Pāriet uz lapas karti

Seminārs mājražotājiem “Zvejas un akvakultūras produktu kulinārās vērtības”

27.05.2015

dscn1602.jpgSadarbojoties ar Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centru Tukuma novadā, 27.maijā tehnikumā notika seminārs “Zvejas un akvakultūras produktu kulinārās vērtības”. Skolotāja Dzintra Znatnaja demonstrēja dažādus zivju ēdienu pagatavošanas veidus. Īpaša uzmanība tika pievērsta mūsu reģiona raksturīgākajiem produktiem un jūras veltēm. Ar lielu interesi  semināra dalībnieki klausījās skolotājas Lilijas Ķieģeles lekciju par galda kultūru, kā arī semināra dalībnieki paši praktiski izmēģināja locīt salvetes un veidot dažādu tematu galdu klājumus.

Informācija un foto: M.Žilvinska.

printēt
dscn1567.jpg dscn1580.jpg dscn1575.jpg dscn1581.jpg dscn1571.jpg dscn1579.jpg dscn1582.jpg dscn1585.jpg dscn1595.jpg dscn1600.jpg dscn1602.jpg dscn1603.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top