Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Jaunieši ielūdz uz Baltā galdauta svētkiem!

03.05.2018 15:00 - 17:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

farmto_table.jpgKandavas MJIC "Naga" jaunietes Anete un Lauma ielūdz bērnus un jauniešus uz kopīgu pasākumu Valsts svētku noskaņās "Baltā galdauta svētki" 3. maijā 15:00 pie Kandavas MJIC "Nagla" ēkas.

Meitenes ir sagatavojušas dažādas aktivitātes un protams, cienastiņu!

Gaidām ciemos! :)

Lasīt visu ziņu

Zantes mazpulcēni ikgadējās Latvijas Mazpulku sporta spēlēs

03.05.2018

img_20180504_wa0000.jpg 3. maijā 541. Zantes mazpuka komanda – Madara Krūmiņa, Jānis Krūmiņš, Beāte Dišlere un Marta Vanderzelle,  piedalījās Latvijas Mazpulku XXIII sporta spēlēs „Zaļais starts”, kuras notika Tukuma novada Džūkstē. Sporta spēlēs piedalījās 54 komandas no dažādiem Latvijas Mazpukiem. Pasākums notika Batltā galdauta svētku noskaņā, jo pēc sporta aktivitātēm mazpulceni klāja kopīgu svētku galdu. 

Individuālajās sacensībās  disciplīnā „Milža skrējiens”, Jānis Krūmiņš ieguva 1. vietu. Arī Zantes komanda startēja ļoti labi un nopelnīja pateicību.

     Spēļu laikā mazpulcēni, kuri realizēs projektu”Sīpoli Latvijas karoga krāsā”, varēja iegādāties sēklas materiālu. Izaudzētos sīpolus varēs pārdot Z/S „Ezerkauliņi.”Sīpolu projektus šogad veiks- Ralfs Krastiņs, Madara Krūmiņa, Marta Vanderzelle un Beāte Dišlere. Lai veicas!

Paldies mazpulcēniem par veiksmīgu startu Sporta spēlēs!

                                                              Mazpulka vadītāja Anita Gaile

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Zantes mazpulcēni ikgadējās Latvijas Mazpulku sporta spēlēs

03.05.2018


img_20180504_wa0000.jpg  3. maijā 541. Zantes mazpuka komanda – Madara Krūmiņa, Jānis Krūmiņš, Beāte Dišlere un Marta Vanderzelle,  piedalījās Latvijas Mazpulku XXIII sporta spēlēs „Zaļais starts”, kuras notika Tukuma novada Džūkstē. Sporta spēlēs piedalījās 54 komandas no dažādiem Latvijas Mazpukiem. Pasākums notika Batltā galdauta svētku noskaņā, jo pēc sporta aktivitātēm mazpulceni klāja kopīgu svētku galdu. 

Individuālajās sacensībās  disciplīnā „Milža skrējiens”, Jānis Krūmiņš ieguva 1. vietu. Arī Zantes komanda startēja ļoti labi un nopelnīja pateicību.

     Spēļu laikā mazpulcēni, kuri realizēs projektu”Sīpoli Latvijas karoga krāsā”, varēja iegādāties sēklas materiālu. Izaudzētos sīpolus varēs pārdot Z/S „Ezerkauliņi.”Sīpolu projektus šogad veiks- Ralfs Krastiņs, Madara Krūmiņa, Marta Vanderzelle un Beāte Dišlere. Lai veicas!

Paldies mazpulcēniem par veiksmīgu startu Sporta spēlēs!

                                                              Mazpulka vadītāja Anita Gaile

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Kandavas novada čempionāta basketbolā pusfināls, BJSS Kandava U19+ pret Pūre

03.05.2018 20:30 kur : Kandavas sporta halle

img_1347.jpgOtrajā pusfināla spēlē Kandavas novada čempionātā basketbolā par uzvaru cīnījās BJSS Kandava U19+ un Pūre komandas. Uzvaru izcīnīja BJSS Kandava U19+ tādejādi nodrošinot sev vietu finālā. Spēle noslēdzās ar rezultātu 87:49.

Lasīt visu ziņu galerija (33)

Kandavas novada čempionāta basketbolā pusfināls, Jaunie veterāni pret RGR pluss

03.05.2018 19:00 kur : Kandavas sporta halle

img_1267.jpg3.maijā Kandavas novada čempionātā basketbolā pirmajā pusfināla spēlē par uzvaru cīnījās Jaunie veterāni un RGR pluss basketbolisti, kur pārāki bija Jaunie veterāni. Spēle noslēdzās ar rezultātu 110:73.

