Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kandavas Ozolzīļu kausā Šenbergs, Lācis, Hlebovickis un Zomerfelds izcīna pirmo ceļazīmi uz Latvijas kausa finālu

28.05.2022 11:00 - 15:00 kur : Kandavas sporta halle

1asw.jpgLatvijas 3x3 basketbola kausa izcīņas pirmajā posmā - Kandavas Ozolzīļu kausā - sestdien, 28. maijā Kandavas Sporta hallē 12 vīriešu komandu konkurencē pirmo vietu izcīnīja "TRUBasketball" kvartets - Kārlis Šenbergs, Francis Lācis, Oskars Hlebovickis un Gints Zomerfelds. Viņi ieguva pirmo ceļazīmi uz "Quest" tūres finālturnīru 6. un 7. augustā Ventspilī.

Par vīriešu grupas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts uzvarētāju pārstāvis Gints Zomerfelds, kura sniegums bija izšķirošs "TRUBasketball" saspringtākajā šī turnīra uzvarā, ceturtdaļfinālā ar 21:20 uzveicot "Kandavas tehnikumu".

Sieviešu konkurencē uzvarēja Igaunijas kvartets "Estonia", U14 grupā - Rīgas vienība "Mesmale Grill 2008". Vērtīgākie spēlētāji attiecīgi Kadri Anna Lassa un Krišjānis Mazburšs.

Latvijas 3x3 basketbola kausa pirmajā no 19 posmiem piedalījās 12 komandas no Latvijas. Nešaubīgi, ka interesantāko sastāvu pieteica "TRUBasketball" līdzās Gintam Zomerfeldam un Kārlim Šenbergam cīņās dodoties 3x3 basketbolā daudz mazāk startējušajiem Francim Lācim un Oskaram Hlebovickim. Iepriekšējās četrās sezonās Lācis kopumā četras reizes bija spēlējis "Ghetto Basket", bet Hlebovickim šis bija pirmais oficiālais turnīrs kopš 2018. gada Rīgas Skolēnu spēlēm.

Nelielais turnīru skaits pēdējā gaida laikā "TRUBasketball" kvartetu atbilstoši Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) rangam Kandavā ierindoja tikai sestajā vietā ranga sarakstā, turpmāk ievērojami izjaucot šīs un citu komandu starta pozīcijas pirms izslēgšanas turnīra. Nākamie uzvarētāji jau apakšgrupas turnīrā ar 20:22 zaudēja "3x3 NERK", nenosedzot Kristaps Vanaga uzvaras tālmetienu.

Tieši šīs spēles iznākums kļuva par iemeslu par turnīra dramatiskākās cīņas iemeslu. Ar pirmo numuru izliktais "Kandavas tehnikums" - Arvis Savčenko, Kārlis Bērziņš, Ritvars Kauliņš un Roberts Rozentāls - apakšgrupā izcīnīja pirmo vietu, bet ceturtdaļfinālā pretī stājās "TRUBasketball". Spēles gaitā Kandavas komanda ieguva vairāku punktu pārsvaru, bet sāncenšiem ar Zomerfelda četriem tālmetieniem izdevās atspēlēties - 20:20. Uzvaras metienu realizēja Hlebovickis - 21:20.

Latvijas 3x3 basketbola kausa pirmais posms – Kandavas Ozolzīļu kauss - notika sadarbībā ar Kandavas Kultūras un sporta centru. Balvas laureātiem sarūpēja tūres atbalstītāji – LBS, “Sportland”, būvuzņēmums “Restaurators”, Kandavas kafejnīca “Pie Kristapa” un “Kandavas kartodroms”. Turnīru laikā ūdeni 3x3 basketbolistiem nodrošināja “Mangaļi”.

Latvijas 3x3 basketbola kausa izcīņas nākamie turnīri 4. augustā Daugavpilī ("Ghetto Basket" ietvaros), 5. augustā Madonā (Atzeles kausa posms) un 11./12. jūnijā Saulkrastos ("Rimi Saulkrastu kokteilis"). Turnīra kalendārs.


