Pāriet uz lapas karti

Talka- konkurss "Čaklākais zīļu vācējs Kandavas novadā 2020"

25.09.2020 - 28.10.2020

zilu_konkurss.jpgKandavas novada Kultūras un sporta pārvalde izsludina gadskārtējo talku- konkursu “Čaklākais zīļu vācējs Kandavas novadā 2020”.

 Zīļu vākšanas talka – konkurss notiek no 2020.gada 25.septembra līdz 28.oktobrim.

Piedalīties Zīļu vākšanas talkā - konkursā un pretendēt uz balvu saņemšanu no Konkursa balvu fonda var Kandavas novada izglītības iestādes. Citas pašvaldības iestādes, uzņēmumi, organizācijas un privātpersonas var piedalīties konkursā, saņemot Pateicības rakstu.

Izglītības iestāde, kura savākusi lielāko ozolzīļu daudzumu (svara mērvienībās), balvā saņem Konkursa uzvarētāja Goda rakstu un Ceļojošo kausu ar ozolzīļu kafiju.

Izglītības iestādes klase vai grupa (bērnudārzos), kura  savākusi lielāko ozolzīļu daudzumu (svara mērvienībās), balvā saņem Goda rakstu un apmaksātu transporta izmantošanas iespēju EUR 200.- apmērā. Tiek apbalvoti arī otrās un trešās vietas ieguvēji. Visi konkursa dalībnieki saņem pārsteiguma balvas.

Konkursa uzvarētāji tiks apbalvoti Lāčplēša dienas pasākuma laikā, kas notiks š.g.  11.novembrī, Kandavas Promenādē, par laiku informēs iepriekš.

Savāktās ozolzīles nogādāt savākšanas punktā - Kandavas Amatniecības centrā, Talsu ielā 11, darbadienās no 9.00-16.00 (iepriekš zvanot 26018067). Ja savācējam ir problēmas ar transportu, zvanīt Konkursa rīkotājiem (kontaktpersona – Kitija  Švīgere- 26018067).

Konkursa nolikums skatīt šeit

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top