Drukas resursa adrese: https://visitkandava.lv/pasakumi/16552/aicinam-iedzivotajus-izteikt-ierosinajumus-par-satiksmes-drosibas-uzlabosanu-kandava
Drukas datums: 07:35:41 11.10.2024

Aicinām iedzīvotājus izteikt ierosinājumus par satiksmes drošības uzlabošanu Kandavā

10.10.2024 - 04.11.2024

celu-satiksme-kandava.webpKandavas un pagastu apvienība aicina Kandavas iedzīvotājus aktīvi iesaistīties satiksmes drošības uzlabošanā pilsētā, sniedzot savus ierosinājumus par ceļazīmju izvietošanu, horizontālo un vertikālo apzīmējumu uzstādīšanu, kā arī priekšmetu (koku, krūmu, žogu u.c.) aizvākšanu, kas var traucēt redzamībai un satiksmes drošībai.

Ierosinājumus iespējams iesniegt līdz 4. novembrim šādos veidos:

  • Aizpildot elektronisko aptauju pašvaldības mājaslapā vai sociālajos tīklos: https://docs.google.com/forms/...
  • Nosūtot ierosinājumus e-pastā uz adresi: liga.supstika@tukums.lv.
  • Iesniedzot rakstiskus priekšlikumus personīgi Kandavas un pagastu apvienībā, Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā, Dārza ielā 6, Kandavā.
  • Nogādājot rakstiskus priekšlikumus pie Apvienības ieejas esošajā pastkastītē vai iedzīvotāju jautājumu, ierosinājumu un sūdzību pastkastītē, kas atrodas pie afišu namiņa, Kandavas pasta nodaļas un veikala “ABI3”.

Iedzīvotāju sniegtie ierosinājumi tiks apkopoti un apspriesti Kandavas iedzīvotāju konsultatīvajā padomē, un vēlāk nodoti Tukuma novada pašvaldības Satiksmes organizācijas un kustības drošības komisijā izvērtēšanai un ieviešanai.

Pašvaldība augstu novērtē iedzīvotāju līdzdalību un aicina izteikt konstruktīvus un pārdomātus priekšlikumus, lai kopīgi padarītu Kandavu drošāku visiem satiksmes dalībniekiem!