Kandavas Ozolzīļu kausa izcīņas laureāti:

"Open Men"

1. "TRUBasketball" (Kārlis Šenbergs, Francis Lācis, Oskars Hlebovickis, Gints Zomerfelds);

2. "East-Ball/FastBreak" (Mārtiņš Zviedris, Ričards Barkovskis, Rolands Dižgalvis, Valters Mazburšs);

3. "3x3 NERK" (Edvards Struža, Kristaps Vanags, Rihards Vāvers, Ņikita Kuzņecovs).


"Open Women"

1. Igaunijas "Estonia" (Annika Kostere, Johanna Elīse Tedere, Kadri Anna Lassa, Marie Anette Seppa);

2. "Latvia" (Janeta Rozentāle, Ketija Vihmane, Marta Krista Miščenko, Paula Mauriņa);

3. Igaunijas "Estonia U23 NT" (Anette Laura Toksa, Helena Stina Svilberga, Sofija Kosareva, Viktoria Ida Vahi).


U14 grupa (2008. g. dz. un jaunāki)

1. "Mesmale Grill 2008" (Eduards Briekmanis, Krišjānis Mazburšs, Kristaps Pētersons, Miks Pfeifers);

2. "Cuatro Amigos" (Henrijs Lejnieks, Linards Eihmanis, Rems Meroža, Rolands Lavrinovičs);

3. "Sencīši" (Jorens Stikāns, Marko Deksnis, Ralfs Mugurevičs, Roberts Ozoliņš).

Kandavas Ozolzīļu kausa info - komandas, rezultāti, tabulas.

Latvijas kausa izcīņas kopvērtējums.

Teksts: Renārs Buivids. Foto: Renārs Koris.

Informācija pārpublicēta no basket.lv

Lasīt visu ziņu galerija (26)

NOSKAŅU VAKARS Kandavas promenādē

27.05.2022 21:30 - 28.05.2022 - 01:00 kur : Kandavas vecpilsētas Promenāde

1.jpgKandavas pilsētas svētku pirmās dienas noslēgumā ikviens varēja baudīt brīnišķīgu atpūtas vakaru skaistajā Kandavas vecpilsētas promenādē- muzikālu un romantisku noskaņu vakaru ar izciliem mūziķiem.

Par muzikālo atmosfēru rūpējās dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse, mūziķis Jānis Ķirsis pie klavierēm un Jānis Rubiks pie kontrabasa.

Lasīt visu ziņu galerija (12)

Makšķerēšanas sacensību uzvarētāji noskaidroti

28.05.2022 06:00

1.jpgNovada svētku otrā diena, kā ierasts, iesākās jau no rīta sešos pie Abavas tilta, kur pulcējās 30 dalībnieki ar makšķerēm, lai piedalītos Kandavas pilsētas svētku balvas izcīņai spiningošanā un makšķerēšanā ar pludiņmakšķeri.

Uzvaras laurus makšķerēšanā plūca Viesturs Marcinkēvičs, otrajā vietā Emīls Lagzdiņš no Oksles un trešajā vietā Gunārs Piņķis.

Spiningošanā veiksmīgākais izrādījās Einārs Nollendorfs, otrajā vietā atstājot Robertu Stari, bet trešajā- Kristoferu Baldiņu.

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Grupas "DZIĻI VIOLETS" koncerts

28.05.2022 19:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

ieeja-eur-5.jpg28.maijā Kandavā, Ozolāju estrādē uz savu jaunāko koncertprogrammu «Tāds, lūk, gads» aicina populārā grupa «Dziļi Violets».

Koncertos piedalīsies solisti Nauris Brikmanis, Rihards Lepers, Atis Ieviņš un Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis; programmu vadīs TV un radio ētera personība Sanda Dejus.

«Viņus visus vieno mīlestība pret dziesmu, un tas būs muzikāli daudzveidīgs koncerts – no patiesas smeldzes līdz trakotai jautrībai. Savukārt muzikālo pavadījumu nodrošinās vīri no grupas «Dziļi Violets»,» par māksliniekiem un gaidāmajiem koncertiem saka grupas dalībnieks Valters Osis.

