Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kandavas čempionāts basketbolā: RGR PLUSS pret SIA GALANGAL

05.02.2022 12:30 - 14:00 kur : Kandavas sporta halle

1_2.jpgSestdien, 05.02.2022. Kandavas sporta hallē norisināsies Kandavas čempionāta basketbolā spēle: RGR PLUSS pret SIA GALANGAL. Ieeja ar sadarbībspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un sejas masku (medicīnisko vai FFP2).

Lasīt visu ziņu

Kandavas čempionāts basketbolā: BJSS1 pret BJSS2

05.02.2022 11:00 - 12:30 kur : Kandavas sporta halle

1_0.jpgSestdien, 05.02.2022. Kandavas sporta hallē norisināsies Kandavas čempionāta basketbolā spēle: BJSS1 pret BJSS2. Ieeja ar sadarbībspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un sejas masku (medicīnisko vai FFP2).

Lasīt visu ziņu

ŠOVS "Kandavnieks dzied maskā"

04.02.2022 19:00 - 21:00 kur : Kandavas kultūras nams

2716307141144094253000161149983007535861127n.jpg4. februārī plkst. 19.00 Kandavas kultūras namā šovs "Kandavnieks dzied maskā". Vakara vadītājs- TV režisors Arvīds Babris.

Dziedātāji, dejotāji, balsošana, žūrija, balvas, slepenais viesis, kafejnīca. Uzmini nu, kurš slēpjas zem maskas?










  

Lasīt visu ziņu

ŠOVS "Kandavnieks dzied maskā"

04.02.2022 13:05 - 19:00 kur : Kandavas kultūras nams

dsc0379.jpg4.februāra vakarā Kandavas kultūras namā notika šovs ”Kandavnieks dzied maskā”, kuru vadīja TV režisors un raidījuma „Uzmini nu” vadītājs Arvīds Babris.

Izklaidējošajā pasākumā zem maskām slēpās astoņi kandavnieki, kurus minēja gan žūrija, gan pasākuma apmeklētāji, bet priekšnesumus spilgti papildināja Kandavas deju skolas un Kandavas kultūras nama deju kolektīva „Imuliņa” dejotāji.

Žūrijas sastāvā bija Inga Priede- kandavniece, Tukuma novada domes priekšsēdētāja vietniece, Gints Birkenšteins- mūziķis, Kandavas himnas autors, Kandavas mūzikas skolas pedagogs, Daigones šeihs, jeb Jānis Lepsis, kurš slavens ar saviem āboliem, kas tiek audzēti Pūrē, Strazdē un ne tikai, kā arī Kandavā pazīstams kā amatierteātra aktieris. Taču īpašā pasākuma viese bija Grēta Grantiņa- mūzikas šova “X faktors” uzvarētāja.

Jautrie MINJONI atklāja pasākumu un ieveda šovā, kurā piedalījās ZAĶIS, KAĶIS, BEGEMOTS, MINNIJA, BINGS, PELE, VIENRADZIS UN SUNS. Zālē un aizskatuvē valdīja sen aizmirsta atpūtas pasākuma sajūta. Smiekli, emocijas, labs humors mijās ar spilgtajiem tērpiem un dziesmām. Pēc atpūtas pauzes kafejnīcā „Pie Kristapa” notika dziedošo kandavnieku atklāšana un svinīgā apbalvošana.

Žūrija atminēja Lolitu Lejiņu, kas ir apģērbu veikala „Donna” pārdevēja, Rinaldu Šmēlu- SIA „Kandavas ceļi” darbinieku, finanšu konsultantu, Dagniju Gudriķi- dzejnieci un fotogrāfi, Lāsmu Mūrnieci- Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas matemātikas skolotāju, Vari Krūmiņu- Kandavas bērnu un jaunatnes sporta skolas direktoru, treneri, Jāni Mazitānu- Kandavas un pagastu apvienības vadītāju, Juri Alksniņu- laimīgu pensionāru, bet nespēja atminēt, kas slēpjas zem melnā zaķa BINGA maskas. Tā par konkursa uzvarētāju un arī Skatītāju simpātijas balvas ieguvēju kļuva Kitija Švīgere- Kandavas amatniecības centra vadītāja, bet kafejnīcas „Pie Kristapa” simpātijas balvu saņēma Lāsma Mūrniece, jeb MINNIJA. Tomēr visam pāri uzvarēja AZARTS un DRAUDZĪBA, tādēļ visi dalībnieki noslēgumā vienojās kopdziesmā „Disnejlenda”.

