Pāriet uz lapas karti

Kandavas Deju festivāls 2024

23.11.2024 13:00 kur : Kandavas kultūras nams

kandavas-deju-festivals-2024-afisa.webpAicinām piedalīties III Latvijas mūsdienu radošajā deju grupu konkursā „KANDAVAS DEJU FESTIVĀLS 2024”, kas notiks 2024.gada 23.novembrī pl.13:00 Kandavas kultūras namā.

Konkursa mērķis ir popularizēt deju nozīmi bērnu, jauniešu un pieaugušo vidū, atbalstīt dejotājus, stimulēt viņu dejotprasmi un radošumu, kā arī veicināt deju kolektīvu un vadītāju sadraudzību un pieredzes apmaiņu.

Konkursā- festivālā aicināti piedalīties dejotāji no pirmās klases līdz neierobežotam vecumam. DALĪBNIEKU VECUMA GRUPAS:
• BĒRNI- 1.-4.KLAŠU GRUPA;
• JUNIORI- 5.-9. KLAŠU GRUPA;
• JAUNIEŠI- 10.-12. KLAŠU GRUPA;
• PIEAUGUŠIE- „MŪŽAM JAUNIE” no 18 gadiem.

Dalībnieki var būt Latvijas izglītības iestāžu, kultūras iestāžu un neatkarīgo deju studiju grupas, sākot ar 5 dejotājiem grupā, kuri konkursam sagatavojuši VIENU brīvas izvēles mūsdienu deju žanra deju- kā piemēram Laikmetīgā deja, Džeza deja, Modes deja, Zumbas deja, Hip- hop deja, ritma deja, Aerobikas priekšnesums, kuram ir veidota horeogrāfija. Dalībniekus vērtēs profesionāla žūrija, ņemot vērā vērtēšanas kritērijus.

Žūrija katrā vecuma kategorijā noteiks 1.,2.,3.vietas ieguvējus un konkursa GRAND PRIX, LABĀKAIS PEDAGOGS titulu ieguvējus, bet skatītājiem būs iespēja noteikt SKATĪTĀJU SIMPĀTIJAS titula ieguvēju.

Lai pieteiktos konkursam, līdz 15.novembrim (ieskaitot) jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa https://ej.uz/kandavasdejufestivals Līdz 19.novembrim (ieskaitot) jāsamaksā konkursa dalības maksa- Dalības maksa ir 10 eur no cilvēka par vienu priekšnesumu.

Skatītājiem un atbalstītājiem ieejas biļetes cena 3 eur.

Nolikums šeit

Kontaktpersona Kandavas kultūras nama vadītāja- Kristīne Broka- Meļķe, tel. 28642222.
Konkursa e-pasts: kandavasdejufestivals@gmail.com

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top