Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Semināri par nodokļu aktualitātēm 2018. gadā

20.10.2017 10:00 - 12:00 kur : Kandavas un pagastu apvienība
Kandavas novada ģerbonis

Kandavas novada dome

20.oktobrī plkst. 10:00 Kandavas novada domes sēžu zālē notiks Valsts ieņēmumu dienesta organizēts seminārs par nodokļu izmaiņām nākamajam gadam. Savukārt, 10.novembrī plkst. 10:00 Valsts ieņēmuma dienesta pārstāvji informēs par jauno uzņēmumu ienākuma nodokļa likumu.

20.oktobra semināra tēmas:

Grozījumi likuma “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli”:
-grozījumi attiecībā uz apliekamā ienākuma noteikšanu saimnieciskās darbības veicējiem;
-saimnieciskās darbības ienākuma noteikšana maksātājiem, kas kārto grāmatvedību divkāršā ieraksta sistēmā;
-Iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmes;
-Algas nodokļa aprēķins;
-neapliekamais minimums;
-attaisnotie izdevumi.

Lasīt visu ziņu

LBL2 spēle Kandava/COMPOR pret OC Limbaži

20.10.2017 kur : Kandavas sporta halle

img_9550.jpgSvarīga uzvara pār Limbažiem!

Šodien, mājās, aizvadījām trešo spēli sezonā, kur pretī stājās spēcīgā Limbažu OC vienība.

Spēles pirmā pusotra minūte iesākās ļoti veiksmīgi un ātri tikām pie 7:3 pārsvara, tomēr pretinieks atbildēja ar 8 punktu izrāvienu un -4 jau mums. Arī turpinājumā īsti spēle nevedās, un tuvojoties ceturtdaļas izskaiņai jau 11:19 un 15:24, tomēr tāpat kā spēles pirmās 90 sekundes, tā arī ceturtdaļas pēdējās 90 sekundes krāsojās mūsu zīmē un atpūtā ejot tikai -1. Otrajā ceturtdaļā abas komandas uguņoja uzbrukumā un rezultāts auga ļoti līdzīgi, bez kādas komandas lieliem izrāvieniem, un puslaikā ejot 54:52 mūsu labā.

Lasīt visu ziņu

Biznesa forums “Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību”

20.10.2017 11:00

afisa_forums.jpgTukuma novada Dome un Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK)
aicina uzņēmējus uz Biznesa forumu“Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību”, kas norisināsies 20. oktobrī plkst.11.00 SIA “Telms” konferenču zālē, Smārdes ielā 3, Tukumā.

Foruma pirmajā daļā Tukuma, Ventspils un Valmieras novadu pārstāvji stāstīs par pieredzi uzņēmējdarbības vides attīstībā, kā arī dzīvojamā fonda saglabāšanu un renovēšanu. Otrā daļa veltīta principa “Konsultē vispirms” ieviešanai, kur ar prezentācijām piedalīsies gan Valsts Ieņēmumu dienests, gan Pārtikas un veterinārais dienests, gan Valsts Darba inspekcija. Galvenā principa būtība ir, lai atvieglotu uzņēmēju ikdienu vispirms sniedzot kvalitatīvas un būtiskas konsultācijas un sodīšanas mehānismus lietojot tikai tad, ja noteikumi un regulējumi tiek pārkāpti ļaunprātīgi. Pēc valsts iestāžu prezentācijām, kompāniju vadītājiem būs iespēja uzdot arī sev interesējošos jautājumus.

Lasīt visu ziņu

Kā sauleszaķēni veda Zantes skolēnus rudens zeltu rādīt

19.10.2017

img_20171019_wa0017.jpg

19. oktobrī Zantē saule debesīs peldējās debesu bangās. Tās zeltaino matu mirdzums laistījās debesu jūras viļņos, kaisot skolas logos mazus sauleszaķēnus, kas nebēdnīgi rotājās uz palodzes spēlējoties lēkādami polku.

Mazie sauleszaķēni aicināja:” Sak, skolēn, nesēdi tikai gudro grāmatu rakstos, nāc iesim! Parādīšu tev kā rudens zelts uz zemes zaigo!” Sauleszaķēni ņēma mūsu ņipros skolēnus pie rokas un veda rudens zeltu rādīt...

Kaut arī koku krāsainās lapas gulēja Zantei apkārt kā krāsains austrumu paklājs, sauleszaķēni skolēnus aizveda uz netālo kara muzeju. Cik daudz tur rudens  zeltu bija samētājis! Tanki kā veci vectēvi sēdēja zem rudens lapu kažoka. Bruņmašīnu omes tērpušās krāsainās villainēs sveicināja sauleszaķēnus un skolēnus. Arī krustmāte lidmašīna izslējusi spārnus rudens lapu viļņu vidū smaidīja, ieraugot čaklos ciemiņus. Pats rudens nolaidās no koka galotnes, sita uz pleciem skolēniem, kuri kopā ar sauleszaķēniem ņēmās grābt zeltaino lapu birumu. Un Tavu čaklumu! Lapas gluži kā spēlēdamās meta kūleņus lielās kaudzēs, skolēni kā čaklas bites ātri vien savāca rudens zeltu milzīgās kaudzēs!  Rudens dāsni cienāja skolēnus ar gardām konfektēm, sak, esat pelnījuši čaklie rūķīši! Tagad muzeja opju tanki un omīšu mašīnas varēs zeltainos lindrakus un villaines drīz nomainīt pret baltām sniega drānām. Te kāds nebēdnis saules zaķēns piesteidzās un iečukstēja rudenim kaut ko ausī... Rudens pasmaidīja. Esot iztīrījis savus pieliekamos un izklājis īpaši krāsainus paklājus tepat pie skolas durvīm. Tos nu drīz būšot jāsaritina atkal čaklajiem skolēniem!

Saule pēc peldes iesēdās mākoņu laivā, mazie sauleszaķēni sasēdās kā cālēni tai līdzās. Rudens vējš iestūma laivu un saule ar sudraba airiem steidzās tālāk gājputnus pavadīt.

Čaklie Zantes rūķi gan devās uz pagarināto stundu nodarbībām, lai atkal sēstos pie grāmatu gudrībām, ja nu atkal notiek kāds brīnums! Kas to lai zina... J

Lasīt visu ziņu galerija (18)

Seminārs “Mazais ieskats, kā veiksmīgi uzsākt mazo biznesu mājražošanā”

19.10.2017 15:00 kur : Kandava, viesnīca

afisa.jpg19.10.2017. plkst.15.00 viesnīcā “Kandava’’ konferenču zālē notiks Kandavas Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centra rīkotais seminārs “Mazais ieskats, kā veiksmīgi uzsākt mazo biznesu mājražošanā.”

Interesentus pieteikties līdz 17.oktobrim zvanot pa tel. 28618612, 26379703 vai rakstos uz e pastu: liene.snikvalde@inbox.lv  

No 15.00-17.30 - lekcija
17.30 – produkcijas degustācija, iegāde, neformālās sarunas

Lasīt visu ziņu

Mainīta semināra "Vai viegli būt pusaudzim?" norises vieta!

17.10.2017 14:00 - 15:30 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Informējam, ka seminārs "Vai viegli būt pusaudzim?" notiks 17.oktobrī plks. 14:00-15:30 Kandavas K.Mīlenbaha vidusskolas aktu zālē (nevis, Kandavas novada sociālajā dienestā, kā tika izziņots iepriekš).reproduktiva2.jpg

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top