Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Attālināts treniņš orientēšanās sportā

21.07.2021 - 20.08.2021

attalinats_trenins_orientesanas_sporta.jpg21.jūlijs – 20.augusts

Kandavas Melnais mežs

Attālināts treniņš orientēšanās sportā

Piedāvā: Kandavas Kultūras un sporta centrs

Dalībnieki: jebkurš interesents.

Uzdevums: apvidū sagatavots treniņu poligons ar 14 kontrolpunktiem. Pastāvīgi izplānojiet sev vēlamo distanci un veiciet sev vēlamā laikā.

Rezultātu apkopošana, atskaišu iesniegšana un apbalvošana nav paredzēta.

Karte un vairāk informācijas: karti, norādot sev vēlamo mērogu 1:7500 vai 1:10000 iespējams saņemt rakstot epastu: uvecins@gmail.com.

Treniņš notiek ievērojot aktuālākās Covid-19 ierobežošanas prasības.

Atrodoties mežā ievērojiet ugunsdrošību!

Lasīt visu ziņu

Pagarināta pieteikšanās elektrotehnikas šķirošanas akcijai Kandavas pilsētā un tuvējos pagastos

14.07.2021 - 16.08.2021

viegla_skirosanas_16_aug.jpgLatvijas Zaļais punkts sadarbībā ar vides apsaimniekošanas uzņēmumiem SIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība "Piejūra"" un SIA “Eco Baltia vide”, kā arī “Maxima Latvija” elektrotehnikas šķirošanas kampaņā “Viegla šķirošanās” aicina Kandavas pilsētas, kā arī Cēres, Kandavas, Matkules, Vānes, Zantes, Zemītes pagastu (līdz š.g. 1.jūlijam – Kandavas novads) iedzīvotājus līdz 16.augustam pieteikt nolietoto un vairs nevajadzīgo elektroiekārtu bezmaksas izvešanu no savām mājsaimniecībām vai uzņēmumiem. Piedaloties akcijā, ir iespēja laimēt noderīgas balvas – veikalu “Maxima” dāvanu kartes 30 eiro vērtībā.

Pieteikties elektronikas izvešanai var, aizpildot reģistrācijas anketu šeit - https://ej.uz/Viegla_skirosanas, zvanot pa tālr. 26626165 vai rakstot uz e-pastu elektronika@ecobaltiavide.lv, norādot precīzu adresi, apjomu un kontaktinformāciju.

Elektrotehnikas savākšana no pieteiktajām adresēm notiks no 23. līdz 27.augustam, sākot no plkst.7:00, visas dienas garumā. Drošības nolūkos elektronikas savākšana notiek bezkontakta veidā. Visai pieteiktajai tehnikai tās izvešanas dienā jābūt novietotai pie nama vai ēkas ārdurvīm un ārpus nožogotas teritorijas, atkritumu apsaimniekošanas operatora darbiniekiem brīvi pieejamā vietā.

Akcijā iedzīvotāji var nodot gan lielo sadzīves tehniku, tostarp ledusskapjus, veļas mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas u.c., gan arī mazo tehniku, piemēram, mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus un citas ierīces, kā arī papildu var kopā ar elektroniku nodot uzkrātās baterijas un akumulatorus. Lai pieteiktu izvešanu adresē, minimālajam kopējam nodoto lietu svaram jābūt vismaz 50 kg.  

Aicinām ievērot, ka akcijā var nodot tikai nolietotās elektropreces, akumulatorus un baterijas. Netiks savākti citi atkritumu veidi, piemēram, mēbeles, logi, durvis, podi u.c.

Piedaloties kampaņā “Viegla šķirošanās”, ikviens dalībnieks varēs pretendēt uz patīkamām un noderīgām balvām. Katrā novadā starp dalībniekiem tiks izlozēta veikala “Maxima” dāvanu karte 30 eiro vērtībā, kā arī tiks piešķirta “Maxima” dāvanu karte līdzvērtīgā apmēra tam novadniekam, kurš būs nodevis lielāko apjomu elektrotehnikas.

Vairāk par šķirošanas kampaņu “Viegla šķirošanās” lasi Latvijas Zaļā punkta mājas lapā www.zalais.lv sadaļā “Jaunumi”. Jautājumu gadījumā par akcijas norisi aicinām sazināties, zvanot pa tālr. 26626165 vai rakstot uz e-pastu elektronika@ecobaltiavide.lv.

