Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Aijas Andrejevas akustiskā dziesmu programma "Ceļojums pie sevis"

18.02.2017 18:00 kur : Kandavas kultūras nams

aijas-andrejevas-akustiska-dziesmu-programma-quot-celojums-pie-sevis-quot-654f44cc1b43ad5ca2158f16ec46_14359404_800x1200.jpg

Dziedātāja Aija Andrejeva šonedēļ laidīs klajā savu jaunāko veikumu – singlu „Mazais princis” (mūzikas un teksta autors – Jānis Niedra). „Interesants ir stāsts par to, kā šī dziesma pie manis atnāca. Pagājušajā pavasarī biju absolūti pārņemta ar Mazo princi kā tēlu – pārlasīju Antuāna de Sent-Ekziperī brīnišķīgo grāmatu, noskatījos animācijas filmu un dzīvoju sava Mazā prinča meklējumos,” atklāj dziedātāja. Tad reiz kādā sanākšanā Aijas kolēģis – ģitārists Kaspars Ansons – sastapis savu senu paziņu Jāni Niedru, kurš pašlaik Londonā mācās mūziku un raksta dziesmas. 

Lasīt visu ziņu

Noskaidroti konkursa „Kandavas novada Gada jaunietis 2016” uzvarētāji

17.02.2017 17:00 kur : Kandavas kultūras nams
Titula

Titula "Kandavas novada Gada jaunietis 2016" ieguvēji ( no labās) Daniela Dreslere no Vānes, Gvido Bērziņš no Cēres un Rūta Liepa no Kandavas.

17.februārī Kandavas kultūras nama mazajā zālē notika konkursa „Kandavas novada Gada jaunietis 2016” laureātu apbalvošanas ceremonija.

Konkursu organizē Kandavas novada Izglītības pārvalde un jauniešu centrs „Nagla”. Šogad konkurss notika jau piekto reizi.

Uzrunājot klātesošos, žūrijas komisijas priekšēdētāja, Izglītības pārvaldes vadītāja Silvija Tiltiņa uzsvēra, ka darbs žūrijā ir atbildīgs, grūts un interesants. Viņa aicināja pasākuma dalībniekus ar visskaļākajiem aplausiem sveikt konkursa nominantu vecākus, jo viņi to ir pelnījuši. ”Kā savā prezentācijā sacīja viena no konkursantēm, par visu to, ko viņa sasniegusi, vislielākais paldies ir sakāms vecākiem. Tomēr, mīļie jaunieši, vecāki Jūsu vietā nevar aiziet uz skolu, nevar izmācīties, apmeklēt sporta skolu, deju skolu, mūzikas un mākslas skolu, tas jādara jums pašiem. Un tikai no jūsu kopdarba atkarīgs rezultāts, ko esat sasnieguši.”

Lasīt visu ziņu galerija (32)

Kino "SVINGERI"

17.02.2017 18:00 kur : Cēres pamatskola

«Latvijā ir sekss!» Ar šādu skaļu teikumu sevi piesaka ilgi gaidītās un daudz apspriestās pašmāju pikantās komēdijas «Svingeri» veidotāju komanda. No februāra filma ieziet ārpus tradicionālajiem kinoteātriem, lai dotos pie skatītājiem visā Latvijā reģionu tautas namos un kultūras namos.

SVINGERI ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. SVINGERI ir: Sievietes, kuras nebaidās gribēt mīlestību, seksu un laimīgu dzīvi. Vīrieši, kuri mīl, nodarbojas ar seksu un bauda dzīvi. Iekāre, kaisle, kas mijas ar bailēm palikt vienam un ilgām pēc kāda cita dzīves. Nejauši sastapts svinga partneris vai svešinieks uz kaimiņu balkona. Galvenie varoņi filmā ir tēli, kurus vieno vēlme pēc flirta, asuma, riska.

Tas ir izaicinājums nākt un pasmieties pašiem par sevi!

Režisors – Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova Lomās: Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Jānis Jubalts, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs Filmu kompānija: Platforma Filma, Cinevilla Studio

Vecuma ierobežojums 16+

Ieeja: EUR 3.-

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Filma "Svingeri"

16.02.2017 19:00 - 20:35 kur : Zemītes tautas nams

SVINGERI ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu  partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. SVINGERI ir: Sievietes, kuras nebaidās gribēt mīlestību, seksu un laimīgu dzīvi. Vīrieši, kuri mīl, nodarbojas ar seksu un bauda dzīvi. Iekāre, kaisle, kas mijas ar bailēm palikt vienam un ilgām pēc kāda cita dzīves. Nejauši sastapts svinga partneris vai svešinieks uz kaimiņu balkona. Galvenie varoņi filmā ir tēli, kurus vieno vēlme pēc flirta, asuma, riska.

Tas ir izaicinājums nākt un pasmieties pašiem par sevi!