«Šo koncertprogrammu nolēmām uztaisīt tādēļ, ka divus beidzamos gadus apstākļu dēļ ir sanācis ļoti reti būt kopā, ir aizritējis daudz gadalaiku, un mēs ļoti reti esam tikušies – gan viens ar otru, gan lielākos pasākumos, lai atzīmētu svētkus vai gadalaiku maiņu. Tāpēc esam sapulcinājuši četrus solomāksliniekus, kurš katrs izvedīs klausītājus cauri kādam gadalaikam – ar ziemas melanholiju, ziemas asumu, pavasara liderību un vasaras karstasinīgumu -, un tajā pašā laikā piedzīvosim to visu kopā,» stāsta koncertprogrammas vadītāja Sanda Dejus, piebilstot – koncertos skanēs zināmas un klausītāju iemīļotas dziesmas, kuras noteikti varēs dziedāt līdzi un ļauties kopības sajūtai.

Kā uzsver Sanda, pielāgot māksliniekiem gadalaikus nepavisam neesot bijis grūti: «Aktieris Lauris Dzelzītis pārstāvēs rudeni – ar melanholiju, dziļdomību, jo, šķiet, viņš jau latviešu publikai asociējas ar to, ka, tiklīdz iestājas rudens, Lauris atkal grib ņemt sievu…» Ziemu pārstāvēs rokdziedātājs Atis Ieviņš, jo, pēc grupas domām, viņam ir visroķīgākā un skarbākā balss, un «viņš spēj dziesmas iznest salti, bet tajā pašā laikā – arī «līdz kaulam».» Dziedošajam aktierim Rihardam Leperam uzticēts pavasaris, jo «viņš, dziedot savā manierē, noteikti šīs sajūtas par plaukšanu un ziedēšanu iedvesīs katram, jo noteikti prot modināt pavasari.» Savukārt visu noslēgs Nauris Brikmanis, «kurš būs vasara – karstasinīgs un dzīvespriecīgs, ar viļņiem pludmalē, ar saules zaķiem saulesbrillēs un emocionālo pacēlumu, un noteikti ļaus noskaņoties vasarai». Par savu lomu Sanda saka: «Būšu tam visam pa vidu un mēģināšu klausītājus izvest cauri visiem četriem gadalaikiem kā Vējamāte, kura mēģina savaldīt savus četrus vējus…»

Ieeja uz koncertu: EUR 5,-

Lasīt visu ziņu

Koncerts SAVĒJIE SAVĒJIEM "Ceļojums pa Kurzemi"

27.05.2022 20:00 - 21:20 kur : Bruņinieku pilskalns jeb Livonijas ordeņa pilsdrupas

dsc0133.jpgPiektdienas vakarā, 27.maijā Bruņinieku pilskalnā pulcējās kupls skaits vietējo iedzīvotāju un pilsētas viesu, lai baudītu nu jau par tradīciju kļuvušo koncertu „Savējie savējiem”.

Tajā, kā ierasts, klātesošos priecēja ikdienā ar mūziku nesaistīti vietējie iedzīvotāji, kuri šogad caur dziesmām aicināja apceļot Kurzemi. Pavadošā grupa “Miera Vējos”.

Paldies visiem solistiem par drosmi uzstāties un sniegto muzikālo baudījumu! Paldies solistiem Dagnijai Gudriķei, Lolitai Lejiņai, Lāsmai Mūrniecei, Sintijai Mantajai, Rinaldam Šmēlam, Atim Štālam, Rimantam Jakobovicam, Haraldam Eglītim, pasākuma vadītājam Kristapam Ozolam un pavadošajai grupai "Miera Vējos"!

Lasīt visu ziņu galerija (41)

Ģimenes restorāna "Nāriņa" atvēršanas svētki

27.05.2022 15:00 kur : Nāriņa, ģimenes restorāns

6.jpgPilsētas svētku laikā brīnišķīgs notikums- ģimenes restorāna "Nāriņa" atvēršanas svētki, kas pēc renovācijas un apjomīgas celtniecības ir ieguvis jaunu atrašanās vietu- Daigones ielā 14, Kandavā.

Restorāns “Nāriņa” patīkami iepriecinās ar jaunu ēdienkarti un vasarīgu noskaņu katru dienu no plkst. 11.00 līdz 23.00.

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Tukuma novada izglītības iestāžu 1.-4.klašu koru un mūsdienu deju kolektīvu koncertu "SATIKSIMIES KANDAVĀ"

27.05.2022 11:30 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

dsc0176.jpgPiektdien, 27. maijā Kandavas pilsētas svētkus “Atslēdz Kurzemi!” atklāja Tukuma novada izglītības iestāžu 1. -4. klašu kori un mūsdienu deju kolektīvi ar koncertu „Satiksimies Kandavā”!