Liels PALDIES dalībniekiem, kuri veselu mēnesi nāca dziedāt un uzticējās scenārijam, KANDAVAS KULTŪRAS NAMA RADOŠAJAI KOMANDAI- Sovitai Jansonei- Kandavas kultūras nama pasākuma organizatorei, Jurģim Muskam- gaismotājam un scenogrāfam, Raivim Grantiņam- apskaņotājam un ierakstu veicējam, kā arī visiem Kandavas kultūras un sporta centra darbiniekiem.

Īpaši palies jāsaka mūsu atbalstītājiem- Kandavas deju skolai un pasniedzējām- Sonorai, Inesei un īpaši deju skolas vadītājai Andrai Eimanei. Paldies kafejnīcai „Pie Kristapa” par dāvanu kartēm un specbalvu, Daigones šeiha firmai „Augļu nams” par āboliem, firmai „ALFA SLS” par aparatūru.

 

Informāciju sagatavoja: Kandavas kultūras nama vadītāja Kristīne Broka- Meļķe.  

Lasīt visu ziņu galerija (49)

ATBALSTS UKRAINAI

02.02.2022 18:00 kur : Kandavas vecpilsētas Promenāde

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) ir aicinājusi visas Latvijas pašvaldības trešdien, 2.martā, pulksten 18:00 vienoties vienlaicīgā atbalsta mītiņā, paužot solidaritāti Ukrainai tās cīņā pret Krievijas militāro agresiju un par valsts neatkarības saglabāšanu. Kandavas un pagastu apvienība savu atbalsta mītiņu organizēs Kandavas vecpilsētas promenādē.

Mītiņā izskanēs dziesmas, uzrunas, lūgšana par ukraiņu tautu. Mēs aicinām iedzīvotājus ierasties ar svecītēm, kas paredzētas gaismas ceļam, Ukrainas karogiem vai citu atribūtiku, kas nepauž naidu vai agresiju.

Ar atbalsta akcijām iedzīvotāji ir aicināti paust, ka Krievijas uzbrukums Ukrainai ir uzbrukums visai Eiropai, tās vērtībām, tāpēc visiem spēkiem ir jānosargā Ukrainas un visas Eiropas turpmākā neatkarība.

Iespējam ikvienam pieteikties brīvajam mikrofonam zvanot uz Kandavas kultūras namu 28642222.

mes-par-ukrainu.jpg

Lasīt visu ziņu

Ramirent Nacionālā basketbola līga: Kandava/Anzāģe - BS Tukums/ TSS

29.01.2022 18:00 kur : Kandavas sporta halle

img9336.jpg29.janvārī Kandavas sporta hallē notika Ramirent Nacionālās basketbola līgas spēle Kandava/Anzāģe - BS Tukums/ TSS, kur uzvaru ar rezultātu 110 : 60, guva Kandava/Anzāģe.

Lasīt visu ziņu galerija (31)

Anekdošu šovs "Atļausiet jūs pakutināt?"

28.01.2022 19:00 - 20:30 kur : Kandavas kultūras nams

humorsfb-maketskandava-28-feb-nr2.jpg

ANEKDOŠU ŠOVS ir sagatavojis visiem humora mīļiem atpūtas vakaru pieaugušajiem, kurā priecēsim skatītājus ar SEPTIŅIEM jautriem stāstiem par dzīvi! Jā, tieši dzīve mums ļoti bieži piedāvā daudz pārsteigumu! Arī šo jautro stāstiņu varoņi iekļūs amizantās un smieklīgās dzīves situācijās, kuru risināšanā bez kārtīgas humora devas neiztikt. 

Par ko tad būs stāsts?  Tā kā uz planētas ZEME dzīvot kļūst ar katru dienu arvien interesantāk, mēs šajā humora vakarā apskatīsim vairākās mums aktuālas tēmas, kā piemēram

Kā šodienas apstākļos atrast sev otru pusīti?

