Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Normunda Beļska bērnu grāmatas "Vectētiņa brīnumu lāde" atvēršanas svētki

28.09.2018 13:00 kur : Zantes kultūras nams

20180928_141007.jpgLielisku rudens pēcpusdienu Zantē 28.septembrī sagādāja Latvijas Bērnu fonds, sadarbībā ar dzejnieku Normundu Beļski, aicinot uz savas jaunās grāmatas „Vectētiņa brīnumu lāde” atvēršanas svētkiem.

 Autors deva lielisku iespēju Kandavas novada bērniem un jauniešiem būt vieniem no pirmajiem, kas iepazīstas ar šo grāmatu, Zantes pagasta kultūras namā. Autors uz grāmatas prezentāciju bija ieradies ar palīgiem - komponistu Māri Lasmani un solisti Endiju Rezgali, kas palīdzēja grāmatas dzejoļiem atdzīvoties dziesmās.

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Biedrība „Atbalsts Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolai” aicina uz bezmaksas nodarbībām Laikmetīgās mākslas radošajā laboratorijā

05.09.2018 17:30 - 26.09.2018 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

logo_leader.jpgProjekta “Laikmetīgās mākslas radošās laboratorijas izveide” ietvaros visi interesenti  ir laipni aicināti uz bezmaksas laikmetīgās mākslas radošajām nodarbībām, kurās septembra mēnesī būs iespēja veidot mākslas darbus akvareļa tehnikā.

Nodarbības notiek katru trešdienu, plkst. 17:30, iepriekš piesakoties pa tel. 29146069.

Nodarbību grafiks:

  • -5.septembrī;
  • -12.septembrī;
  • -19.septembrī;
  • -26.septembrī.
Lasīt visu ziņu

Gleznošana

25.09.2018 15:00 - 18:00

Tikšanās ar gleznotāju Aiju Princi Kandavā

22.09.2018 12:00 kur : Vējspārns, galerija

dsc_0068.jpg22.septembrī Kandavas kultūras nama izstāžu zālē “Vējspārns” mākslas mīļotājiem bija iespēja tikties ar gleznotāju un dzejniecei Aiju Princi, kuras gleznas bija apskatāmas izstāžu zālē jau no jūlija mēneša.

Tā bija satikšanās domubiedriem un interesentiem, īsteniem mākslas mīļotājiem, satikšanās klusinātos toņos un apcerīgā gaisotnē, kurā raisījās sarunas par glezniecību, dzeju un dzīvi. Aija Prince  pastāstīja kā top viņas gleznas, lasīja savu dzeju un raisīja sanākušos uz sarunu. Māksliniece dzīvo un strādā tepat mūsu kaimiņu novadā- Dobelē. Desmit gadus viņa aizvadījusi strādājot mākslas pedagoģijā, nu jau piecpadsmit ir brīvmāksliniece. 

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Zemītes skolas 170 gadu jubilejas salidojums

22.09.2018 18:00 kur : Zemītes tautas nams

zemites_skolai_170.jpgŠogad, Latvijas simtgades gadā ar absolventu salidojumu, Zemītes skola svinēja 170.dzimšanas dienu. 22.septembra vakarā Zemītes tautas namā notika svinīgais pasākums par godu skolas jubilejai.

 Pasākuma vadītāji – skolas absolventi Gatis Priede un Elvita Klaumane – radīja sirsnīgu un lepnuma pilnu atmosfēru, cildinot savu skolu un piederību šai vietai. 

Apsveikuma vārdus un vēlējumus teica Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede. “Ir bijuši dažādi laiki, ne vienmēr skola atradusies Zemītes pilī, tādēļ šodien īpaši gribas atzīmēt nozīmīgo brīdi - 2000. gada 1. septembri klātesot toreizējai Valsts prezidentei Vairai Vīķei – Freibergai, kad skola pārcēlās uz šīm skaistajām telpām. Reizē ar pārvākšanos skola ieguva saukli – “Iededz gaismu sevī! “. Varu droši apgalvot, ka tā īpašā gaisma, kas šeit izstaro, palīdz tikt pāri visām grūtībām. Ceru un ticu, ka pateicoties enerģiskajam skolas kolektīvam un direktorei Marutai Vilumsonei izdosies skolu saglabāt, neskatoties uz grūtībām un izglītības reformām.” 

Lasīt visu ziņu galerija (13)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top