IEEJA: 2,50 EURO

 

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Kandavas čempionāts šautriņu mešānā 3.kārta

15.02.2017 18:30 kur : Kandavas sporta halle

2.kārtas rezultāti – 1.v. I.Dūniņš, 2.v. G.ozols, 3.v. G.Grauze, 4.v. G.Brikovs, 5.v. L.Zuze, 6.v. U.Vītoliņš, 7.v. J.Mazitāns, 8.v. Kauliņš, 3.kārtas rezultāti – 1.v. G.Ozols, 2.v. G.Grauze, 3.v. G.Brikovs, 4.v. I.Dūniņš, 5.v. L.Zuze, 6.v. I.Ozols, 7.v. J.Aļeņčiks, 8.v. A.Bērziņš.

Lasīt visu ziņu

Ēnu dienā aicina iepazīt dažādas profesijas Kandavas novada pašvaldībā

15.02.2017 kur : Kandavas un pagastu apvienība, Kandavas komunālie pakalpojumi SIA, Tukuma novada sociālais dienests, Zantes ģimenes atbalsta centrs

enu_diena-logo2015.jpg15. februārī visā Latvijā notiks ikgadējā Ēnu diena, kurā piedalīsies arī Kandavas novada pašvaldība un tās iestādes, aicinot skolēnus iepazīt dažādas profesijas.

Kandavas novada pašvaldība pamatskolu un vidusskolu skolēniem šogad piedāvā iepazīt desmit profesijas četrās pašvaldības iestādēs.

Kandavas novada domē būs iespēja iepazīt dzimtsarakstu nodaļas vadītājas un sabiedrisko attiecību speciālista ikdienas pienākumus. Kandavas novada Sociālajā dienestā skolēni var pieteikties “ēnot” dienesta direktoru, lietvedi, sociālo darbinieku vai autobusa šoferi. Zantes ģimenes krīzes centrs ļaus ieskatīties centra vadītājas, sociālo gadījumu vadītājas vai vecākās sociālās audzinātājas darba pienākumu izpildē. Izzināt valdes locekļa amata noslēpumus piedāvā SIA “Kandavas Komunālie pakalpojumi”. 

Lasīt visu ziņu

Seminārs “Atbalsts vietējās teritorijas sakārtošanai un sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai”

13.02.2017 15:00 - 17:00
0000000000000001aa.jpg

Norises laiks : 2017.gada 13.februāris
Vieta:
  Talsu iela 11, Kandava, Kandavas novada muzejs

Darba kārtība:

15.00 – 16.00 - LEADER programmas atbalsts vietējās teritorijas sakārtošanai un sabiedrisko   aktivitāšu dažādošanai – biedrības “Kandavas Partnerība” vadītāja Inta Haferberga

16.00 – 16.30 – Biežākās kļūdas projektu iesniegumos- Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes LEADER pasākumu daļas vadītāja Juta Dreiberga
 

Lasīt visu ziņu

Mākslas skolas audzēkņu izstāde “Ziemas dārzs” Kandavas Mākslas galerijā

12.01.2017 15:00 - 12.02.2017 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs, Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

img_2741.jpg12.janvārī Kandavas Mākslas galerijā novada muzejā  tika atvērta Kandavas Mākslas un mūzikas skolas audzēkņu darbu izstāde “Ziemas dārzs”.

Atklājot izstādi, galerijas vadītāja Lia Kiršteine atzina, ka Mākslas skolas audzēkņu darbu izstādes ir viņas mīļākās izstādes jau daudzu gadu garumā, jo tās ir tik krāsainas un tajās izstādītie darbi tik dažādi. “Kontrastā ar balto sniegu un piesnigušo Kandavu jūsu izstāde ir iznākusi pasakaini krāšņa un ļoti krāsaina. Darbi radīti visdažādākajās tehnikās un dažādiem paņēmieniem, izmantoti dažādi materiāli un noteikti tāpēc tā ir tik krāsaina”.

Lasīt visu ziņu galerija (24)

Cirka izrāde "Pasakainā planēta"

12.02.2017 16:00 kur : Cēres sporta halle

ceres.jpgProgrammā: sunīši, zaķis, kaķīši, čūskas, papagailis.

Popkorns, foto ar dzīvniekiem.

Programmas ilgums 1.20 stundas.

Ieeja: EUR 5.-

Lasīt visu ziņu

Tautisko deju kolektīvu draudzības koncerts "Zemītē danci vedu"

11.02.2017 19:00 - 21:00 kur : Zemītes tautas nams

Koncertu sniegs tautisko deju kolektīvi: VPDK "Senlīgo" no Rīgas, VPDK "Vidums" no Tukuma, VPDK "Pūces" no Džūkstes, VPDK "Pūre" no Pūres, Zantes KN VPDK un Jauniešu deju kolektīvs, VPDK "Bikstenieki" no Bikstiem, Kabiles VPDK,VPDK  "Novadnieki " no Bēnes un VPDK "Zemīte"

Skatītājiem ieeja: 1.- Euro

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top