Lasīt visu ziņu galerija (31)

Jaunieši, sportosim kopā!

02.05.2018 15:00 - 16:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

sportosim_kopa.jpgTurpmāk katru trešdienu plkst. 15:00 jauniete Anete aicina bērnus un jauniešus pievienoties sportiskām aktivitātēm - stafetēm, volejbolam, futbolam, spēlēm un citām aktivitātēm svaigā gaisā.

Ierašanās: sportiskā apģērbā

Tikšanās vieta: Kandavas MJIC "Nagla"

Lasīt visu ziņu

Apsveicam skolas sportistus!

02.05.2018

img_20180502_wa0031.jpg2.maijā Zantes pamatskolas skolēni mērojās spēkiem Kandavas novada skolu krosā.  Sacensībās piedalījās skolas 14 ātrākie un izturīgākie skrējēji. Vislabāk veicās 6.klases skolniecei Santai Šneiderei – I.vieta savā vecuma grupā, Martai Vanderzellei III.vieta.  Savās vecuma grupās III.vietas ieguva Dārta Cinkusa (3.kl.), Kristiāna Sendija Ozola (2.kl.), Bils Narkevičs (7.kl.). Tikai nedaudz līdz godalgotai vietai pietrūka Artūram Šteinam (2.kl.) un Raivim Bīlavam (3.kl.) – 4.vietas. Godam turējās Māris Doniņš (5.kl.) – 5.vieta, Ralfs Zauers (5.kl.), Artūrs Lūsis (5.kl.), Madara Krūmiņa (6.kl.), Roberts Stols (3.kl.), Annija Savva (3.kl.) un Marta Ķināte (4.kl.). Visgarākā distance bija jāskrien Bilam – 1500m . Malacis! 5.-6.klases dalībniekiem – 1000m, bet mazākajiem sportistiem 500m.

                                                                                                                        Paldies par izturību!

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Pavasara stādu tirdziņš un tūrisma sezonas atklāšana Kandavā

01.05.2018 09:00 kur : Skvēriņš pie Kandavas Bruņinieku pilskalna

dsc_0585.jpg1.maijā skvērā pie Bruņinieku pilskalna notika ikgadējais Pavasara stādu tirdziņš un tūrisma sezonas atklāšana Kandavā "Ar zirgu uz Kandavas tirgu". 

Diena bija padevusies stipri vējaina, bet tas netraucēja ne pircējus iepirkt kārotās preces un stādus, ne tirgoties gribētājus iztirgot savus atvestos labumus, ne arī tūrisma entuziastus, kas kājām, zirga pajūgā vai motorizēti devās no skvēra pie Bruņinieku pilskalna uz Kandavas akmens mūra tiltu, kas šogad atzīmē 145 gadu jubileju, bet pēc tam uz atpūtas vietas Kandavas stadionā atmodināšanu pēc ziemas sezonas.

Lasīt visu ziņu galerija (67)

10 gadu jubilejas kartingu brauciens "Kandavas novada kauss kartingā"

01.05.2018 12:00 kur : Kandavas Kartodroms

1_05_2018_domes_kauss_kartinga__kandavas_kartodroma.jpg Pieteikšanās pa tālruni 25728211 /Kandavas kartodroms/.

Lasīt visu ziņu

Latvijas Nacionālo bruņoto spēku bigbenda koncertprogramma "Tautasdziesma"

30.04.2018 17:00 kur : Kandavas kultūras nams

bb_demo_plakats.jpgMūsu tautas gara spēks ir rodams latviešu tautasdziesmās, kurās mūsu senči ir atraduši veidu kā daudzināt Latvijas dabas skaistumu, skumjos brīžos paskumt vai arī vienkārši priecāties par dzīvi caur vienkāršām un ātri lipīgām melodijām. Nacionālo bruņoto spēku bigbends vēlējās saviem klausītājiem parādīt, ka mūsu pašu tautasdziesmas var skanēt arī pilnīgi savādākos un nedzirdētos ritmos. 

Tāpēc ir radusies jaunā koncertprogramma “Tautasdziesma”, kuru speciāli NBS bigbendam veidojis viens no vadošajiem lietuviešu džeza mūzikas aranžētājiem Rimantas Giedraitis. “Auga, auga rūžeņa”, “Seši mazi bundzinieki”, “Saulīt vēlu vakarā(i)”, “Caur sidraba birzi gāju”, “Pūt vējiņi” un citas labi pazīstamas latviešu tautas dziesmas kļuva par pamatu jaunajai koncertprogrammai.

 Laipni gaidīti mūsu koncertā!

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top