Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

Teātra izrāde "Lielais loms"

07.08.2020 19:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

lielais_loms.jpg7. augustā plkst. 19:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" gaidāma izrāde "Lielais loms". 

Gluži kā sena skaņu plate A. Brigaderes luga “Lielais loms” aizsauc laikos, kad debesis bija zilākas un zāle zaļāka. Bet ļaudis tādi paši kā šodien – mīlestības alkstoši un meklējoši. Krāšņu aktieru buķeti veidojuši divi iestudējuma režisori Juris Kalniņš un Voldemārs Šoriņš. Lomās: Artis Drozdovs, Romāns Bargais, Evija Skulte, Voldemārs Šoriņš, Indra Burkovska, Raimonda Vazdika, Ance Kukule, Aīda Ozoliņa, Dace Makovska, Juris Kalniņš vai Jānis Kirmuška. 

Ievērībai! Izrādē starp profesionāliem aktieriem, aizstājot saslimušo, spēlēs arī kandavnieks Kristaps Ozols.

 Metot laipu uz iecerētās sirdi, tiek likti lietā visādi stiķi - “improvizācija”, “interpretācija”, “traktēšana” un “fraktēšana”...  Un kaut arī šo jēdzienu skaidrojumu bieži neizprot arī paši izrādes varoņi, tas netraucē nonākt pie laimīgām beigām – pāru dabošanās.
 Dzīves prieks bez moralizēšanas, raksturu spilgtums un dullības gars kopā ar krāšņu aktieru buķeti. Par horeogrāfiju rūpējās Raimonda Vazdika, producente Aīda Ozoliņa.
 Šīs izrādes galvenie principi ir aktieru kvalitatīvs darbs, izrāde, kas runā par mīlestību un cilvēciskām lietām, tieši to, kas mūsdienās cilvēkiem pietrūkst. Uz visu var paskatīties ar smaidu.

 Ieejas maksa: eiro 10,-
 Biļetes iepriekšpārdošanā varēs iegādāties Kandavas kultūras nama kasē un estrādē, stundu pirms izrādes!
 Ievērosim valstī noteikto distancēšanos un drošību!

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Par augustā gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem Kandavā

04.08.2020 08:00 - 06.08.2020 - 18:00

raina_iela.jpgKandavas novada dome informē, ka augusta sākumā asfaltbetona seguma izbūves laikā paredzēta satiksmes slēgšana no pl. 8:00 – 18:00 sekojošās ielās Kandavas pilsētā:

  • 4.augustā- Skolas ielā;
  • 5.augustā- Raiņa ielā;
  • 6.augustā- Lāčplēša ielā.

Līdz 1.septembrim paredzēta arī asfaltbetonaseguma izbūve Lielā ielā Kandavā.

Satiksmes organizācijas shēmu skatīt šeit

 

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Vānes pagasta un sporta svētki

01.08.2020 11:00 kur : Vānes kultūras nams, Vānes sākumskola, Vāne, ciems

img_20200801_130005.jpg1.augustā sava pagasta un sporta svētkus svinēja Vānes ļaudis. Sporta svētki kā ierasts sākās jau rīta pusē, bija sabraukuši diezgan daudz sportot gribētāju no tālākas un tuvākas apkaimes. Vāneniekus svētkos sveica Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede, novēlot visiem dzīvesprieku, možumu un labus rezultātus sportojot, kā arī dienas gaitā atpūšoties un baudot kultūras norises.

No plkst.13:00  dienas garumā Vānes pagasta Seno lietu krātuvē un bibliotēkā bija apskatāmas izstādes “Redzamais neredzamajā” un Annas Liepas netradicionālie gobelēni “Zaļi krāsainā pasaule”.

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Konkursa “Diženi Kandavas novadā 2019” dalībnieki dodas apskatīt Kurzemi

31.07.2020

dsc_0174.jpg31.jūlijā ekskursijā pa Kurzemes skaistākajām vietām, virzienā uz Liepājas pusi, devās konkursa “Diženi Kandavas novadā 2019” dalībnieki.

Vienas dienas ekskursija ir dāvana visiem iepriekšējā gada konkursa dalībniekiem par atļauju ieskatīties un apciemot viņu sētas, balkonus, dārzus, organizācijas un vērtēt radošumu.

Mūsu mazajā Latvijā ir daudz skaistu vietu, ko apskatīt, un šoreiz ceļš izveda nelielā aplī pa Kurzemes ceļiem. Vien 100 kilometru loku uz vienu pusi izmetot, tik daudz brīnišķīgu vietu tika ieraudzīts un radošu cilvēku satikts!

Kuldīgas vecpilsēta priecēja acis un sirdis ar sakoptību un interesantiem apskates objektiem. 16. un 17. gadsimtā tā bijusi Kurzemes un Zemgales hercoga rezidences pilsēta, kurā uzturējies viņa galms.

