Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kandavas novada čempionāts basketbolā,BJSS Kandava U16 pret BK Ivetas zirgi

08.04.2018 18:00 kur : Kandavas sporta halle

img_7485.jpgSvētdien, 8.aprīlī, Kandavas novada čempionātā basketbolā pārliecinošu uzvaru ar 31 punktu pārsvaru izcīnīja BJSS Kandava U16,  uzvarot BK Ivetas zirgi komandu. 

Spēle noslēdzās ar rezultātu 78:47.

Lasīt visu ziņu

Akcija "Satiec savu meistaru" Kandavā

07.04.2018 11:00 - 15:00 kur : Kandavas novada amatnieku biedrība, Kandavas Amatniecības centrs

9.jpg7.aprīlī Kandavā amatnieku biedrības telpās notika Latvijas Meistaru dienas akcija "Satiec savu meistaru 2018"  kopā ar divām lieliskām meistarēm  Lindu Romanovsku un Ināru Krauju.                  

Linda mācīja izgatavot savu tējas krūzi, bet Ināra stāstīja par vilnu un vērpšanuCilvēki bija ieradušies no Kandavas novada, Ventspils, Tukuma un vēl citām vietām. Kā sacīja keramikas darbnīcas vadītāja Linda: "Labi, radoši pavadījām laiku. Visi, kas veidoja keramikas darbus, varēs tos saņemt nodedzinātus jau aprīļa vidū, Kandavas novada amatnieku biedrības telpās."

 Laikā no 2018. gada 6. līdz 8.aprīlim jau desmito reizi visā Latvijā notika pasākums “Satiec savu meistaru”. Ik pavasari pasākums kļuvis par gaidītu notikumu, un aizvadītajos gados savu meistaru darbnīcās, studijās, muzejos, skolās, kultūras centros, bibliotēkās apmeklējuši 20 tūkstoši dažādu paaudžu interesentu.

Lasīt visu ziņu galerija (6) galerija (12)

SK Kandava kausa izcīņa novusā komandām

07.04.2018 10:00 kur : Valdeķu kultūras nams

539.jpgRezultāti:

1.vieta Oksle

(U.Zalāns, A.Voronovs, K.Brikovs)

2.vieta Kandava

(I.Gricmanis, G.Andriksons, A.Janemanis)

3.vieta Cēre

(Dz.Ābele, J.Kreicbergs, A. Leļevcs)

Lasīt visu ziņu

Seminārs par garīgās veselības veicināšanu Kandavā

06.04.2018 15:00 - 17:00 kur : Kandavas kultūras nams

1373_001.jpgInformējam, ka semināram par garīgās veselības veicināšanu mainīta norises vieta! Seminārs notiks Kandavas kultūras namā, 6.aprīlī no plkst. 15:00 - 17:00. 

Lasīt visu ziņu

Vānes bibliotēkā apskatāms Aijas Vīnakmenes vizualizēts stāsts- glezna fotogrāfijās

09.03.2018 - 06.04.2018 kur : Vānes pagasta bibliotēka

No 9.marta līdz 6.aprīlim Vānes bibliotēkā apskatāms Aijas Vīnakmenes vizualizēts stāsts- glezna fotogrāfijās.

glezna_fot.jpglield_olas.jpg








Laikā, kad gada dienas uz gaišo pusi iegriežas Tevi sveicinu un aicinu apskatīt vizualizētu stāstu- Glezna fotogrāfijās. Šai datorizētajā krāsu spēlē kāds man piedalīties vēlē. Piedāvājumā- iztēle, domu izvēle, vārdu saspēle... piekrītu visam!

Lielai dienai pretim traucot, dzīvespriecīgas krāsas jaucot, acīm lasāms būs, sirdī sajūtams, pozitīvām emocijām interesants- olu pārvērtību piedzīvojums. 

Tavs prieks- mans prieks! Uztveriet domu, lai tā jums uzlabo omu. ...vēlu arī savu prieku paust... lai jaukā noskaņojumā diena aust!

Pateicībā- Aija Vīnakmene

Lasīt visu ziņu

Latviešu filma "TURPINĀJUMS"

05.04.2018 18:00 kur : Kandavas kultūras nams

Latvijas dokumentālā kino klasiķa filma par pieciem bērniem pirmajā klasē. Viena gada vērojums par to, kas notiek bērna prātā. Pieci Latvijas bērni no dažādiem Latvijas novadiem sāk iet pirmajā klasē. Kārlim ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos, Gļeba vecvecāki Latvijā iebraukuši tikai padomju gados, Zanes ģimene ir pirmās paaudzes pilsētnieki, Anastasijas ģimene no pilsētas pārcēlusies uz laukiem, bet Anetes mamma dzīvo Anglijā.
Filma Turpinājums ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kinovērojuma par pieciem Latvijā dzimušiem bērniem. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.

Režisors Ivars Seleckis
     Galvenais operators Valdis Celmiņš
     Komponists Kārlis Auzāns

https://www.facebook.com/Turpi...
turpinajums.jpg

Lasīt visu ziņu

Kandavas novada čempionāts basketbolā, RGR pluss pret BJSS Kandava U19+

04.04.2018 20:00 kur : Kandavas sporta halle

img_1074.jpg4.aprīlī Kandavas novada čempionātā uzvaru atkal izcīna BJSS Kandava U19+ atkārtoti uzvarot RGR pluss komandu. Spēle noslēdzās ar rezultātu 94:70

Lasīt visu ziņu galerija (17) galerija (1)

Seminārs “Kā vadīt domas un prātu”

04.04.2018 18:00

ka_vadit_pratu_un_domas__seminars_kandava.jpg“Studija Dream” piedāvā apmeklēt semināru “Kā vadīt domas un prātu”, kas notiks 4.aprīlī plkst. 18:00 viesnīcā Kandava. Lekotore Inese Prisjolkova.

Sveika STUDIJAS DREAM dalībniece!

Vai esi domājusi, ko nozīmē teiciens "visa pasaule ir manas iekšējās pasaules spogulis". Tātad viss, kas manā dzīvē notiek, ir kaut kādā sakarā ar to, kāda ir mana enerģētika, domas, attieksme, pieredze, informācijas uzkrājums.

Un kā lai tai visā neapmaldās? Ko darīt un kā sakārtot savu "iekšiņu" tā, lai dzīve ir tāda, kādu patiktu dzīvot.

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top