Kopš bērnu dienām mums tiek stāstīts, ka īsts vīrietis līdzinās princim – viņam pieder karaļvalsts, viņš nāk mūs izglābt, viņš ir garš, stalts un muskuļains, kuram itin viss ir pa spēkam. Savukārt sieviete līdzinās princesei. Viņa ir skaista, laba, mīļa, iejūtīga pelnrušķīte. Daudzi uzskata, ka šādi vīrieši un sievietes dzīvo tikai pasakās. Ko darīt? Tikai neuztraucieties! Anekdošu šovam ir šis tas padomā! 

Kā izmantot savu veco garderobi lai joprojām izskatītos neatvairāmi?

Sakarā ar to, ka viss ar katru dienu kļūst dārgāk, mums ar vien grūtāk ir iespēja nopirkt sev stilīgas, izsmalcinātas drēbes. Pirmkārt, ir jātērē mūsu sūri nopelnītā nauda, otrkārt nav jau kur iet! Ko darīt? Dodot vaļu savai fantāzijai un radošumam!

 Kas vēl?

Protams vakarā gaitā vēl mēs izskatīsim daudz tēmas, kuras mums šodien šķiet tik aktuālas, kā piemēram – Kā ātrāk tikt pie viena miljona eiro? Bet par tām jūs uzzināsiet, ja atnāksiet uz mūsu skeču šovu „ATĻAUSIET JŪS PAKUTINĀT?

Režisors: Armands Ekštets

Izrādes ilgums: 1 h 30 min.

Lomās: TV raidījuma ANEKDOŠU ŠOVS aktieri - Inta Bankoviča, Gerda Dinsberga un Armands Ekštets.

Ieejas maksa: EUR 5,-

Uzrādot derīgu Covid-19 pārslimošanas vai vakcinēšanās sertifikātu un personas apliecinošu dokumentu. Pasākumā jālieto mutes un deguna aizsegs.

Biļešu iepriekšpārdošana Kandavas kultūras nama kasē t.-63182040

Režisors: Armands Ekštets

Izrādes ilgums: 1 h 30 min.


Lasīt visu ziņu galerija (2) galerija (3)

......

28.01.2022 19:00
printēt

ATCELTA Ramirent Nacionālā basketbola līgas spēle starp Kandava/Anzāģe - Bauska

28.01.2022 19:00 kur : Kandavas sporta halle

atcelts.jpg28. janvārī, Kandavā bija paredzēta spēle pret Bauskas vienību, taču Covid uzliesmojuma dēļ Bauskas vienībā, spēle pārcelta uz vēlāku datumu. Sekojam līdzi jaunumiem un turpinām just līdzi mūsu komandai.

Lasīt visu ziņu

Aizvadīts „Cēres kauss - 2022” florbolā!

22.01.2022 kur : Cēres sporta halle

whatsapp-image-2022-01-24-at-09-52-10-1.jpgPēc ilga pārtraukuma atsākušās sportiskās aktivitātes Cēres sporta hallē. 22.  janvārī, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus,  norisinājās sacensības florbolā  „Cēres kauss – 2022”, kuras organizēja Kandavas kultūras un sporta centrs.  Par kausu cīnījās trīs Tukuma novada komandas un viena komanda no Talsu novada. Šogad kausu ieguva komanda „Aparāts” no Engures, otrā vietā atstājot „Cēri”. Visaizraujošākā cīņa izvērtās par 3. un 4. vietu starp komandām „Nurme” (Lauciene, Talsu novads) un „Pazudušie dēli” Slampe. Spēles rezultāts izšķīrās pēcspēles metienos jeb „bullīšos”, kuros pārāki izrādījās kaimiņu novada florbolisti. Līdz ar to „Nurmei” 3. vieta. 4. vietā „Pazudušie dēli” no Slampes.

Labākais vārtsargs: Kristaps Hofmanis ("Aparāts").

Vērtīgākais spēlētājs: Toms Krūze ("Nurme").

Organizatori saka paldies visām komandām par atbalstu un disciplinētību turnīra norisē! 

Lasīt visu ziņu galerija (9)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top