Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

1. tikšanās Grieķijā Trikalā

04.12.2017 - 08.12.2017
img_1333.jpg

Cēres pamatskola no 2017. gada 1. septembra līdz 2019. gada 31. augustam  ņem dalību Erasmus + KA2 stratēģiskās partnerības projektā “Reading without borders” 

No 4. decembra līdz 8. decembrim skolotājas Ilona Lazdāne un Iluta Gīle viesojās Grieķijā Trikalas 3. ģimnāzijā. Pirmajā starptautiskajā tikšanās sanāksmē tika apspriesti jautājumi par pienākumu sadali, aktivitāšu izpildi un rezultātu apkopošanu. Skolēni sagaidīja ar skaistu tradicionālo dziesmu un deju koncertu. Dalībnieki viesojās pilsētas domē, kur tikās ar mēru. Apskatīja pilsētas populārākās un nozīmīgākās vietas – Otomanu dvīņu vannu muzeju, foto izstādi veltītu Grieķijas skaistākajām vietām, izstādi Trikalas mūziķiem, Ziemassvētku Elfu dzirnavas, kur norit Ziemassvētku pasākumi ģimenēm un tirdziņš. Bijām ekskursijā uz Meteoras akmens kalniem un tur celtajiem klosteriem. Redzējām vecāko akmens tiltu un Plastiras ezera dambi. Un nepārtrauktas sarunas, apmainīšanās viedokļiem par katras valsts izglītības sistēmām, jaunas idejas projektam.

Galvenais tikšanās uzdevums bija izpildīts: iepazīti projekta dalībnieki, sadalīti uzdevumi, apspriestas aktivitātes un rezultātu pasniegšanas veids.

Lasīt visu ziņu galerija (32)

8.decembris Kandava/Compor pret OC Limbaži

08.12.2017

img_0052.jpgPirmo posmu noslēdzam ar uzvaru!

Vakar Limbažos aizvadījām pēdējo spēli pirmajā posmā. Uz tālāko spēli līdz šim devāmies 10 vīru sastāvā, jo dažādu iemeslu dēļ palīdzēt nevarēja D.Čīma, D.Kundrats, K.Šilbergs un A.Rudzītis.

Spēli veiksmīgāk iesāka māijnieki, kuri spēja raidīt grozā gan caurgājienus, gan tālmetienus, bet tālu viņus prom nelaidām un pēc pirmās ceturtdaļas 17:23. Otrajā ceturtdaļā izdevās ierobežot pretinieku uzbrukumu un ar 10:0 izrāvienu izvirzījāmies vadībā ar 37:31. Taču Limbažu basketbolisti atkal veiksmīgi trāpīja tālmetienus, un pārtraukumā dodamies ar pilnīgu līdzsvaru uz tablo - 41:41.

Lasīt visu ziņu

Ziemassvētku pasākums 1.un 2. grupas invalīdiem un bērniem ar īpašām vajadzībām

08.12.2017 15:00 kur : Tukuma novada sociālais dienests

8.decembrī plkst. 15:00 Pensionāru Dienas centra zālē notiks ikgadējais pirmssvētku pasākums 1. un 2. grupas invalīdiem un bērniem ar īpašām vajadzībām.

Pasākumu rīko Kandavas novada Sarkanā krusta nodaļa un Kandavas novada Sociālais dienests.

Lasīt visu ziņu

Gaidot Ziemassvētkus.....

08.12.2017 17:00 kur : Kandavas Mākslas un mūzikas skola

a.jpg


Gaidot  ZIEMASSVĒTKUS -

Aicinām savu klausītāju  būt kopā ar mums skaņu pasaulē!

/ Ieeja bez maksas; Sabiles ielā nr.12 /

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Ziemassvētku ieskaņas koncerts

08.12.2017 13:00

koncerts.jpg8.decembrī plkst. 13:00 Kandavas Luterāņu baznīcā Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas skolēnu Ziemassvētku ieskaņas koncerts.

Lasīt visu ziņu

Lasītāju klubā tiekas ar novadnieku Daini Kraukli

07.12.2017 14:00 kur : Kandavas pilsētas bibliotēka
Kandavas pilsētas bibliotēkas Lasītāju klubs 7.decembrī tikās ar novadnieku Daini Kraukli
Kandavas bibliotēkas Lasītāju klubs tikās ar novadnieku Daini Kraukli

7.decembrī Kandavas pilsētas bibliotēkas lasītāju klubiņš tikās ar novadnieku Daini Kraukli.  2016.gada oktobrī iznāca Daiņa Kraukļa grāmata Čigānu stāstu stāsti ”Kad dzimtas dārzos ziedi plaukst…” , kurā autors atspoguļojis čigānu tautas folklorai raksturīgos žanrus un tradīcijas no gadsimtu tālumiem līdz mūsdienām, tādējādi paplašinot un attīstot čigānu kopienas etnisko kultūras mantojumu.

Tiekoties ar lasītājiem klusajā Adventa laikā, Dainis Krauklis ne tikai dalījās stāstos par romu jeb čigānu tautas kultūru un tradīcijām, bet ļāva arī ieklausīties dažbrīd nedaudz smeldzīgajās un arī jautrajās čigānu dziesmās.

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Radošās darbnīcas bērniem kopā ar vecākiem.

06.12.2017 17:00 - 18:15 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

 img_2660.jpg     Ir pienācis Ziemassvētku laiks, kad izrotājam un izgreznojam savas mājas.Šajā rosīgajā laikā arī bērniem gribas piedalīties.
PII "Zīļuks" aicināja bērnus kopā ar vecākiem uz Radošo darbnīcu, kurā bija iespēja radoši izpausties gan bērniem, gan vecākiem.Rezultātā tapa jauki dekori un rotājumi.Galvenais ir ģimenes labsajūta, gandarījums un kopā pavadītais laiks.

Lasīt visu ziņu galerija (15)

Ciemiņi no Norvēģijas

05.12.2017 kur : Zantes pamatskola

img_20171214_wa0000.jpgJau ceturto gadu skolu apciemo ciemiņi no Norvēģijas. Saldus Luter baznīcas māsu draudze.

Pasākuma organizatore bija aktīva Zantes audžumamma -  Jolanta Semjonova.

Šis pasākums bija veltīts  audžuģimenēm, aizbildņiem un cilvēkiem, kam nepieciešama palīdzība.

Skolas bērni arī veica labu darbu, iepriecinot ciemiņus ar sagatavotu koncertu. Pirmskolas bērni dejoja un dziedāja kopā ar savam skolotājām Agitu Holšteinu un Maritu Jekumu.

Skolas bērni dziedāja, bet  Marta un Elīza spēlēja savus iemīļotos instrumentus. Paldies skolotājam Dainim Krauklim.

Pirmssvētku laikā visi gaida dāvanas, tad nu mazajiem māksliniekiem tika kārumi un gandarījums par labu darbu.

Ne jau vienmēr par padarīto jāgaida samaksa, jāprot novērtēt to, kas mums ir. Tā ir ģimene, īstās mājas un patiesa mīlestība. Diemžēl mūsu pagastā ir daudz tādu bēniņu, kam visa tā pa īstam nav.

Mācīsimies arī otram dot, ne no otra mīļi lūgt.

Lasīt visu ziņu galerija (4)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top