Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Dārza svētki Kalnmuižas pilī

15.08.2020 18:00 kur : Kalnmuižas pils, viesnīca

kalnmuizas_darza_svetki_2020.jpgBaudiet vienu no romantiskākajiem augusta vakariem Kalnmuižas pils ābeļdārzā. Par kopābūšanas baudījumu gādāsim mēs, savukārt ar muzikāliem pārsteigumiem jūs priecēs talantīgais čellists Mareks Radzēvičs, kā arī skatuves māksliniece Elza Rozentāle. 

Kopā ar ģitāristu Kasparu Vizuli un pianistu Tomu Mikālu, Elza jūs aizvedīs mazā, bet ilgi gaidītā ceļojumā, izpildot pasaulē pazīstamas melodijas. 

Doties piedzīvojumos vienmēr ir vilinoši, tomēr nav noslēpums, ka laimīgā zeme ir mājas, tāpēc koncerta laikā jūs varēsiet baudīt arī sen zināmās tautasdziesmas un citas latviešiem zināmās un tuvās dziesmas. 



Vakara izskaņā, muižas ābeļdārzā varēsiet baudīt latviešu kino klasiku – filmu “Četri balti krekli”, bet par gardu maltīti un kokteiļiem gādās mūsu restorāna šefpavārs Nauris Hauka ar komandu.


--
Uz tikšanos Kalnmuižas pils "Dārza svētkos"!

--
IEEJA:

 Viss pasākums

75 EUR (1 pers.)*
Cena bērniem:
55 EUR (no 12 g.v.)*
35 EUR (bērniem līdz 12 g.v.)*

* apmeklējums ar iekļautu ēdināšanu + sagaidīšanas dzērienu.
_________________

Koncerts + kino**

35 EUR (1 pers.)
Bērniem: 20 EUR (1 pers.)
** Cenā iekļauts sagaidīšanas dzēriens
_____________________

Tikai brīvdabas kino seanss:

6,50 EUR (1 pers.)
Bērniem: 5 EUR.

Vēlama iepriekšēja rezervācija.
--
Ierašanās no plkst. 17.00
Vakariņu sākums plkst. 17.30 

Lasīt visu ziņu

14. un 15. augustā tomātu izstāde Kandavas novada muzejā

14.08.2020 - 15.08.2020 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs

tomatu_izstade.jpgKandavas novada muzejā, ar vairāk kā 100 dažādu šķirņu ogām – tomātiem, viesosies tomātu kolekcionārs Valdis Pūliņš.

Ar tomātu kolekcionēšanu Valdis aizraujas jau no 2014.gada, pašreiz viņa kolekcijā ir vairāk kā 500 dažādu tomātu šķirņu. Skatītājus priecēs ne tikai tradicionālie sarkanie un dzeltenie tomāti, bet arī zili, brūni, violeti, zaļi, divkrāsu tomāti un svītrainie tomāti. Būs apskatāmi arī šī gada jaunumi ‘Saules aptumsums’, ‘Dumpīgais zvaigžņotais iznīcinātājs’, kā arī iecienītās šķirnes ‘Aprikožu sirds’, ‘Šokolādes marmelāde’, ‘Jūrnieka laime’ un ‘Rubīna pārsteigums.’


Lasīt visu ziņu galerija (17)

Rotax Nordic Challenge kartingu čempionāta 2. posms

14.08.2020 - 15.08.2020 kur : Kandavas Kartodroms

dsc_0189.jpg14.un 15. augustā Kandavas kartodromā notika plaša mēroga kartingu sacensības- Rotax Nordic Challenge 2.posms + Latvijas Rotax Izaicinājuma Kauss (LRIK).



Lasīt visu ziņu galerija (18)

Kandavas novada sporta svētki

08.08.2020 06:00 - 19:30 kur : Kandavas tilts, Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadions

img_4936.jpg8. augustā Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadionā norisinājās Kandavas novada sporta svētki

Sportistiem bija iespēja sacensties pludmales volejbolā, strītbolā, peldēšanā, šaušanā, futbolā, makšķerēšanā un dažādās citās disciplīnās. Sporta sacensību rezultāti pieejami šeit.

Sporta svētku noslēgumā skatītājus priecēja komiķis Rūdolfs Kugrēns ar stāvizrādi. Paldies Kandavas Lauksaimniecības tehnikumam par iespēju sporta svētkus rīkot atjaunotajā stadionā!


Lasīt visu ziņu galerija (52)

Aizvadīta Kandavas novada taku skriešanas seriāla 4. kārta!

07.08.2020 19:00

jpg_20200809_204039_3774315662232991337.jpg7. augustā pie Buses pilskalna tika aizvadīta Kandavas novada taku skriešanas seriāla 4.kārta!

Kopvērtējums pēc 4. kārtas pieejams šeit.