Liels paldies visiem Tukuma novada kolektīviem, kuri atsaucās aicinājumam satikties Kandavā:

Lasīt visu ziņu galerija (51)

Atvērto durvju diena Kandavas Deju skolā

24.05.2022 17:30 - 19:45 kur : Kandavas Deju skola

atverto-durvju-diena-1.jpg24. maijā no plkst. 17.30 aicinām uz atvērto durvju dienu Kandavas Deju skolā.

Vecākiem, skolas vecuma bērniem un visiem interesentiem, kuri vēlas uzzināt, ko dara Deju skolā?

17.30 - 18.00 Vingrošana 1.-2.klašu grupa (pedagogs Inese Cīrule);
18.05 - 18.35 Latviešu deja 3.-4. klašu grupa (pedagogs Inese Cīrule);
18.40 - 19.10 Mūsdienu deja 8.-9. klašu grupa (pedagogs Sonora Grinberga);
19.15 - 19.45 Akrobātika 6.-7. klašu grupa (pedagogs Rainers Ikvilds).

Nāc un iepazīsti Kandavas Deju skolu!

Lasīt visu ziņu

Kandavas BJSS U17 basketbolistes piedalās LJBL čempionāta finālsacensībās

20.05.2022 - 22.05.2022 kur : Kandavas Bērnu un jaunatnes sporta skola

2839382825295547754932863417919314102588734n.jpgNo 20. maija līdz 22. maijam Kandavas BJSS U-17 basketbola meiteņu komanda piedalījās LJBL čempionāta finālsacensībās.

Kandavas BJSS meitenes ceturtdaļfinālā zaudēja Rīga/Centrs komandai, kuras sastāvā spēlēja arī TTT komandas basketbolistes un kuras kļuva par U17 grupas čempionēm. Mazajā pusfinālā zaudēts Ogre/Ikšķile, bet spēlē par 7.vietu uzvarējām Rīgas TTP2 komandu.

Kandavas BJSS sastāvs: T.Bernāne, V.Timoško, S.Aišpure, D.Freimane, M.Balandīna, S.Sapiega, A.Kārkliņa, T.Zeberiņa, P.Šenberga.

Bez medaļas gan Kandavas komanda nepalika, jo MADARA ĶILPE, kura pagājušā sezonā spēlēja Kandavā, izcīnīja 2.vietu RBJSC Rīdzene sastāvā.

Paldies meitenēm par cīņassparu! Treneris ANDRIS BAMBIS.

Lasīt visu ziņu

Meistarklase "Epoksīdu uzkodu dēlīšu dekorēšana un liešanas tehnika "

21.05.2022 13:00 - 15:00

labota-reklama.jpg21. maijā no plkst. 13.00 līdz 15.00 Tukuma 3. pamatskolā (Lielā ielā 18, Tukumā) meistarklase "Epoksīdu uzkodu dēlīšu dekorēšana un liešanas tehnika".

Dalības maksa: 40 EUR.

Iepriekšēja pieteikšanās obligāta līdz 16. maijam, zvanot 26335356, 28683559.

Lasīt visu ziņu

Latvijas čempionāts, Latvijas Rotax Izaicinājuma Kauss un Pro-Kart kauss

20.05.2022 - 21.05.2022 kur : Kandavas Kartodroms

144818928498020351202043523624322096637551o.jpgŠajā nedēļas nogalē, no 20. līdz 21.maijam Kandavas kartingu trasē norisinās trīs pasākumi: Latvijas čempionāts (LČ) + Latvijas Rotax Izaicinājuma Kauss (LRIK) + Pro-Kart kauss (PK).

Lasīt visu ziņu

ZANTES PAGASTA SVĒTKI 2022 "ORANŽAIS BRĪDINĀJUMS"

21.05.2022 kur : Zantes kultūras nams, Zante

9z_0.jpgNeskatoties uz nelabvēlīgajiem laikapstākļiem, pārplānojot svētku norisi no sporta laukuma uz Zantes pamatskolas telpām un skolas parku, 21.maijā Zantes pagasta svētki tomēr notika un izdevās pat labāk nekā cerēts. Šogad  par svētku tēmu tika izvēlēta oranžā krāsa, kas ir laimes un prieka krāsa, tā rada vēlmi darboties, ieinteresē atklāt kaut ko jaunu un piedzīvot ko nebijušu. Pēc divu gadu pasākumu pārtraukuma svētki un pozitīvas emocijas ir tieši tas, kas mums nepieciešams, tāpēc, neskatoties ne uz ko, zantenieki bija priecīgi, ka svētki varēja notikt.            

