anketu par 2017.gadu un šī gada piedāvājumiem - tūristiem ratiņkrēslos un par ceļotājiem ar mājdzīvniekiem.
Svarīgi zināt par valodām, kurās variet sazināties. To norādām mūsu mājas lapā visitkandava.lv.
Aptaujas anketu atveriet šeit
Aizpildīto anketu lūdzam mums atsūtīt līdz 2018 .gada 29.martam Kandavas Tūrisma informācijas centram Kūrorta iela 1 b, Kandava, LV3120 vai info@kandava.lv.

TIC telefoni: 63181150, 28356520.

Aicinām pieteikties Zemkopības ministrijas konkursam “Sējējs 2018”

logo_sejejs_2018.jpgZemkopības ministrija (ZM) aicina lauku uzņēmējus, jaunos zemniekus, kā arī ģimenes laukos pieteikties lauksaimnieku vidū iecienītajam konkursam “Sējējs 2018”. Izvirzīt pretendentus konkursam aicinātas ne tikai pašvaldības, lauksaimnieku un pārtikas ražotāju nevalstiskās organizācijas, bet arī lauku attīstības konsultanti. Konkursa dalībniekus šogad vērtēs septiņās nominācijās un tiks pasniegta arī balva par mūža ieguldījumu lauksaimniecībā.

“Šogad konkurss “Sējējs” ir sevišķi īpašs divu iemeslu dēļ – tas notiek 25. reizi un šis ir gads, kad svinam Latvijas simtgadi. Latvijas lauksaimnieki un lauku uzņēmēji gādā par sociālekonomisko aktivitāti laukos un dod ieguldījumu mūsu valsts ekonomikas attīstībā. Mums no svara ir katrs cilvēks, kas dzīvo laukos un nodrošina lauksaimniecisko ražošanu neatkarīgi no tā, vai viņš ir mājražotājs vai lielsaimnieks. Mums ir daudz talantīgu un centīgu lauku uzņēmēju. Tāpēc aicinu lauku uzņēmējus, jaunos zemniekus un ģimenes laukos pretendēt uz lauksaimnieku vidū augsti vērtēto Gada balvu “Sējējs”. Aicinu pašvaldības apzināt sava novada labākos un čaklākos saimniekus, piesakot viņus konkursam,” norāda zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

Dalībnieki konkursā “Sējējs 2018” tiks vērtēti nominācijās – “Gada lauku saimniecība”, kurā vērtēs augkopības, piena un gaļas ražošanas saimniecības, “Gada uzņēmums pārtikas ražošanā”, “Ģimene lauku sētā”, “Jaunais veiksmīgais zemnieks”, kā arī “Gada veiksmīgākā kopdarbība”. Pieteikumi dalībai šajās nominācijās jāiesniedz SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” konsultāciju birojos vai Lauku atbalsta dienesta (LAD) reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs, vai LAD Centrālajā aparātā Klientu apkalpošanas daļā, Rīgā, Republikas laukumā 2 līdz 2018. gada 10. maijam.

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top