4_karta_rezultati.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (5)

Ar skanīgu, krāšņu un jaudīgu rokkoncertu aizvadītas „Punktiņdienas” Zantē

07.08.2020 19:00 kur : Zantes kultūras nams

8.jpgNo 30.jūlija līdz 7.augustam nu jau devīto gadu Zantes kultūras namā norisinājās Tukuma kultūras nama bērnu vokālā ansambļa „Punktiņi” radošās attīstības dienas, kuru noslēgumā kā ierasts zantenieki varēja baudīt skaistu koncertu. Liels prieks, ka pa šiem gadiem mums izveidojusies tik veiksmīga sadarbība un „Punktiņu” koncerts kļuvis par gaidītu notikumu ik vasaru.

Tā kā bērni interesējušies par mūziku, kādu jaunībā klausījušies viņu vecāki, tad skolotājiem radusies doma bērnus iepazīstināt ar roku. Tā nu šogad „Punktiņi” apguva roku un mācījās repertuāru koncertam, kas notiks 1.septembrī Tukumā un kurā bērni uzstāsies kopā ar dziedātāju Ivo Fominu. Ik gadu „Punktiņi” pārsteidz ar interesanti izdomātiem priekšnesumiem un skaistu, skanīgu koncertu, bet liekas, ka šogad tas bija īpaši krāšņs un jaudīgs, kā jau īsts rokkoncerts.

Paldies par jauko kopā būšanu un enerģisko koncertu „PUNKTIŅIEM”, viņu brīnišķīgajiem un radošajiem skolotājiem INGUNAI SILINEVIČAI un ARTIM RĀCENĀJAM, kā arī  atsaucīgajiem bērnu VECĀKIEM! Arī šogad bērnu vecāki bija sagatavojuši īpašu pārsteigumu, sarūpējot dāvanas,  ar ko papildināt Zantes kultūras nama virtuves resursus. Esmu patiesi priecīga un pateicīga! Sirsnīgs paldies par jūsu labajiem darbiem!

Zantes kultūras nama vadītāja Egija Lāce.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Teātra izrāde "Lielais loms"

07.08.2020 19:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

lielais_loms.jpg7. augustā plkst. 19:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" gaidāma izrāde "Lielais loms". 

Gluži kā sena skaņu plate A. Brigaderes luga “Lielais loms” aizsauc laikos, kad debesis bija zilākas un zāle zaļāka. Bet ļaudis tādi paši kā šodien – mīlestības alkstoši un meklējoši. Krāšņu aktieru buķeti veidojuši divi iestudējuma režisori Juris Kalniņš un Voldemārs Šoriņš. Lomās: Artis Drozdovs, Romāns Bargais, Evija Skulte, Voldemārs Šoriņš, Indra Burkovska, Raimonda Vazdika, Ance Kukule, Aīda Ozoliņa, Dace Makovska, Juris Kalniņš vai Jānis Kirmuška. 

Ievērībai! Izrādē starp profesionāliem aktieriem, aizstājot saslimušo, spēlēs arī kandavnieks Kristaps Ozols.

 Metot laipu uz iecerētās sirdi, tiek likti lietā visādi stiķi - “improvizācija”, “interpretācija”, “traktēšana” un “fraktēšana”...  Un kaut arī šo jēdzienu skaidrojumu bieži neizprot arī paši izrādes varoņi, tas netraucē nonākt pie laimīgām beigām – pāru dabošanās.
 Dzīves prieks bez moralizēšanas, raksturu spilgtums un dullības gars kopā ar krāšņu aktieru buķeti. Par horeogrāfiju rūpējās Raimonda Vazdika, producente Aīda Ozoliņa.
 Šīs izrādes galvenie principi ir aktieru kvalitatīvs darbs, izrāde, kas runā par mīlestību un cilvēciskām lietām, tieši to, kas mūsdienās cilvēkiem pietrūkst. Uz visu var paskatīties ar smaidu.

 Ieejas maksa: eiro 10,-
 Biļetes iepriekšpārdošanā varēs iegādāties Kandavas kultūras nama kasē un estrādē, stundu pirms izrādes!
 Ievērosim valstī noteikto distancēšanos un drošību!

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Par augustā gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem Kandavā

04.08.2020 08:00 - 06.08.2020 - 18:00

raina_iela.jpgKandavas novada dome informē, ka augusta sākumā asfaltbetona seguma izbūves laikā paredzēta satiksmes slēgšana no pl. 8:00 – 18:00 sekojošās ielās Kandavas pilsētā:

  • 4.augustā- Skolas ielā;
  • 5.augustā- Raiņa ielā;
  • 6.augustā- Lāčplēša ielā.

Līdz 1.septembrim paredzēta arī asfaltbetonaseguma izbūve Lielā ielā Kandavā.

Satiksmes organizācijas shēmu skatīt šeit

 

Lasīt visu ziņu galerija (3)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top