Ar skanīgām dziesmām svētku rītu ieskandināja Adriāna Mušketova, Rūdis Ronis, Markuss Mušketovs un Artūrs Šteins (skolotāja Kristīne Elksnīte),  un ar atraktīvām dejām Sendijas Keitas Stolas vadībā priecēja mūsu bērni un jaunieši.

Svētkus atklāja Zantes pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Kālis. Sveicienus svētkos zanteniekiem bija atvedis Kandavas un pagastu apvienības vadītājs Jānis Mazitāns, Kandavas Kultūras un sporta centra vadītāja Iveta Grunte un vakarā zanteniekus sveica Tukuma novada domes priekšsēdētāja vietniece Inga Priede.            

Līdz pat pēcpusdienai gan lieli, gan mazi skolas zālē un parkā piedalījās dažādās sporta aktivitātēs, kuru galvenie vadītāji bija Kandavas novada Kultūras un sporta centra vadītājas vietnieks Roberts Rozentāls un mūsu  pagasta sporta organizatore Tija  Tripāne. Mazākajiem bērniem prieku sagādāja bumiņbu baseins un lielā piepūšamā atrakcija. Pusaudži sacentās bamperfutbolā un pēc tam visi, kuri vēlējās, varēja kūleņot un jautri pavadīt laiku lielajās bumbās. Par tradīciju kļuvušajā zābaku mešanā gan pieaugušajiem, gan bērniem tika „salasītas” visas  novietotās balvas. Roku laušanās sacensībās vīriem uzvarēja Austris Šaicans (Saulkalne), 2. vietā Valters Pujāts no Rīgas un 3.vietā Kristaps Rorbahs (Zante), bet spēcīgākā sieva izrādījās Evita Bērziņa no Cēres, aiz sevis atstājot Mariku Kraskovu (Zante) un Nikiju Pujāti (Rīga). Ne mazāk sīva cīņa izvērtās spēka trīscīņā, kurā nācās taisnās rokās noturēt 10l ūdens pudeles, spiest espanderu un sašķirot pupiņas. Pēdējā disciplīna bija īpaši jautra, jo vīriem tā sagādāja problēmas. Vīru konkurencē uzvarēja Austris Šaicans (Saulkalne) aiz sevis atstājot Gundaru Gulbi (Viesatas) un Valteru Pujātu (Rīga). Speciālbalvu saņēma sporta aktivitāšu entuziasts Miervaldis Neimanis. Sievu konkurencē uzvarēja Evita Šaicane (Saulkalne), aiz sevis atstājot Kristīni Kalviņu (Viesatas) un Nikiju Pujāti (Rīga). Šautriņu mešanas sacensībās startēja vairāk kā divdesmit dalībnieki un uzvaras laurus plūca Māris Doniņš (Zante), 2. vietā Miervaldis Neimanis (Zante) un 3.vietā  Māris Mihailovs (Zante). Golfa frisbijs arī pulcēja kuplu dalībnieku skaitu, kurā uzvarēja Aivars Rožinskis (Cēre), Artūrs Lūsis (Zante) un Adrians Kancerevs. Sumo cīņās pārsvarā piedalījās jaunieši un sīvā konkurencē smago cīņu izcīnīja zantenieki  - Romijs Puškins un Māris Doniņš.

 Skolas vestibilā uz skaistu henna tattoo jeb zīmējumu uz ķermeņa ar hennu  aicināja mākslinieces Anda Besere un Elita Ose,  turpat notika arī svētku tirdziņš, kurā varēja iegādāties kaut ko pašaudzētu un pašražotu, kā arī nogaršot dažādus oranžus smūtijus un kokteiļus.

