Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Mobilais mamogrāfs Kandavā 18.martā

18.03.2020 kur : Tukuma novada sociālais dienests

buss.jpgVeselības centrs 4 mobilais mamogrāfs plāno ierasties Kandavā pie sociālā dienesta š.g. 18.martā.

UZ MAMOGRĀFA PĀRBAUDI IZBRAUC TIKAI PĒC IEPRIEKŠĒJA PIERAKSTA!!  

 ·  Sievietēm, kuras ir saņēmušas uzaicinājuma vēstuli no Nacionālā veselības dienesta Valsts skrīninga programmas ietvaros izmeklējums ir BEZ MAKSAS (uzaicinājuma vēstule ir derīga 2 gadus kopš iesūtīšanas datuma).  

 ·  Ar ģimenes ārsta vai ārstējoša ārsta norīkojumu, kuram NAV līgumattiecību ar Nacionālo veselības dienestu - 3 euro.   Pieraksts notiek pa telefonu  27 86 66 55

Lasīt visu ziņu

Aicinājums piedalīties aptaujā par sabiedrisko aktivitāšu centra "Štempeļu telpa izaugsmei" nepieciešamību Kandavā

17.02.2020 - 16.03.2020

stempeli.jpg2020. gadā nevalstiskais sektors sadarbībā ar vietējiem Kandavas iedzīvotājiem vēlas attīstīt jaunu iekļaujošo iniciatīvu "Štempeļu telpa izaugsmei".

Nosaukums radies, jo 1927.gadā celtā ēka vēsturiski atradusies Štempeļmuižas teritorijā Sabiles ielā (netālu no Kandavas vēsturiskā centra) ar ērtu piekļuvi ar auto, kā arī ar ratiņkrēsliem.

Iniciatīvas ietvaros plānots aktivizēt un socializēt reģionā mītošās personas ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenes, kā arī piesaistīt citas mērķa grupas, piemēram, audžuģimenes, mazākumautību pārstāvjus, vientuļos seniorus, maznodrošinātos u.c.

Aptaujā aicināti piedalīties Kandavas partnerības darbības teritorijas iedzīvotāji (Kandavas novads, Jaunpils novads, Pūres, Sēmes un Irlavas pagasti Tukuma novadā). 

Saite uz aptauju:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqNDCj36EOr6cXGjS3Xv-FcxEwSHRV5nm5v-julhyXj9DrVQ/viewform 

Lasīt visu ziņu

Martā turpinās projekts “ZIRGS- DRAUGS UN PARTNERIS"

14.03.2020

projekta_afisa_2020_gada_marts_pieredzes_apmaina_1.jpgBiedrība „Kandavas jātnieku klubs STAFETE” īsteno Eiropas Sociālā fonda projektu „ZIRGS - DRAUGS UN PARTNERIS”, kurā 5.-12.klašu skolēni aicināti uzzināt visu par un ap zirgiem, kā arī doties pieredzes apmaiņas braucienā uz JSK “Lejnieki”.

Braucieni gaidāmi: 14.martā no plkst. 10:00 līdz 14:00 un 20.martā no plkst. 11:00 līdz 15:00.

Lasīt visu ziņu

Atvērto durvju dienas Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā

13.03.2020 11:00 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikums

atverto_durvju_dienas_klt.jpg13. martā un 24. aprīlī Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā norisināsies atvērto durvju dienas. Ikvienam interesentam no pulksten 11.00 būs iespējams uzzināt vairāk par tehnikumā apgūstamajām specialitātēm un uzņemšanas nosacījumiem, “pielaikot” savu profesiju, piedaloties meistarklasēs, kā arī apskatīt tehnikuma telpas un teritoriju.

Kandavas Lauksaimniecības tehnikums ir mūsdienīga profesionālās vidējās izglītības iestāde, kur absolventi iegūst profesionālās vidējās izglītības diplomu. 2020./2021. mācību gadā tehnikumā iespējams apgūt sešas profesijas – lauksaimniecības tehnikas mehāniķis (programmu var apgūt arī neklātienē), ēdināšanas pakalpojumu speciālists, viesnīcu pakalpojumu speciālists, spēkratu mehāniķis, automehāniķis un elektrotehniķis.

Lasīt visu ziņu

Lekcija "Krāšņi, bagātīgi un ilgi ziedošas ziemcietes"

11.03.2020 17:30 - 19:00 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs, Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija

lekcija_ziemcietes.jpgTrešdien, 11.martā plkst.17.30 Kandavas novada muzejā visi dārzu īpašnieki un puķu mīļi aicināti uz lekciju ''Krāšņi, bagātīgi un ilgi ziedošas ziemcietes.'' Saruna ar SIA "Puķu lauki" dārznieci, īpašnieci Sanitu Reinbergu. Dalības maksa 2 eiro.


Lasīt visu ziņu galerija (3)

Aicinām iedzīvotājus saņemt bezmaksas juridiskās konsultācijas

11.03.2020

skalbe.jpgLai palīdzētu iedzīvotājiem izprast, kā rīkoties ar noziedzīgiem nodarījumiem saistītās situācijās, aizsargātu savas, kā cietušā, tiesības, 2020. gada 11. martā, zvanot uz atbalsta tālruni noziegumos cietušajiem 116 006, iedzīvotājiem būs iespēja saņemt bezmaksas juridiskās konsultācijas no zvērinātiem advokātiem.

Šogad īpaša uzmanība būs veltīta tiesībām, kas saistītas ar finanšu jautājumiem un ietver plašu tēmu spektru – piemēram, banku prasību klientiem pierādīt līdzekļu izcelsmi un skaidrot savus tēriņus, dažādās jomās pieļaujamos skaidras vai bezskaidras naudas darījumus un citiem. Advokātu konsultācijas būs iespējams saņemt arī citās jomās.

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top