Drukas resursa adrese: https://visitkandava.lv/pasakumi/16424/aicinam-iesniegt-pieteikumus-apbalvojumu-sanemsanai
Drukas datums: 01:04:30 20.09.2024

Aicinām iesniegt pieteikumus apbalvojumu saņemšanai

17.09.2024 - 15.10.2024

460349560-938354948329688-5109083990009013726-n.webpJa tev līdzās ir diži cilvēki, cildināmi uzņēmumi vai nesavtīgas organizācijas, kuru darbi atzīmējami novada mērogā, pastāsti par to!

 Aicinām Tukuma novada iestādes, uzņēmumus, biedrības, domes komisijas un iedzīvotāju konsultatīvās padomes iesniegt pieteikumus apbalvojumiem “Tukuma novada domes Cildinājuma balva”, “Tukuma novada domes Atzinības raksts” un “Tukuma novada Goda pilsonis”, pamatojoties uz nolikumu “Par Tukuma novada pašvaldības apbalvojumiem un piešķiršanas kārtību”.

“Tukuma novada domes Cildinājuma balva” – atzinība par augsti profesionālu, godīgu, brīvprātīgu darbu kādā atsevišķā nozarē, novada vides, vizuālā tēla veidošanā vai par mūža ieguldījumu novadam nozīmīgās jomās.

“Tukuma novada domes Atzinības raksts” – atzinība un pateicība par ieguldīto darbu Tukuma novada labā fiziskām un juridiskām personām, kuru devums ir vairojis novadnieku pašapziņu un lepnumu par Tukuma novada pagastiem un pilsētām.

“Tukuma novada Goda pilsonis” – atzinība un pateicība fiziskai personai par izciliem un nozīmīgiem sasniegumiem, kas nesuši Tukuma novada vārdu valstī un pasaulē, iemūžinot viņa Tukuma novada vēsturē.

Kopā ar pieteikumu jāiesniedz šādas ziņas:

  • par fizisku personu: personas vārds, uzvārds, dzimšanas dati, dzīvesvietas adrese, amats vai nodarbošanās, dzīves gaitas apraksts; nozīmīgāko darbu vai nopelnu apraksts, par kuriem ierosina apbalvojuma piešķiršanu, iesniedzēja kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs);
  • par juridisku personu: pilns juridiskās personas nosaukums, juridiskā vai pastāvīgas darbības vietas adrese; darbības virziens un nopelnu apraksts, par kuriem ierosina apbalvojuma piešķiršanu, iesniedzēja kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un/vai tālruņa numurs).

Pieteikumus apbalvojumiem brīvā formā jāiesniedz līdz šā gada 15. oktobrim Tukuma novada pašvaldībai papīra vai elektroniskā formātā. Pieteikumu papīra formātā iesniedz personīgi Klientu apkalpošanas centros, pagastu pārvaldēs vai nosūta pa pastu uz adresi Talsu iela 4, Tukums, Tukuma novads, LV-3101 (sūtījuma saņemšanas datums 15. oktobris). Pieteikumu, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, nosūta uz pašvaldības e-pastu: pasts@tukums.lv.

Nolikumu iespējams apskatīt ŠEIT.