Dienas gaitā par oranžāk tērpto Zantes pagasta svētku dalībnieci tika atzīta Everita Muceniece. Ļoti centušās un piedomājušas pie oranžā apģērba bija arī Inta Neiciniece un Daiga Poška, kā arī Sabīne Bemane, Elīza Oliņa un  īpaši oranži saskaņojusies bija Libergu Pošku ģimene. Paldies visiem oranži tērptajiem par atsaucību!

Pēcpusdienā ar nepacietību tika gaidīta tikšanās ar rokeriem no motokluba „Nekādi labie”  un vizināšanās ar mocīšiem pa Zantes ieliņām. Svētku pirmās daļas noslēgumā visi tika aicināti cienāties ar tradicionālo Zantes svētku zupu.

Vakarpusē svētku dalībnieki devās uz  kultūras namu, kur mazajā zālē varēja aplūkot foto izstādi „Mīļdzīvnieki”. Kā skaista dāvana Zantes pagasta svētkos visiem zanteniekiem un viesiem izskanēja muzikālā šova „X faktors” dalībnieku Grētas Grantiņas un Viktora Buntovska koncerts, kas pulcēja neredzēti kuplu apmeklētāju pulku, kam Zantes kultūras nama lielā zāle pat bija kļuvusi par šauru. 

Svētki noslēdzās ar ballīti līdz rīta gaismai, kurā par dejot prieku gādāja Banchiks jeb Artūrs Bānis no Ventspils.

Par aktīvu līdzdalību un atbalstu šo svētku organizēšanā liels, liels PALDIES:

Zantes pagasta pārvaldes vadītājam Jānim Kālim, Zantes pamatskolas direktorei Kristīnei Elksnītei par atsaucību un iespēju svinēt svētkus Zantes skolā, skolas bērniem un jauniešiem, īpaši Sendijai Keitai Stolai, Kandavas novada Kultūras un sporta pārvaldes vadītājas vietniekam Robertam Rozentālam, Zantes pagasta sporta organizatorei Tijai Tripānei, hennas māksliniecēm Andai Beserei un Elitai Osei, smūtiju un kokteiļu meitenēm - Ligitai Feldmanei, Liesmai Upmanei un Irīnai Butai, atsaucīgajiem tirgotājiem – Solvitai Upmanei, Guntai Zonbergai, Samantai Karlsonei ar ģimeni, Ilzei un Igoram Puškiniem,  bamperbumbu uzraudzēm Intai Neiciniecei, Elīzai Oliņai un Martai Vanderzellei, rokeriem no moto kluba „Nekādi labie”, pavārītei Initai Usai par ļoti garšīgo Zantes svētku zupu un saimniecēm Daigai Poškai un Dacei Rasai, atsaucīgajam atrakciju puisim Elvisam Cīrulim un viņa komandai, kā arī Mārcim Neiciniekam, Kristeram Oliņam, Uldim Oliņam, Edijam Lācim, Uģim Neiciniekam, Agrim Kodolam un Jurģim Muskam.

Lasīt visu ziņu galerija (4) galerija (56)

Kandavas taku skriešanas seriāls 1.posms REZULTĀTI

20.05.2022 18:00 - 20:00 kur : Cēres sporta halle

t1afisaifons.jpg

20. maijā pie Cēres sporta halles norisinājās Kandavas taku skriešanas seriāla 1.posms.

Rezultāti:

cere-rezultati.jpg




2022.gada sezonā ir mainīta vērtēšanas sistēma

Katrā posmā piedāvājumā ir 3 distances: Īsā, Vidējā un Garā. Par Īsās distances pieveikšanu dalībnieks saņem minimālais 1 punktu, par Vidējās – 2, par Garās – 3 punktus. Par katru apsteigto (ar ieskaitītu rezultātu) savas grupas dalībnieku attiecīgā distancē, iegūst vēl 1, 2 vai 3 punktus. To kā tas izskatās, var redzēt 1.posma rezultātu tabulā.

Vēl viens jaunums: Vidējā vai Garā distancē ir iespēja izstāties (neveikt pilnu distanci) un saņemt rezultātu par Īso vai Vidējo distanci, ja kāda no tām ir pieveikta. Katrs gadījums tiks izskatīts atsevišķi.

 

Seriāla 2.posms notiks 17.jūnijā Melnajā mežā (pie Aizubēju ceļa). Starts no 18:00 līdz 19:00. Vairāk info: uldis.vecins@tukums.lv

 

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top