Vēlāk tika apskatīta Īvandes muiža un parks, Ēdoles pils un Murkšķu ferma, paēstas gardas pusdienas krodziņā “Pilskrogs”, lai tālāk dotos pie suitiem uz Alsungu, apskatītu Livonijas ordeņa pili, suitu muzeju un Padures pagastā daiļdārzu  “Lazdkalni”.

Atceļā ekskursanti iegriezās lauku saimniecībā “Ceiņi”, iegādājās Ceiņu gardo maizīti un sklandraušus un dienas noslēgumā paviesojās Aizputes vīna pagrabā.

Lasīt visu ziņu galerija (171)

Muzikālā vasaras nakts performance "ZIEDU DUETS" Kandavā

31.07.2020 23:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

2.jpg31. jūlijā plkst. 23:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji gaidāma muzikālā vasaras nakts performance "ZIEDU DUETS".

Ilgums: 50 minūtes.
Lomās:
Ķeizarkronis:  operdziedātājs Juris Jope,
Roze: Baiba Renerte,
Dārznieks: mākslinieks Didzis Paeglis.
Programmā: pasaulē pazīstamas populārās mūzikas melodijas, kā arī pasaulslavenu operu un mūziklu dueti.

Biļetes iepriekšpārdošanā no 6. jūlija Kandavas kultūras nama kasē (T.63182040), vai brīvdabas estrādē "Ozolāji" stundu pirms pasākuma. Biļetes cena EUR 10.00.

Norises vieta - brīvdabas estrāde "Ozolāji"

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Jūlijā turpinās projekts “ZIRGS- DRAUGS UN PARTNERIS. VASARA"

07.07.2020 - 30.07.2020

projekta_afisa_zirgs_draugs_un_partneris_julijs.jpgBiedrība „Kandavas jātnieku klubs STAFETE” no 2020.gada jūnija līdz 2020.gada oktobrim īstenos projektu „ZIRGS - DRAUGS UN PARTNERIS. VASARA”, Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ietvaros.

2020.gada jūlijā nodarbības notiks šādos datumos: 
7.jūlijā no plkst. 11:00 līdz 14:00; 
16.jūlijā no plkst. 11:00 līdz 14:00;
21.jūlijā no plkst. 11:00 līdz 14:00;
30.jūlijā no plkst. 11:00 līdz 14:00.

Nodarbības notiks 1 reizi nedēļā, 2 stundu garumā. Mērķa grupa –  vispārizglītojošo skolu skolēni no 5. līdz 12. klasei un profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi no 1. līdz 4. kursam ar priekšlaicīgu mācību pamešanas risku.

Lasīt visu ziņu

Aijas Vītoliņas un Romāna Vendiņa koncerts Kalnmuižas pilī

25.07.2020 19:00 - 20:30 kur : Kalnmuižas pils, viesnīca

25072020_kalnmuizza_aija_viitolinna_romaans_vendinnss.jpgSamtainās balss īpašnieces, sievišķīgi šarmantās dziedātājas Aijas Vītoliņas solo karjera aizsākas 2003. gadā pēc veiksmīgas sadarbības ar producentu apvienību “Virus Art” muzikālajā projektā “Tango Sin Quinto”. 2005. gadā Aija tiek uzaicināta piedalīties krāsainajā izrādē “Viva La Bomba” kopā ar Intaru Busuli, Uldi Marhilēviču un Laimi Rācenāju, 2006. gada nogalē piedalās ikgadējā, populārajā cabaret uzvedumā “Cabaret Allez” un 2007. gada janvārī - Raimonda Paula sadziedāšanās svētkos Arēnā Rīga. Aija Vītoliņa kā soliste ir piedalījusies pasaulslavenās Bernsteina Mesas uzvedumā, J. Lūsēna operā - melodrāmā “Agrā Rūsa”, muzikālajos uzvedumos “Cabaret plin plin”, “Cabaret Artelis” u.c.
2018. gadā, sadarbībā ar grupu “Tango Sin Quinto”, ir nācis klajā Aijas Vītoliņas pirmais solo albums “Klusums”.

Koncertā Kalnmuižas pils ābeļdārzā klausītājiem būs iespēja baudīt Aijas Vītoliņas un Romāna Vendiņa muzikālos vasaras vakara stāstus dažādās pasaules valodās un melodijās - no Argentīnas līdz Francijai - atgriežoties atpakaļ mūsu pašu skaistajā Latvijā.
Aija Vītoliņa un virtuozais pianists Romāns Vendiņš aicina uz patiesi dzīvu sajūtu vakaru ar filigrāni smeldzīgām un mežonīgi draiskām melodijām.

Biļetes - https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/82375 un "Biļešu paradīzes" kasēs. Cena - sākot no 20,00 eiro. Tuvojoties pasākumam, biļešu cena var tikt mainīta.
Koncerta skatītāju skaits tiks noteikts, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus un pasākuma apmeklētāju drošībai izsludinātās sanitārā protokola prasības.

Koncertu rīko – “BILŽU BIROJS”
Vairāk informācijas - 29282866

Lasīt visu ziņu galerija (1)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top