 

*Informējam, ka pēc gaidāmajām reģionālajām izmaiņām Latvijā, no 1.jūlija Kandavas novadu plānots iekļaut Tukuma novadā, līdz ar to kampaņas norise noteiktajā termiņa tiks īstenota, atbilstoši līdzšinējam (pirms administratīvi teritoriālās reformas) Kandavas novada reģionālajam izvietojumam – Kandavas pilsētā, kā arī Cēres, Kandavas, Matkules, Vānes, Zantes, Zemītes pagastos.

Lasīt visu ziņu

Aizvadīts “Top Gun” posms Kandavā!

14.08.2021 - 15.08.2021 kur : Kandavas vecpilsētas Promenāde

239332013_354810496184639_6141994886301766766_n.jpgLatvijas 3x3 basketbola līgas “Top Gun” otrās sezonas trešajā posmā aizvadītās nedēļas nogalē Kandavā gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē uzvarēja Latvijas U23 izlases kandidātu veidotās komandas – “3x3Latvija U23 White” (Reinis Jānis Avotiņš, Gustavs Kārlis Kampuss, Niks Niklāvs Višņevičs, Toms Ķēdis) un “3x3Latvija U23 White” (Anete Blūma, Klinta Dambrāne, Raivita Koreņika, Janeta Rozentāle).

Foto: 3x3 Latvia

Vīriešu grupas labākais kvartets saņēma 500 eiro naudas prēmiju. Avotiņš un Koreņika tika atzīti par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem un saņēma “Sporta Bodes” dāvanu kartes.

“Top Gun” vēsturē šis bija dalībniekiem bagātākais turnīrs vīriešiem, jo uz Kandavas Vecpilsētas promenādē izvietotā 3x3 basketbola laukuma cīņā devās 16 komandas, kas vispirms aizvadīja spēles četrās apakšgrupās, bet pēc tam astoņu vienību izslēgšanas turnīrā noteica čempionus.

Lai arī trijās no četrām apakšgrupām vietu sadalījuma noteikšanai nepietika tikai ar uzvaru skaita rādītājiem un nācās skaitīt gūtos punktus, pusfinālā iekļuva trīs no četrām favorītēm pēc Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) ranga. Ārpus labāko skaitu palika vienīgi Jēkabpils “Spēka kustība”, kas startēja mainītā sastāvā, neiekļūstot izslēgšanas turnīrā.

Mājinieku labākā komanda “Kandava/Anzāģe” – Kristaps Gotfrīds, Arvis Savčenko, Ritvars Kauliņš, Guntars Strāķis – ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 22:11 pārspēja “BK 3x3 Madona”, šim mačam noteikti paliekot atmiņā ar Gotfrīda septiņiem realizētajiem tālmetieniem.  Pusfinālā kandavniekiem neizdevās turpināt rezultatīvo spēli, mazrezultatīvā cīņā ar 11:13 zaudējot ar pirmo numuru šajā turnīrā izliktajai “3x3Latvija U23 White”.  Otrajā pusfinālā turnīra otrā ranga īpašniece “3x3Latvija U23 Red” ar 21:13 pārspēja “Mārupi/Bauerfeind” – Jāni Ābolu, Nauri Metnieku, Lauri Bērziņu un Ventu Hugo Liepnieku.

Finālā sacentās Latvijas U23 izlašu kandidātu veidotie četrinieki. Treniņu biedru pulkā izvērtās aizraujoša cīņa par uzvaru finālspēlē, abām komandām bieži pārkāpjot noteikumus, lai neļautu sāncenšiem gūt vieglus punktus. Pārāks ar 21:17 tomēr izrādījās “3x3Latvija U23 White” kvartets – Avotiņš, Kampuss, Višņevičs, Ķēdis.

Par Kandavas “Top Gun” rezultatīvāko spēlētāju kļuva Avotiņš, kurš sešās spēlēs kopumā guva 40 punktus. Labāko trijniekā iekļuva arī Strautiņš (sešos mačos 37 punkti), “BK 3x3 Madona” pārstāvis Miks Kalniņš (četrās spēlēs 34 punkti) un Gotfrīds (sešos mačos 34 punkti). Ja labākos noteiktu pēc vidēji spēlē gūto punktu skaita, tad labākais būtu Kalniņš (vidēji 9,0 punkti), apsteidzot Gotfrīdu (7,2) un Avotiņu (6,7).

