Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Kandavas novada domes vadība tiekas ar novada uzņēmējiem

12.07.2018 16:00 kur : Kandavas kultūras nams

dsc_0353.jpg12.jūlija vakarā Kandavas kultūras nama mazajā zālē domes vadība un speciālisti tikās ar novada uzņēmējiem, lai informētu par aktualitātēm pašvaldībā un uzklausītu uzņēmēju ieteikumus, turpmākas sadarbības uzlabošanai.

Atklājot sapulci, domes priekšsēdētāja Inga Priede klātesošos iepazīstināja ar domes uzņēmējdarbības konsultanti Ivetu Pāži, kura darbu jaunajā amatā uzsākusi pavisam nesen- 8.jūnijā. I.Pāža informēja par līdz šim paveikto saistībā ar ārkārtas situācijas lauksaimniecībā izsludināšanu sausuma dēļ,  un dalību seminārā par meža apsaimniekošanu aizsargājamās dabas teritorijās. Uzņēmējdarbības speciāliste norādīja, ka, lai atvieglotu informācijas pieejamību uzņēmējiem un lauksaimniekiem, jau tuvākajā laikā sāks veidot datu bāzi, kurā apkopos informāciju par novadā esošām brīvām telpām un zemi.

Lasīt visu ziņu galerija (6)

"No saldenās pudeles" teātra izrāde

12.07.2018 19:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

panna_no_saldenas_pudeles_plakats.jpgŠajā vasarā „Pannas Teātris” skatītājiem piedāvās jaunu brīvdabas izrādi – īsti latvisku un visiem pazīstamu Rūdolfa Blaumaņa komēdiju “No saldenās pudeles”. Jaunā izrāde viesosies vairākās Latvijas pilsētās, bet Kandavas skatītājiem būs iespēja to skatīt 12. jūlijā, Kandavas estrādē.

Luga “No saldenās pudeles” ir visstraujākā un karstasinīgākā Blaumaņa komēdija, jo, kur dziņas briest un rūgst, tur kaislības puto un kāpj prāta toverim pāri. Rūdolfa Blaumaņa domās Latviešu atdzimšanas un brīvības pamats ir ugunīgas jūtas, kas aizslēgtas dus aiz piesardzības, baiļu un stingras audzināšanas durvīm. Bet pāri visam - vīns no saldenās pudeles!

Lomās: Daiga Gaismiņa kā Ezerlauku saimniece Ieva gribēs izprecināt meitu vai pati vēlreiz precēties. Zane Daudziņa  kā Lavīze, saimniecības glābšanas vārdā, būs gatava mīt gredzenus kaut ar kalpa puisi. Madara Melne - TomsoneMarija mēģinās savaldzināt Ivaru Kļavinski, Mārtiņa lomas atveidotāju. Rindēnu saimnieks Ģirts Ķesteris vai Juris Lisners nevarēs izšķirties starp Daigu Gaismiņu un Madaru Melni-Tomsoni, bet Līga Zeļģe  kā Auce kritīs Alda Siliņa vai Mārtiņa PočaPičuka apskāvienos. Māris Bezmers - Taukšķis būs izmisīga lēmuma priekšā: zaudēt nevainību vai nomirt puisī, kamēr Krišs Ainārs Ančevskis asinās māku iekvēlināt brīvības alkas visā pagastā.

Izrādes veidotāju radošajā sastāvā: režisors Juris Rijnieks, kostīmu māksliniece Una Bērziņa, scenogrāfs Ivars Noviks, dziesmas un mūzika  Artūrs Palkevičs, Artūrs Uškāns, Gatis Lazdāns un “Laimas muzikanti”, dziesmu teksti - Jānis Peters.

 Tūkstošiem skatītāju visā Latvijā  jau iepazinuši “Pannas Teātra” izrādes “Mačo”, Optimists”, “Tētis”, “Tāda es esmu', “ Puse no sirds”, “Līgavainis”, „Jaunais TĒTIS”, “Gribu bērnu!”, „Kukulis”, “Saimnieks meklē saimnieci”, „Bruņota un Bīstama”, kas  likušas skatītājiem izjust prieku un jautrību  gandrīz visos kultūras centros Latvijā, kā arī priecējušas tautiešus, viesojoties Īrijā, Zviedrijā, Austrālijā, Amerikā u.c. Informācija par izrāžu norises vietām: www.pannasteatris.lv                                   

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Kandavas novada atklātais čempionāts futbolā, Universālie sportisti pret Engure, Mustene pret Z/S "Arvo"

10.07.2018 19:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas stadions

473223693.jpgOtrdien, 10.jūlijā, Kandavas K. Mīlenbaha vidusskolas sporta laukumā norisināsies divas Kandavas novada atklātā čempionāta futbolā spēles:

19:00
Universālie sportisti pret Engure

20:15
Mustene pret Z/S "Arvo"

Lasīt visu ziņu

Lauku brančs "Kangaros"

08.07.2018 12:00 - 16:00 kur : Kangari, lauku sēta

kangari_brancs_jpg.jpgPirmo reizi Kandavas novadā "Lauku brančs" jeb laiskās brokastis  - Cēres pagasta "Kangaros". Lauku sētā, brīvā dabā, aukstie un siltie ēdieni, atspirdzinājumi, deserti.

Lasīt visu ziņu galerija (0)

Pārbaudes spēle basketbolā Latvijas Nacionālā izlase - Gruzijas Nacionālā izlase U-20 vīrieši

07.07.2018 16:00 kur : Kandavas sporta halle

Aicinām līdzjutējus atbalstīt Latvijas Nacionālo izlasi pārbaudes spēlē basketbolā, kas notiks Kandavas Sporta hallē 7.jūlijā plkst. 16:00!

Lasīt visu ziņu
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top