Svētdien piecas sieviešu komandas vispirms aizvadīja apļa turnīru, pēc kura rezultātiem tika noteiktas finālspēles dalībnieces. Turnīra nākamās uzvarētājas “3x3Latvija U23 White” izcīnīja četras uzvaras četrās spēlēs, saspringtāko maču aizvadot tieši pret nākamajām pretiniecēm finālā “Pie Kristapa Kandava” – Ilzi Gotfrīdu, Sindiju Kuduli, Artu Kublačovu un Jutu Harčenko. U23 izlases kandidātes apakšgrupu mačā kandavnieces uzveica ar 15:11, bet finālā “3x3Latvija U23 White” uzvarēja atkārtoti – 21:11. Trešo vietu šajā turnīrā ieguva “3x3Latvija U18” – Marta Blūma, Paula Cirša, Enija Ķīvīte, Līva Krūmiņa.

Sieviešu konkurencē par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Koreņika, kura piecos mačos kopumā guva 42 punktus. Gotfrīda piecās spēlēs guva 30 punktus, Rozentāle – 27 punktus.


Informācija pārpublicēta no: https://basket.lv/3x3/kandavas...

Lasīt visu ziņu

Grupas "MUSIQQ" labāko dziesmu koncerts Kandavā

13.08.2021 21:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI
musoqq.jpg13.augustā plkst.21 Kandavā, brīvdabas estrādē «Ozolāji» notiks grupas «Musiqq» labāko dziesmu koncerts.



«Šajā koncertā piedāvāsim gan zināmās dziesmas, gan skaņdarbus, kas tapuši pandēmijas laikā un tikuši prezentēti radiostacijās, taču nav atskaņoti «dzīvajā» – piemēram, «Kanēlis un cukurs», kas ir jau nedaudz tādā bosanovas stilā vai «Mēs esam viena koka zari», kuru prezentējām akcijā «Eņģeļi pār Latviju», kas «dzīvajā»« izpildīta labi ja vienu reizi. Līdz ar to mums būs vairāku dziesmu publiskās pirmizrādes,» par gaidāmo koncertu stāsta grupas solists Emīls Balceris. Koncertā grupai pievienosies paplašinātais mūziķu sastāvs no «MC orķestra»: Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).  Paredzēts, ka grupas skanējumu kuplinās arī saksofons, kas parasti ir dzirdams tikai grupas lielajos koncertos.

«Pēdējie lielie koncerti ar publiku mums, šķiet, bija tikai pagājušā gada vasarā, tāpēc ar lielu nepacietību gaidām koncertu, kad atkal visiem būs iespēja satikties klātienē! Aicinām visus, kas vēlas pabūt pozitīvā gaisotnē, labi atpūsties, izklaidēties, iztrakoties un noķert vēl vasaras sajūtas, «trakas atmiņas», un lai nevienam nebūtu šaubas, ka «dzīve izdodas». Ir laiks satikties, lai skaļi un jaudīgi visi kopā varētu izdejoties un baudīt skaistu saulrietu. Laba atmosfēra un, silts sirds – tas ir «no desmit – desmit»! Gaidīsim visus ciemos,» aicina grupa «Musiqq».

Atgādināsim, ka pirms desmit gadiem tika ierakstīts grupas «Musiqq» pirmais singls «Klimata kontrole». Šajā laikā ir izdoti četri studijas albumi, ieskaitot albumu «10».

Pasākumā tiks fotografēts un filmēts, vizuālie materiāli tiks izmantoti publicitātē.

Biļešu cena 18.00 eur. Biļešu iegāde Kandavas kultūras nama kasē un www.bilesuparadize.lv

Informējam, ka apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

Lasīt visu ziņu

11.augusta jogas nodarbība pārcelta uz 12.augustu

11.08.2021 18:00 - 12.08.2021 - 20:00

joga_atcelta.jpgNelabvēlīgu laikapstākļu dēļ, šodien, 11.augustā jogas nodarbība pasniedzēja Anda Medņa vadībā tiek pārcelta uz rītdienu, 12.augustu plkst. 18:00 - 20:00 Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā.


Vingrošanas nodarbības notiek slimību profilakses un veselības veicināšanas pasākumu ietvaros.

Lasīt visu ziņu

Koncertprogramma "Īsas pamācības mīlēšanā"

08.08.2021 16:00 - 18:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

Koncertprogrammā skan humoristiskās grupas "Ornaments" dziesmas, vakara vadītājs - Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens. 

DAĻĒJI DROŠS PASĀKUMS

        Pie ieejas jāuzrāda :

SERTIFIKĀTS (izdrukāts vai lejupielādēts), kas apliecina, ka:

  • esat vakcinējies pret Covid-19;
  • esat izslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā;
  • pēdējo 48 stundu laikā esat veikuši Covid-19 testu un tas ir negatīvs;
  • pēdējo 6 stundu laikā esat veikuši Covod-19 ātro antigēna testu un tas ir negatīvs

        PERSONU APLIECINOŠS DOKUMENTS

        BEZ SERTIFIKĀTA UN PERSONAS APLIECINOŠA DOKUMENTA pasākumu var apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam

isas_pamacibas_milesana_reklamai.jpg
Lasīt visu ziņu

Aizvadīta Kandavas taku skriešanas seriāla 2.kārta!

06.08.2021 18:00 - 21:00 kur : Nāriņa, ģimenes restorāns

taku_skriesanas_serials_2_karta.jpg6. augustā, Kandavā, pie vasaras kafejnīcas "Nāriņa" norisinājās Kandavas taku skriešanas seriāla 2.kārta.

Rezultāti pieejami šeit.

Lasīt visu ziņu

Ārkārtas Domes sēde

05.08.2021 15:00

baneris_balts.jpgŠodien, 5. augustā, notiks ārkārtas Domes sēde. Tā norisināsies Tukuma novada Domes ēkā, Talsu ielā 4.

Šīsdienas Domes sēdē tiks iekļauti kopā 14 darba kārtības jautājumi.

Darba kārtība

Lasīt visu ziņu

Jūlijā turpinās slimību profilakses un veselības veicināšanas pasākumi

01.07.2021 - 31.07.2021

veseligi_naski.jpgJūlijā aicinām novada iedzīvotājus aktīvi iesaistīties bezmaksas veselības veicinošos pasākumos gan klātienē Kandavas pilsētā un pagastos, gan “Zoom” platformā.


• Būs iespēja piedalīties Zumbas nodarbībās  - klātienē pirmdienās Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā, Skolas ielā 10, Kandavā, plkst. 17:30 – 18:30 un Zumba  nodarbībās “Zoom” platformā  otrdienās, plkst. 18:50 – 19:50. Platformā “Zoom” būs iespēja pieslēgties Zumba Gold nodarbībām sestdienās, plkst.10:00 – 11:00, iepriekš piesakoties pie treneres Amandas Šteinas, tel.nr. 27701619. Uzmanību! 12.jūlija Zumbas klātienes nodarbība tiek pārcelta uz 16.jūliju plkst. 17:30 - 18:30.

• Trešdienās iespēja piedalīties Jogas nodarbībās Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā, plst.18:00 – 20:00, iepriekš piesakoties pie trenera Anda Medņa, tel.nr. 27870664.

• Piektdienās būs iespēja piedalīties Vingrošanas (augstas intensitātes treniņi) nodarbībās Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadionā, plkst. 18:30 – 19:30, iepriekš piesakoties pie treneres Agritas Spēlmanes, tel.nr. 27810992.

• Katru otrdienu un ceturtdienu būs iespēja piedalīties Vingrošanas nodarbībās Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadionā, plkst. 19:30 – 20:30 un Zantes pamatskolas sporta laukumā, 02.07.2021. un 23.07.2021., plkst. 19:00 – 20:00, iepriekš piesakoties pie treneres Agneses Loķes, tel.nr. 28778135.

• 02.07.2021., 23.07.2021. un 30.07.2021. bērniem un jauniešiem būs iespēja piedalīties Vingrošanas nodarbībās bērniem pareizas stājas attīstības veidošanā pie Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra “Nagla”, iepriekš piesakoties pie treneres Agneses Loķes, tel.nr. 28778135.

• Bērniem būs iespēja piedalīties Garīgās emocionālās veselības veicināšanu ar dabas vides estētikas metodikas nodarbībās (Silto smilšu nodarbībās) 16.jūlijā, plkst. 9:00 – 10:00, 10:00 – 11:00 un 11:00 – 12:00, iepriekš piesakoties pie nodarbību vadītājas Dinas Tauriņas, tel.nr. 29149340.

• Bērniem kopā ar vecākiem būs iespēja piedalīties Izglītojošā seminārā par bērna uzturu un veselīgiem našķiem, nodarbību laikā varēs piedalīties veselīga uztura meistarklasē. Nodarbības notiks Zemītē, pie Zemītes tautas nama 12.jūlijā, plkst.18:00 – 20:00, 13. jūlijā pie Cēres sporta halles, plkst. 18:30 – 20:30, 19. jūlijā Kandavā pie Kandavas multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra “Nagla”, plkst. 17:30 – 19:30, 20. jūlijā pie Zantes pagasta estrādes, plkst.18:00 – 20:00, 26.jūlijā Vānes pamatskolas Zaļajā klasē, plkst.17:00 – 19:00, 27.jūlijā pie Matkules kultūras nama, plkst.18:00 – 20:00.

Aktuālās saites “Zoom” nodarbībām:

ZUMBA, Nodarbības vadīs Amanda Šteina

OTRDIENĀS

  • Plkst. 18:50

https://us02web.zoom.us/j/5263689542?pwd=R1ZETWtsdnZ2MXFGOGRYUG41MVBFUT09 Meeting ID: 526 368 9542

Passcode: 123456


ZUMBA GOLD, Nodarbības vadīs Amanda Šteina

SESTDIENĀS

  • Plkst. 10:00

https://us02web.zoom.us/j/5263689542?pwd=R1ZETWtsdnZ2MXFGOGRYUG41MVBFUT09 Meeting ID: 526 368 9542

Passcode: 123456

nap_es_veselibu_veicinosi.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Tikšanās ar Maiju Laukmani

29.07.2021 17:30 - 19:00 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs, Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

29. jūlijā plkst. 17:30 Kandavas muzeja ārtelpā tikšanās ar dzejnieci un fotoizstādes "Kurzeme tuvplānā" autori Maiju Laukmani.kurzeme_tuvplana_0.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Koncertprogramma "Marhils un draugi"- Ivo Fomins, Aija Andrejeva, Igo, Antra Stafecka

25.07.2021 16:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

209579049_1003253933781616_1470616028421313445_n.jpg

25.jūlijā no plkst.16 Kandavas brīvdabas estrādē «Ozolāji» norisināsies koncerts «Marhils un draugi», kurā piedalīsies dziedātāji Ivo Fomins, Aija Andrejeva, Igo un Antra Stafecka; protams, arī pats komponists un daudzu skaistu dziesmu autors Uldis Marhilevičs. Par pavadījumu parūpēsies instrumentālā grupa.

 «Vienkārši nāciet klausīties, jo būs visplašākais repertuārs – dziesmas no dažādiem laikiem: sākot no «Lūguma», kuru kādreiz dziedāja Mirdza Zīvere; protams, «Tikai tā» un daudzas citas no «Liepājas brāļu» repertuāra, «Mēs varam līdzās būt»; fragmenti no dziesmu spēles «Tobāgo»; manas Raimonda Paula dziesmu aranžijas; protams, arī dziesmas no grupas «Remix», Aijas Andrejevas, Igo un Ivo Fomina repertuāra,» par to, kas sagaidāms šajos koncertos, saka komponists.

 «Mana vasara ir izdevusies, ja varu uzstāties kopā ar Uldi, un mēs ar viņu kopā koncertējam jau sešus gadus. Vienmēr esmu priecīga par šādu iespēju, turklāt šovasar būs divi koncerti, tāpēc vasara būs izdevusies! Turklāt šajos abos koncertos būsim lieliska kompānija,» gandarījumu pauž dziedātāja Aija Andrejeva. «Man Ulda dziesmas ir ļoti mīļas, un vienmēr tās izpildu ar lielu baudu un prieku. Šajos koncertos dziedāšu gan solo, gan, iespējams, kādu duetu kopā ar Ivo Fominu. Pagaidām galīgais repertuārs vēl nav zināms, taču ceru, ka Marhils man uzticēs nodziedāt dziesmu «Vēl», kuru savulaik dziedāja Mirdza Zīvere un kura nu ir mana mīļākā Ulda komponētā dziesma. Nu jau man ir radusies sajūta, ka tā ir mana dziesma, jo arī neviens pašas koncerts man nav iedomājams bez šīs dziesmas. Tas koncertos allaž ir absolūts «sprādziens», un ja vēl varēšu to dziedāt kopā ar pašu Uldi… Tajā visā ir kaut kāda maģija!» piebilst Aija.

Koncertus varēs apmeklēt pret «Covid-19» vakcinētas vai «C19» pārslimojušas personas, pie ieejas koncertā uzrādot atbilstošu sertifikātu un personību apliecinošu dokumentu.

Biļešu cena 18.00 eur. Biļešu iepriekšpārdošana: www.bilesuparadize.lv, kā arī Kandavas kultūras nama kasē (tel. 63182040).

standard_lv.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (3)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top